Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

günler önce cem'in yakandığı haberini alduk istihbaratta maşallah

günler önceden biliyor nasıl istihbarat sa çürük elmalar var

vereliniortak

Nedense alınacak ya da alınan
kararların hiçbirine şaşırmıyorum,şaşıramıyorum artık...
Rabbim evlatlarımızı,kötü niyetli insanlardan korusun...

Nasil yani....nasil kapatilacakmis...
Sürekli medyanin gözü önünde olan bir olay nasil kapatilabilirki?

Neye inanacagimizi sasirdik...
Avukati ve kendi Istanbuldayim diyor...Fatih Altayli Suriyedeydi diyor...

Cem yalan söylüyor olabilir tabikide...
Benim merak ettigim Fatih Altayli neye dayanarak Suriyede oldugunu söylüyor,
yani bi bildigi vardir herhalde...

ya inanmıyorum ya münevverin babası haklı olmasın cerrahla garipoğlu ailesi tanışık diyodu, ört bast ediyo diyoduakannehirakannehir

ya inanmıyorum ya münevverin babası haklı olmasın cerrahla garipoğlu ailesi tanışık diyodu, ört bast ediyo diyoduakannehirakannehir

bence şu ana kadar süreyya beyin söylediği çoğu şey çıktı

ay dün gece onun yakalandığı yerde yani ömür plazanın ordaydım yarım saat öncesinde kocamla kahve içiyorduk bir kafede..

ve o lanetle aynı havayı soluyormuşum burnumun dibindeymiş..

hey allahım burnumuzun dibindeymiş herif yakalanamamış..
ben valla 10 mt uzaktan görsem bu hainin yüzünü tanırım sakal makal hikaye..
bi kere o kıyafate o sakal cübbeli hoca gibi, nasıl eğreti duruyo ayy ne çirkin diye döner bakarızda dikkatimizi çeker..

var bu işte bir bit yeniği, şimdi çıksın meydana işte ..
bu kadar güvenmesin o ailede kendine kimse şah değil padişah değil, burdaki adalet tecelli etmesede o sapığa o katile burda hak ettiği cezalar verilmesede, ömür boyu onun bir odada beslicek olsalarda Allahın adaleti er geç tecelli edicektir bu vahşetin sorumlularına..

o kadar üzüldüm ki yakalandığına..keşke 18i doldursaydı oyle teslim olsaydı..şuan çocuk muamelesi göryor koca adam...

ifade vermiycem diyor..ifade alamıyorlar...bu kadar da olmaz yani...bu mudur cinayet işleyen adamın gördüğü muamele...şerefsiz...

bence şu ana kadar süreyya beyin söylediği çoğu şey çıktı

vallahi doğru adama o kadar deli dendi, ama boşuna delirmedi herhalde

çapkın, ilk geldiğinde bu olay benim namusum demişti, iddalı bi laftı yani
cerrah, kızına sahip çıksaydın diyebildi anca

burası Türkiye, her şeyin olması mümkün.
doğruluk payı var bence.
Cerrahın ipini de belki de bu yüzden çkemişlerdir.

Nedense alınacak ya da alınan
kararların hiçbirine şaşırmıyorum,şaşıramıyorum artık...
Rabbim evlatlarımızı,kötü niyetli insanlardan korusun...

önce duana amin diyorum songül

şuan sadece dualara amin demekle kalıyoruz

dediğin gibi şaşırmıyoruz artık kötünün ödüllendirilmesine

tepki vermiyoruz suçlunun gerçek cezasını bulmamasına

birleşmemiz yokoldu doğruları düşünenler biraraya gelemiyor

suçlular kötülük yapmak isteyenler ne hikmetse hep bir aradalar

korkarım biz gibi insan denecek insan kalmayacak bizlerde onlara katılacağız :çok üzgünüm:

Arkadasim bazi insanlar yapilan yorumlari yanlis anlamya yada istedikleri gibi anlamaya o kadar müsait ki...

Mesela benim yazdigim mesajlara göre sanki ben
16 yasinda acik giyen, gezen ve makyaj yapan bütün genc kizlar daha dogrusu bana
göre cocuklar öldürülmeyi hak ediyor demissim gibi yansitiliyor...

Halbuki ne alaka....öyle bisey asla demedim...ama iste gelde anlat...

Ravzanura hak vermiyor degilim...
Tabiki münevver böyle bir seyi hak etmedi...tabiki hepimiz cok üzülüyoruz...
Ve tabiki Cem suclu...

Ama birde söyle düsünün...
Hani eski emniyet müdürü "Kizlarina sahip ciksalardi" demisdi ya...
söyle bir düsünürseniz cokda haksiz sayilmaz...
Münevver o zamanlar 16 yasindaydi...

TV lerde yayinlanan resimlere bi bakin...
16 yasindaki bir kizin ne isi var sarmas dolas2 ton makyaj
acik elbisler bir erkekle eglencelerde bilmem nerelerde...
Bir Baba buna göz göre göre nasil izin verir ?
Bir Baba bu resimlerin medyada yayinlanmasina nasil izin verir?
16 yasindaki bir genc kizin hatta cocuk bile denilebilir...ne isi var bir erkegin evinde?

Belkide cok gerikafaliyim...ama benim düsüncem böyle...

Münevverede Cemede cok yazik oldu

Üsttekide senin msj alttakide...

ilk hayretim yakalanmamış, teslim olmuş... akannehir
yani tom jerry oyunundan sıkılmış, arkası da sağlam nasılsa kendine ve türk adaletine güveniyor olacak ki teslim olmuş...
burdan çıkarmamız gereken suçlular el kol sallayarak, bravo bana nidalarıyla dolaştıkça daha çok münevverler çıkar
adam kaçmaya tenezzül bile etmiyor çünkü en güvenli sığınak (!) bizim ülkemiz çok şükür...
zaten çocuk yazık falan gibi duygu sömürüleri başladı bile alttan alttan...
bu adama bişey olmaz
önce kendi teslim olduğundan, sonra olası iyi halden- iyi hal de mahkemede carti takımlarla oturmak oluyor, sonra çocuk olduğundan, sonra ruh durumundan girerler de münevveri suçlu bile çıkarırlar...
sonuçta bişey olmaz bu adama, niceleri gibi çıkar bişey yokmuş gibi...
halkım da linç isteğiyle yanıp tutuşur, onu da medya bastırır ona da yazık propagandalarıyla
ikinci helal olsun da o babaya 3 milyon dolara hakkını helal edebilen gamsız şuursuz şov düşkünü o adama...
vay ki gidene :delphin:

o kadar üzüldüm ki yakalandığına..keşke 18i doldursaydı oyle teslim olsaydı..şuan çocuk muamelesi göryor koca adam...

ifade vermiycem diyor..ifade alamıyorlar...bu kadar da olmaz yani...bu mudur cinayet işleyen adamın gördüğü muamele...şerefsiz...

18 değil miymişakannehir
Allahım yaa, her haltı yemeyi, kızcağızı kesecek kadar soğukkanlı olmau biliyo ama..
bir de az bi ceza ile kurtulursa hiç şaşırmam:delphin:

18 değil miymişakannehir
Allahım yaa, her haltı yemeyi, kızcağızı kesecek kadar soğukkanlı olmau biliyo ama..
bir de az bi ceza ile kurtulursa hiç şaşırmam:delphin:

çocuk ya pedagog verilmiş, yani utanmasalar cezai ehliyeti yok dicekler

Bir Psikologun cem hakkindaki yorumlari....:

"Yüzünün beyaz olduğunu fark ettim. Gün ışığına çıkmamış olduğu, sürekli kapalı bir mekanda olduğu belli. Süre içinde korunduğu kollandığı bir mekandaydı. Bence kendisi hakkındaki tüm yayınları takip etti ve izledi. Bunun üzerine de pişman olduğunu düşündü. Ailenin de koruyucu tutumu olduğunu düşünüyorum"

"Aileler çocuklarına sahip çıkmalı ama aşırı kontrollü değil. Ergenlik döneminde hassas davranmalı. Çocuğun suçunu örtmek değil suçuyla ilgili "Nasıl yapabiliriz ki teslim olmasını sağlayabiliriz" diye düşünülmelidir. Toplum birbirinden şüphelendi. Böyle birşey var da özellikle yakalanmıyor dendi. Bu durumlar toplumun vicdanını yaralayan durumlar. Çocuğun uygun bir ceza alması toplum vicdanını rahatlatacaktır
."

Back