Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok guzel sanki o gunleri tekrar yasiyorum
ne zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım.sen anlatırken ben yaşadım sanki Allah ım ne mutlu anlar dimi Allah kuzuna çok güzel sağlıklı bir ömür versin ve tabi sanada 2. için daha da çok sağlık versin.Cesaretinede hayran kaldım süpersin.Ne diyim size maşallah diyorum.
allah herkese kolay doğumlar naip etsin
canım ya,eşine büyük süpriz oomuş
ilk denemelerde tutturmak herkese nasip olmaz,Allahın svgili kuluymuşun valla,güzel şeyler yaşamaışssın ne güzel,Allah analı babalı büyütsün inş cnm,hayırlı evlat olsun inş.
AY SANKİ BUNU BEN YAZMAMIŞIM GİBİ TEKRAR TEKRAR OKUYORUM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR VALLA...:1no2:
cnm maşallah sana kaç kilo doğurdun bebeğini 4kiloyu bulmuştur zor olmadımı ya 3 dikişte çok az. şanslısın valla.çatınmı genişti acaba.tbrikler.
cok etkilendim yazdıklarından ne güzel anlatmışın Rabbim banada yaşatsın inş o günleri
bende anne olmak istiyorum artık 7,5 aylık evliyim :kedi:
Allah analı babalı büyütsün. En güzeli en sağlıklısı normal doğum aslında. Bende öyle istiyordum. Öyleydide son ana dek.Ama aksilikler oldu işte.
allah analı babalı büyütsün inş.banda nasip eder bu yaşananları
Allah analı bbalı büyütsün :)
cok güzel bir hikaye,massallah sanada oglusunada canim..
insallah darisi basimizaaa