T
TheShe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
Cem, aslında şimdi kurtuldu
216 sene hapsi istenen bakan, beraat etti. 35 sene hapsi istenen belediye başkanı, beraat etti. 24 sene hapsi istenen sendikacı, beraat etti.
2 bin 131 sene hapsi istenen rektör, beraat etti. 80 sene hapsi istenen kürtajcı doktor, beraat etti. 17 sene hapsi istenen paşa, 1 senede çıktı. Bin 235 sene hapsi istenen Jet Fadıl zamanaşımından yırttı.
Erbakan affedildi.
*
Eşini öldürüp buzdolabına koydu, eşinin çantasındaki doğum kontrol hapı “tahrik” ve “hafifletici sebep” sayıldı. Havaya ateş açarak komşusunu öldüren yılbaşı magandası, “pişman” olduğu için 3 ayda bırakıldı. Kız kardeşini öldürdü, “namus”tan kurtuldu. Tecavüz etti, “Akli dengesi bozuk” raporuyla sıyırdı.
*
Ağca, İtalya’da 20 sene yattı, burnunu bile göstermediler... Türkiye’ye verildi, şak, bıraktılar... Dünya filan ayağa kalktı da, 8 gün dolaştıktan sonra, “Pardon, günleri yanlış hesaplamışız” deyip aldılar gene içeri... Ağca bile “Böyle hukuk olmaz, rezalet yani” dedi.
*
Apo’ya idam verildi.
Sonra ada verildi.
Özel vapuru var.
Başbakan yardımcımız dün açıkladı, “Kandil’de 4 bin 500 kişi varsa, 1500’ü zaten Türk vatandaşı değil... Geriye kalanların yüzde 90’ı da eyleme katılmamış, yasalara göre etkin pişman olabilir. Bu durumda, yüzde 90’ı cezasız inebilir.”
*
E yüzde 10 da siz indiriverin artık canım... Alın verin, ekonomiye can verin, maksat ayakları alışsın.
*
Cem’e dönersek...
Çocukmuş meğer.
İlk indirim ordan.
Pişmanmış, etti iki.
Daha bismillah, dakka bir.
*
Münevver desen, üzül üzül bi yere kadar, maazallah hasta olucaz... Başta erkek anaları, yavaş yavaş Cem’e kahrolmaya başladı bile ahali... “Ay duydun mu, sucuk ekmek istemiş, neler çekti kimbilir, zayıflamış zaten, bi deri bi kemiğe dönmüş” falan... “Ölenle ölünmez” şarkısının bestekârı medyamız da, sucuk-ekmek kokusunu aldı, romantizm fırtınaları estiriyor, “Teslim olmadan önce gözlerini kapattı ve dalgın dalgın Frank Sinatra dinledi...”
*
Demem o ki.
Asıl şimdi kurtuldu Cem. Ailesini ikna ettik, teslim oldu, bi de rica edersek, hatırımız için 5 sene filan yatar belki.
yılmaz özdil
Evet bu ülkede kimler aklanmadı ki..
Burak erdoğan kırmızı ışıkta geçip bir kızı öldürdü, dışarda.. Bunun gibi o kadar çok örnek var ki.
Türkiyede kalburüstü ailelerden böyle cinayetler çıkıyosa üstü örtülüp suçlu yurt dışında yaşamaya vs gönderiliyor.
En son hüseyin üzmez davasında da adli tıp kullanılmadı mı, şimdi olduğu gibi medya ayaklanmasa üstü örtülecek, adam elini kolunu sallaya gezecekti, bakalım bu davada neler görcez..
Frank Sinatra'ya da ayrıca takıldımm
İlk duyduğumda otomatikman demek ki duyguları varmış diye geçmişti,
verilmek istenen duygu da burdu sanırım
işte böyle millete duygu sömürüsü yapıyorlar bu cani içinklava:
ifadelere bak allahım.buna inanıyorlarmı acabalmaz:
neymiş annesi lekeleri sormuş kustum demiş,kusmuk lekesiyle kan lekesi ne zamandır ayırt edilemiyorlmaz:
çok güzel ezberletmişler,bülbül gibi ötüyor şimdi,bu ifadelere göre ceza verirlerse yuh olsun.eğer hafif bir ceza olursa kimse adalete inanmaz artık.herkes kendi ceza vermeye başlar karşısındakine
cem teslım olmus olmusda ne olmus!!
arkasında saklanırken olan guc varken bı yolunu bulur cıkar
munevverın babasıda 3mılyon eoru cukka ettımı manen aklanır
boylece bu konu kapanır gıder..!!!
yazık yaa yazık anne degılım evlat acısı nedır bılmem Allahta bıldırmesın
ama ne olursa olsun hunlarca katledılen bır evladın bedelı para olamazlmaz:
danışıklı dovus anlastılar sımdıde teslım oldu bır genc kızın hayatı bu kadarmı degersız!!
fotograflardakı o gulumsemesını gordukce ıcım tuhaf oluyo o hayat dolu kız nasıl katledılerek olduruldu!!
cem denılen sahıs ınsan dıyemem boyle bı vahsetı yapana! cok merak edıyorum
cemınde varsa bır ablası yada yakın bır tanıdıgını munevverın kardesı katletse neolur!!
zengın sucludu olsa arkası gucluyse bısekılde sıyrılır fakır ezılır ezılır.....
kafama cok ama cok takılan bu olayın hergun nerdeys e gundemde tutulması medyanın bu konuya asırı
ılgı gostermesı ılk gunden berı acaba neden var bunda bıseyler para olayı gıbı buda cıkar elbet
benımde merak ettıgım bıızm bılmedııgmız neler donuyo sıızn aklınızada gelıyodur
medya bu ısın ustune nıye bu kadar gıttı bu vahsetten sonra garıpoglu aılesının mal varlıklarına el koymalar sankı bıırlerı onlara olan dusmanlıgını medyayı ve bu vahsetı kullanarak cıkardı
munevverın aılesının yasaıdkları normal degıl babasının dengesız hareketlerı alenı gorunuyo
yasadıklarını hazmetmesı zor ama ben senaryonun daha btmedıgını goruyorum yıne bıseyler donucek
bır ıyk 2 yıl sonr aasıl gercekelr ortaya cıkcak gıbıme gelıyo var bır ıss var ama ne ıste onu anlıyamıyorum
kızımın dahi dikkatini çekmiş anne dedi merdivenlari inerken sanki hiç birşey olamış gibi
suratında ifade ya dedim bende yakışıklığına kanma her erkeğin içinde bir cinayetçi
yatar, kimseye güvenme dedim
genç kız çocuk annesi olunca insan diken üstünde oluyor
C.G. bence 7 ay boyunca kaçtı çünkü ailenin avukatları hafifletici sebep bulmaya çalıştılar ve yok msjmış yok teğmenmiş bir sürü sey buldular çocukta ezberlemiş anlatıyor ama asıl ilginç olan ifadesinde söylediği babama cinayeti söyledim cafeden gitti sonra bir adam gelip beni aldı götürdü,tanımıyorum demiş belli ki babası yollamış gökten mi indi bu adam?Ayrıca bu çocuk tv bile izlemiş nasıl dayanabildi ya bunları izlerken babayı anneyi izlerken?cinayet sorulunca kriz geçirmiş hepsi numara sen 7 ay kaç sonra kriz geçir gerçekten çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?