- Konu Sahibi ArmutTatlisi
Yani simdi Cem pisliginin babasida mi cinayeti islemis oluyor???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Münevver'in annesi zaten kızıyla arkadaş gibiymiş..Ben de arkadaş gibiydim, kimle çıksam söylerdim anneme.Ama erkek arkadaşımın evine gdeceğim zaman söylemedim hiç..Benim cesetimde aynen böyle bulunsaydı ailemin ne suçu olacaktı??
Gelelim Münevver'e..
O da Cem'in evine gitti diye suçlanamaz.Kız güvenmiş..Ayrıca bu Cem'in evi de olmayabilirdi..
Cem Münevver'e "evde doğumgünü partisi var" da diyebilirdi, ya da "ailemle tanıştırcam seni" diyebilirdi.Belki de böyle demiştir olamaz mı? Sonuçta bu işin iç yüzünü kimse bilmiyor.Ve o vicdansız, ifadesinde önce evde öpüşüp, yüzeysel seviştiklerini söyleyerek, kamuoyunda "KÖTÜ KIZ" imajı yaratmaya çalışıyor..
Yani simdi Cem pisliginin babasida mi cinayeti islemis oluyor???
aman dur cnm
bu en başta düşünce suçu olmakla beraber
ailende çok suçluuuuMUŞ
bi kere sana göz kulak olup hatta ve hatta dedetif tutmalılardıı
milim milim takip etmelilermiş
yaa arkadşlarr bakıyorumda bu haber sizi baya etkilemiş ki etkilnedik doğru ama bukadr,başımızdaki olayları, ist daki selin felaketlerini ortada dönen dolapları kaybolan bebekleri açlıktan ölen fakir ama unutulmuş insancıkları unuturacak kadarmı etkiledi aylardır mnedya bu haberle kamuyu oyalaıyor ve meclistekilerde rahatça dümenlerini ve hain planlarını hazırlıyabilyorlar..hANİ DOĞUDA FAKİR Bİ İNSANIN BAŞI KESİLSE BUKADR HABER OLUYORMUYDU Kİ MUAMMA HATTA HAYIR OLMAZDI !tamam çok kötü bir durum allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun ama bu tür şeyler çok oluyor hatta bazısından haberimz bile olmuyor bazısıda özet olark geçiliyorki bunların amcalrı dayıları yakınları işadamı yada şanşöhret sahibi olmadıından.bence medya artık bunu hbaer yapmayı bırakıp ülkenin sorunlarna bi el atsın onu yayınlasın..bundan sonrası adaleti ilgilendirir nasılsa..
Paranın hükmü dünya üzerindedir.. Ne kadar yatar bu zenginlikle bilinmez ama ahirette ne paranın hükmü kalır ne mülkün onun alıcağı ceza o zaman asıl ceza olucaktır..Her şeyde geçerli olan bu...
Ya şimdi yayınlanmış olan adli tıp raporundaki bilgileri okudum.
Boğazının canlıyken kesildiği, işkence yapıldığı, vücudunda onlarca kesik olduğu, yüzünün aynı şekilde kesikler ve morluklarla dolu olduğu, hatta saç derisinin yüzülmeye çalışıldığı falan yazıyor yaa! Ve morluklar da yaşarken olurmuş, yani ölen bir insana ne şiddet uygularsan uygula morarmaz. Birden fazla kişi olduğu kesin, hareket etmemesi için sabit tutulmuş, münevver de direnmiş. Ayrıca bakireymiş. Külodunda sperm olması da, ayin gibi bir şeyler yapıpi yaptıkları işkenceden zevk aldıklarının kanıtı olarak bakmışlar. Bütün bunlar raporda varken şimdi televizyonlardaki "vahşice hisle mi, yoksa ani bir sinirle mi" işlendi soruları neden? Bunlar aylar önce zaten belli olmuş, yayınlanmış şeyler.
Ramazan günü "çocuğu" teslim edip, yazık garip triplerine sokarak türk halkını insafa getirmek mi amaç? Ki bir çok insan münevveri hatalı bulup, garibe de ailesine de yazık oldu triplerine girdi bile..