Ama ben çok kızıyorum bu tavıra. Arkadaşlar kadınlar kulübüne giriyorsunuz da okumuyor musunuz yazılanları bilmiyorum ama bu konu hakkında bilgi dağarcığınız nerden? Daha önce ben ayşe armanla ailenin röportajını okuyun lütfen demiştim ama araştırma yapmak zor geliyor insanımıza nedense, ben hangi konu olursa olsun bilgim yoksa susarım yazmam, yada önce bir ön araştırma yapar bilgi edinirim, her konuda olduğu gibi bu konuda da, ama bol keseden atmak daha kolay sanırım ben link veriyim üşenenler için
Hürriyet - Ayşe ARMAN-Sizin çocuğunuzun kafası çöpten çıksa n�apardınız?
Münevverin ailesinin sorumsuz olduğu, her gece gezdiği bilgisi nerden çıkıyor anlamadım ki, linki tıklayıp okumak zor gelenler de olacaktır ben bahsedeyim, gece gezmeleri diye bir şey yok, sevgililer gününde annenin ayarladı otelde organizasyona katılıyorlar, emniyetli olduğu için. Zaten tvlerde boy boy gösterilen fotoğraflar da o gece çekilmiş. Kızının cesedi parçalara ayrılmış baba çıldırmayıp hiç sesi çıkmasaydı münevverin cemin adını hatırlayacak mıydınız, diğer dosyalar gibi üstü örtülecekti. Ama cidden çok ayıp ya, emniyet müdürü de dahil kızına sahip çıkmazsan kafasını keserler mantığı hakim, yahu 17 yaşındaki çocuk! güya sevdiği kızı parçalara ayırabiliyosa yine aynı yaştaki çocuk (o neden genç kız sayılıyor o zaman o da çocuk) ailesini atlatıp herşeyi de yapabilir o zaman. Yaptı yada yapmadı bunlar da bizi ilgilendirmez, gayet güzel eğitimine devam eden bir kız çocuğu aşık olduğu adam holding sahibi olduğu için onu öldürünce hatalı mı oluyor? O da çocuk ama adli tıptan tutun da emniyet müdürüne kadar herkes namusuna dil uzattı maşallah. Bravo diyorum ben bu zihniyetteki insanlara.
Benim kafamda bir soru işareti vardı, bizim ülkemizde hep hükümetin bir açığı varsa onu bastıracak olaylar mutlaka olur, "deniz feneri" gibi.. Bu "teslim" olayının geçtiğimiz günlere denk gelmesindeki tesadüfü merak ediyodum onu da bulmuşlar ama siz araştırmayın ben size vereyim..
bknz;
Sel soruları Topbaş'ın önünde - Yerel- ntvmsnbc.com
Aynı günlerde kadir topbaş hakkında verilen soru önergesinden kaç kişinin haberi var? Hangi kanalda kaç kere yayınlanmış ben hiç göremedim?
Cem aslında ne zaman ve nerde yakalandı, bıraktığı sakallarla çarşaf içinde mi geziyordu, pazarlık pazarlık denen de teslim alındığı ülkeyle olan pazarlıklar mı?
O kadar çok soru var ki sorulması gereken, ama benim insanımın beyni farklı çalışıyor. Ananı da al git diceksin, argo konuşacaksın, aptal yerine koyacaksın, basit konuşcaksın ki o hiç düşünmesin.
Cemden 1 gün önce vekalet alan avukat teslim günü direk aranıyor, adam hiçbişey sormuyo ama çıkıp sucuk ekmek istedi çocuk, çok ürkmüştü, bu çocuk mu yaptı bunu diye acitasyon yapacak ve benim insanım kızın ailesini sorgulayacak, kızın ne kadar da serbest yetiştiğinden dem vuracak. Cem bilgisayarında münevverle ilgili olan herşeyi "zeytinburnu sürtüğü" adlı klasörde tutacak, ifadelerinde anlatırken adını bile anmayacak, kız diyecek sürekli, anne kızı getircem evde durma diyecek, kızı öldürdükten sonra rahatlamak için akmerkezde turlayacak ve bunları resmen namus cinayetine geticek, çok aşıkmış da kıskandığı için öldürmüş, yine namussuz ve suçlu münevver. Münevverin tırnaklarından farklı kişilerin dokuları tespit edilecek, göğsünde boynunda aile dnayı taşıyan erkeklerin terleri yada salyaları bulunacak. Yazık bu ceme de ailesine de ya, o çıksın siz yatın ablaları teyzeleri çocuk o daha.
Yazıkları olsun münevver ve ailesini yargılayan insanlara, yargılamanız sorgulamanız gereken o kadar çok soru, o kadar dönen dolap varken sizin aklınız buna çalıştığı için sizi tebrik ediyorum.
Herşey oldum da bi sizin gibi olamadım, zira ben araştırdıkça, öğredikçe sinirlerime hakim olamıyorum.
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
lmaz: