Çalışmaktan ve çalışırken 7/24 telefonla benle konuşmaktan vakti olmuyorNeden mümkün değil eşinin senden gizli baskasıyla olmadığına nasıl emin olabiliyorsun?
Eşinizin meslegi ne ki 7/24 konuşabiliyor ?Çalışmaktan ve çalışırken 7/24 telefonla benle konuşmaktan vakti olmuyor
Moto kurye. Kaskında intercom var 7 24 konuşuyoruzEşinizin meslegi ne ki 7/24 konuşabiliyor ?
Hiç biri değilben şey düşünürdüm heralde kendısı kullanacak bu yuzden aldı ve yahutta koyduğunuz yeri unuttunuz oturduk milletin günahını alıyoruz
Menopoza giren kadınlar da sevişiyor ve zevk alıyor. Hamile kalmanızı isteseler paketi almak yerine iğneyle delerlerdiZannetmiyorum halam menopoz görümcemin kocası da 3 ayda bir geliyor başka şehirde çalışıyor
yani onu sen hamile kal diye çalan o zaman, yenisini alabilecegını de hesaba katacak kadar mantıklı düşünüyordurHiç biri değil
Tamam biz aldatmadığına emin oldukEminim çünkü?
Fındıklar kırılmış bacım sana geçmiş olsunMoto kurye. Kaskında intercom var 7 24 konuşuyoruz
ayyyy dante benim de aklıma anında neler geldi :)ayrıntıdaki şeytan
neden gerildiniz bu kadar anlamadıkherkesin kocasını kendinizinki gibi zannetmeyin güvenmesem evlenmezdim bu adamla 1 yıl arkadaş kaldım karı kız ortamı hiç olmadı elimi bile zor tuttu bu adam evdeki prezervatifi alıp beni aldatacak üstelik parası varken yeni pre alabilecekken evdekini alcak ve prenin kaybolduğunu kendisi söyleyecek aman tonrem dedim adamla sürekli göt göteydik zaten uykusunda beni aldatmış olmalı
Ben neden ayrıntıdaki o şeytanı göremedim aydınlatın beni yaayrıntıdaki şeytan
3 ay önce evden bişey kaybolmuş.Unutmamış soruyorsunuz ayrıca içinizde kendi içinde çözmüşsünüz bundan yapmıştır diyorsunuz. Kötü niyet yok diyorsunuz izinsiz cekmeceyi alıp hırsızlık yapmakla itham ediyorsunuz. Sizin canınız sıkılmış aksine.Takılı kalmak ne? Çözülmemiş bir konuydu aklıma geldi buraya da yazayım fikirlerinizi alayım dedim ama maşallah bu forumda gördüğüm kadarı ile konu sahibini nasıl gömsem de kaos çıksa diye uğraşıp duranlar var kimseyi kötülediğim yok aldıysa bile sebebi şudur diyorum sebepte kötü bir niyet değil sanki Allaha sövmüşüm gibi yorumlar geliyor bu kadar mı canınız sıkılıyor anlamadım cidden
Bir daha da evime almazdım bu doğruysakızlar selam
biz eşimle 5 aylık evliyiz 3 aylık evliyken bize görümcem ile eşimin halası geldi. halası namaz kılcam diye arka odaya gitmişti arka oda da yatak odamızın karşısında. görümcem de benim makyaj aynamda foto falan çekmişti aynama ışık taktım hoşuna gitmişti. onlar gittikten sonra prezervatifin kayıp olduğunu gördük o evden taşındığımız halde prezervatifler ortaya çıkmadıtek bi kişi olsa o yapmış diyeceğim ama ikisi de bizdeydi herhangi birini suçlayamıyorum. içlerinden biri hamile kalmamı istiyor herhalde ama biz gittik yine prezervatif aldık yani bi insanın yatak odasına yatağına burun sokmak ne kadar doğdu? görümcem evli 2çocuğu var bu arada ve yengem hamile kalsın ben de 3. çocuğu yapıcam demiş kendi görümcesine. (kendi görümcesiyle aramız iyi onunla muhabbetimiz oldu öyle öğrendim.) eşim de ben de şoktayız kimseye bişi demedik ama ayıp yani yaptıkları ben utandım şahsen
Şu yokluğun gözü kör olsunGörümcenin odana girmesi çok yanlış. Evine geldiğinde bundan sonra daha dikkatli ol ve onu uyar mutlaka. Prezervatifi neden alsınlarki? Hadi diyelim görümcen aldı, sonuçta sen ve eşin yeniden prezervatif alabilirsiniz. Benim aklıma da belki prezervatif alacak parası kalmamıştır kendisi için çalmıştır diye geldi
Başkasının kocasını niye karıştırıyorsunuz ki? Konu sizin ev,sizin koca. Bizim evlerden her gün prezervatif kaybolmuyor yani.herkesin kocasını kendinizinki gibi zannetmeyin güvenmesem evlenmezdim bu adamla 1 yıl arkadaş kaldım karı kız ortamı hiç olmadı elimi bile zor tuttu bu adam evdeki prezervatifi alıp beni aldatacak üstelik parası varken yeni pre alabilecekken evdekini alcak ve prenin kaybolduğunu kendisi söyleyecek aman tonrem dedim adamla sürekli göt göteydik zaten uykusunda beni aldatmış olmalı
Eşinizin meslegi ne ki 7/24 konuşabiliyor ?
Aferin sizlere. Trafikte hem kendi canınızı hem de başkalarının canını riske atıyor musunuz diye hiç düşünmeyin. Sonra yolda bir bakıyoruz yaya geçidindeki yayanın üstüne motor süren dahi var.Moto kurye. Kaskında intercom var 7 24 konuşuyoruz
Siz de hamile kalmak istiyorsunuz, Allah gönlünüze göre versin inşallahiçlerinden biri hamile kalmamı istiyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?