Çelişkili bir soru

E

EU1

Ziyaretçi
Selamlar herkese,
bu bölümde açılmış bir topikten yola çıkarak, soru sormak istiyorum evlilere ve evli olmayanlara:)
Kızlar, arada sırada eşinizden/sevgilinizden soguma hissediyor musunuz? İlerde sanki evlenseniz, mutlu olmayacağınızı aklınızdan geciriyormusunuz? (Bu sorum evli olmayanlara tabi:))

Ve sonra bu dusuncelerinizden dolayı da pişmanlık duyuyor musunuz vs??

Yaklaşık 9 aylık birlikteliğim var hiçbir dakika ondan soğumadım yada sıkılmadım çünkü nazar değmesin konuşmalarımız yada fikirlerimiz uyuştuğundan arasıra dedikodu bile yapabiliyoruz. ancak bundan önceli beraberliğimde sıkılmalar soğumalar oluyordu. bence soğumanın sebebi frakansların tutmamasından kaynaklanıyor.

kesinlikle hayır.
benim bu soru için cevabım çok net.
ama karşımdaki için aynı şeyi düşünemiyorum.
bazen erkek arkadaşımın benden soğuduğunu hissediyorum.

onunla evlenip mutsuz olucağımı hiç ama hiç düşünmüyorum.

Diceksiniziki sorunsuz evlilik olmaz diye. evet olmaz ama ikimizde yetişkin ve düşüne bilen kabiliyetlere sahibiz.

Kısacası aramızdaki sorunları muhakkak cözüceğimizin kanısındayım:asigim::asigim:

sanırım benim yazımdan esinlenerek açtın bu topiği, 3 senelik ilişkimde bu zamana hiç boyle şeyler düşünmemiştim hiç sıkılmamıştım goruşemediğimiz gunler beni deli ediyordu çok özlüyordum ama bu araları nedense bişiler oldu sebebini arıyorum bende :KK43:

oyyy ben benim paşamdan (paşam diyorum çünkü o bana sultanım bende ona paşam deriz) nasıl sıkılırım 3 yıl oldu dile kolay 3 koca yıl ve hala buluşmaya giderken bendeki o heyecan hala aynıı hala onun için süsleniyorum onun için herşeyemi dikkat edip önem veriyorum ve çok ama çok istiyorum paşamla uyuyup uyanmayıı.. net ve son kararımm ASLA ASLA SOĞUMADIM SIKILADIMM HaLA DELİ GİBİ İSTİYORUM ONUU ÇÜNKÜ ONU ÇOK SEVİYORUMM YÜZÜMDEKİ GÜLÜCÜĞÜN TEK SEBEBİİİ "sen son aşkım son ümidim olacaksın kalbimde herzaman tek kalıcaksın ruhum dudaklarında hayat buluyor yaşadağım en büyük aşk sen olacaksın"

sanırım benim yazımdan esinlenerek açtın bu topiği, 3 senelik ilişkimde bu zamana hiç boyle şeyler düşünmemiştim hiç sıkılmamıştım goruşemediğimiz gunler beni deli ediyordu çok özlüyordum ama bu araları nedense bişiler oldu sebebini arıyorum bende :KK43:

evet canım senin konunu okumustum ondan sonra actım konuyu..Ben de merak ediyorum bu konuyu acıkcası cunku bazen cevremden duyuyorum arada sırada olur oyle seler diye..

Eşimle 2 yıldır evliyiz ondan önce de flört ve nişanlılık dönemi geçirdik.
Ama çok şükür ki hiçbir zaman eşimden sıkılmadım ya da soğumadım..:nazar:

kesinlikle hayır onu herşeyden çok seviyorum ondan sıkılmak değil yanımdan birazcık gitse içimi sıkıntı kaplıyor onu çok seviyorum aşığım

eşimden bir saniye bile ne sıkıldım ne de soğudum
allaha çok şükür
:asigim::nazar::nazar:

Canım herkes zaman zaman yaşanan nahoş durumların ve o anki kırgınlığın etkisiyle soğuma,uzaklaşma benzeri hislere kapılabilir.Ama aradan 2 saat gecer,gelir bir şirinlik-güzellik yapar anında mod degişir :asigim: Bazen günler gecer , telafi edilene dek , içinde eşin/sevgilinin meleği ve seytanı kıyasıya kapışır sırnaşık şey.Meleği :1rolleyes: güzel seyler fısıldar,güzel anılarınızı hatırlatır,Kötü Kazenşeytanı en hatırlanmaması gereken seyleri hatırlatıp,öfkeyi körükler.Sonra bir şekilde barısırsınız ve eger henüz ilişkiniz cok yeniyse , aklımdan neler gecirdim diye düşünüp pişmanlık duyarsınız , ama ilişkiniz yıllanmışsa , ama o an için haklı sebeblerim vardı , beni cok kırmıstı,kızdırmıstı deyip kendinizce temize cıkarsınız :roflol:
Bu nedenle ; eşinizle ilgili problem yaşamıssanız ve cok öfkeliyseniz kesinlikle o anda bu hislerinizi biriyle,özellikle yakın cevreden biriyle paylaşmayınız,öfkeyle kalkar,zararla oturursunuza.s Zaman zaman dozunda tartışmalar & küsmelerde ilişkinin tadı tuzuyerimseniben

allah kimsenin gonlünden o sıcaklığı o heyecanı almasın çok kötü bi durum.Sevmek çok gusel bi duygu kimseyi o sevgiden mahrum bırakmasın allahımm

Yazdıklarımı okuyunca belki çok şaşıracaksınız arkadaşlar ama, benden size bir rica "olmaz" demeyin çünkü bazen inanın "olmaz'lar olur"... Hele "asla" hiç demeyin... Öyle bir olur ki; nasıl olduğunu siz bile anlayamaz, şaşar kalırsınız... Allah korusun...

Tabi ki sizlerin de anladığı gibi yaşanmışlarımdan esinlenerek yapıyorum bu yorumları, ezbere değil... Başlıkta da yazdığım gibi "şartlar"... Evet, şartlar ne olur, nasıl olur, nasıl gelişir ve nasıl etkiler bilinmez.

Kendimden özetleyerek örnek vereyim müsaadenizle... 4 yıllık sevgi ve saygı dolu bir beraberlikten sonra büyük ümitlerle evlendik... Sevgimiz öyle güçlüydü ki, tahmin bile edilemeyecek sorunlarla başettik evlilik öncesinde, ama başardık... Gelgelelim düğünümüzden 1 hafta sonra başladı sorunlar... Yalnız sakın yanlış anlaşılmasın ikimizin arasında asla sorun olmadı, hep ikimizin dışındaki sorunlarla boğuştuk... Ailelerimizin sorunlarıyla örneğin... Yine yanlış anlaşılmaması için belirtmek istiyorum ki, bu sorunlar tartışma, anlaşamama vs değil... Maalesef ki hastalıklar...

Eşimin abisinin tedavisi mümkün olmayan hastalığı, ardından benim babamın tedavi edilme aşamasını geçmiş rahatsızlığı (1 yıl ancak yaşar demişlerdi 5 yıl oldu Allahıma bin şükür) ve onun ardından hamilelik, doğum ve hemen ardından kayınvalidemin beyin kanaması geçirişi, bilincini kaybedişi, felç ve yatalak oluşu (ki rahatsızlığı devam ediyor hatta şu anda da hastanede)...

Yani kısacası düğün sonrası biz sürekli hastalıklar, hastaneler, yoğunbakım kapıları, endişeler, üzüntüler, kaygılar içinde yaşadık... Bebeğimiz oldu, ben hastanede kayınvalideme bakarken, benim annem bebeğimize baktı... Her ay en az 10 günümüz hastanede geçiyor, ya kayınvalidem için, ya kayınbiraderim için ya da babam için... Muhakkak birinin bir sorunu oluyor ve hastanede yatıyor, tabi ki biz de yanında...

Asla şikayetçi değilim, bilakis yanlarında olabildiğimiz için şükrediyorum, keşke şifaya kavuşsalar da biz hergün her dakika hastanede olsak... Allah onları başımızdan eksik etmesin, acılarını göstermesin...

Amaaaa gelgelelim, bu hengamenin içinde, aşk, sevgi, heyecan... İnanın insanın aklına bile gelmiyor... Eşimi sevmiyor muyum, yooo seviyorum, hem de çok seviyorum... Ama heyecan hissetmiyorum yalan değil... Özlem duymuyorum, arzulamıyorum... Artık beni heyecanlandıran, kalbimi gümmgümm attıran tek şey çalan kapı ya da telefon zili maalesef... Hangi hastadan hangi haber geldi korkusu... Eşim de benden farklı değil bu durumda... Keşke herşey farklı olsaydı ama............

Fazla uzatmayayım, dedim ya; Şartlar... Kader... Kısmet...

Sevgiler...

yok hayır hiç bir zaman
en ufak bir olumsuzluk bile yaşamadık:nazar:
hep derim çok özel bir adam eşim,
Allah ta hiç bir zaman soğutmasın:asigim:

eşimle dört yıldır evliyiz ve her sabah eşimle uyandığımda ona yeniden aşık olduğumu hissediyorum...onu çok seviyorum..evlendik evleneli de hiç soğukluk hissetmedim...

eşimle 15 yıllık evliyiz severek aşık olarak evlendik halende o ilk günkü heyecan sevgi saygımız var 2 tane çocuğumuz var allah bozmasın bu mutluluğumuzu her kesinde bizim gibi çok mutlu olmasını dilerim

evet ben sogumustum
sonra da ayrıldım zaten
soguduysan zaten biseyler eksik demektir, bikere sogudu mu insan asla eskisi gibi olamiyor

tartışma esnasında ben soğuduğumu hissediyorum.. ama sonra barışınca aklma bile gelmiyor o hislerim....
ama çok şükür şimdiye kadar normal anlarımızda soğuma hissetmedim..

X