çekmeceden kaybolan prezervatif

ben şey düşünürdüm heralde kendısı kullanacak bu yuzden aldı ve yahutta koyduğunuz yeri unuttunuz oturduk milletin günahını alıyoruz

Menapoza giren kadınlarına sevişmediğini, mastürbasyon falan yapmadığını sanan kadınlar var . Bu forumda bunu görmüş oldum .
menapozdan sonra da tabi ki Cinsel duygular devam ediyor arkadaşlar .
Prezervatif konusuna gelince benim aklıma gelen en kötüsü hiç yazmayım . Eşiniz sizden habersiz almış olabilir mi diyecektim . Ama yazmadım sayın .

neden gerildiniz bu kadar anlamadık
olasılıklar yazılıyor eminseniz ne diye geriliyorsunuz

görümce aldı siz sevişmek istediniz pre ler yok bir baktınız
olmaz olacak dediniz ve korunmasız ilişkiye gireceksiniz bunu mu hesaplayacak görümce
zort

3 ay önce evden bişey kaybolmuş.Unutmamış soruyorsunuz ayrıca içinizde kendi içinde çözmüşsünüz bundan yapmıştır diyorsunuz. Kötü niyet yok diyorsunuz izinsiz cekmeceyi alıp hırsızlık yapmakla itham ediyorsunuz. Sizin canınız sıkılmış aksine.

Buna benzer bir olaya şahit oldum bir akrabamızın evine gittik aile apartmanında yaşıyorlar, gelinin evine görümcesinin kızı bir işi olduğu için gidiyor alt kata gelinin haberi var.Sonra yatak odasına girmiş kız 20 li yaşlarda bir şey .
Gelinin kaynanasının ( kızın anneannesi) ve bizim yanımızda ''yenge çekmeceyi açık unutmuşsunuz bir sürü prezervatif vardı vallahi '' dedi kız.

Hepimiz şok olduk yenge de terbiyesizlesme istersen ben sana yatak odamdan esyayı al diye gönderdim öyle söylenir mi demişti.

Bir daha da evime almazdım bu doğruysa Bu gidişle devlette yasaklayacak prezervatif ve diğer korunma yöntemlerini Bu yoklukta zorla doğurtturacaklar millete ...

Şu yokluğun gözü kör olsun

Başkasının kocasını niye karıştırıyorsunuz ki? Konu sizin ev,sizin koca. Bizim evlerden her gün prezervatif kaybolmuyor yani.

Adam kendisi söylediyse prezervatiflerin kaybolduğunu,yüzde bir milyon kendisi alıp ya başkasıyla kullandı ya da bir arkadaşına verdi size çaktırmıyor. Görümceler halalar neden siz çocuk yapın diye prezervatifinizi çalsın ya çok komik ve safsınız gerçekten. Nasıl anlamadınız?

içlerinden biri hamile kalmamı istiyor herhalde
Siz de hamile kalmak istiyorsunuz, Allah gönlünüze göre versin inşallah

Görümcenizin çocuklarından biri alıp balon yaptıysa belki görümceniz çocuğum o balon değil diyemedi.

Eklentiler

• IMG_4498.jpeg
    13,6 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…