halamla görümcem geldi evin hiç bi yerinde yok niye düşünmeyeyim? asıl sen kusura bakma ama senin düşüncen çok saçma cinler mi aldıGörüncemin aldığını düşünmem, kusura bakma ama çok saçma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
halamla görümcem geldi evin hiç bi yerinde yok niye düşünmeyeyim? asıl sen kusura bakma ama senin düşüncen çok saçma cinler mi aldıGörüncemin aldığını düşünmem, kusura bakma ama çok saçma.
Ay bide oyun sanarak parmaklarına giyiyorlarmisGörümcenizin çocukları var mıydı belki çocuklar almıştır.
Ay yok artık saçmakızlar selam
biz eşimle 5 aylık evliyiz 3 aylık evliyken bize görümcem ile eşimin halası geldi. halası namaz kılcam diye arka odaya gitmişti arka oda da yatak odamızın karşısında. görümcem de benim makyaj aynamda foto falan çekmişti aynama ışık taktım hoşuna gitmişti. onlar gittikten sonra prezervatifin kayıp olduğunu gördük o evden taşındığımız halde prezervatifler ortaya çıkmadı tek bi kişi olsa o yapmış diyeceğim ama ikisi de bizdeydi herhangi birini suçlayamıyorum. içlerinden biri hamile kalmamı istiyor herhalde ama biz gittik yine prezervatif aldık yani bi insanın yatak odasına yatağına burun sokmak ne kadar doğdu? görümcem evli 2çocuğu var bu arada ve yengem hamile kalsın ben de 3. çocuğu yapıcam demiş kendi görümcesine. (kendi görümcesiyle aramız iyi onunla muhabbetimiz oldu öyle öğrendim.) eşim de ben de şoktayız kimseye bişi demedik ama ayıp yani yaptıkları ben utandım şahsen
Cinlerin almış olma ihtimali daha yüksek, neyse ya bu senin sorunun. Evine giren çıkandan yatak odandaki condomu aldı diye şüphelenen sensin.halamla görümcem geldi evin hiç bi yerinde yok niye düşünmeyeyim? asıl sen kusura bakma ama senin düşüncen çok saçma cinler mi aldı
Öhöm öhömmZannetmiyorum halam menopoz görümcemin kocası da 3 ayda bir geliyor başka şehirde çalışıyor
Evi tek başıma topladımEvi toplamaya yardım eden biri almıştır görünce taşımacı vs görmesin diye
Ben tek başıma topladım Evi eşim çalışıyordu akrabalar da uzaktaydı fazla eşya yoktu zaten ve kaybolduğu zaman evin altını üstüne getirip aramıştık eşimle çıkmamıştı ortaya komodinin çekmecesinde olduğundan da emindikBenzeri başıma geldi ama ben yakaladım sevgiliydik ev taşıyorduk eşimin annesi yardıma geldi 3-4 gün önceden hem de hastane işi vardı farklı şehirdeydik. Bi takırtıya gittim yatak odasında vakumlu torbaya kıyafet koyuyor bi poşete ilaçları doldurmuş baktım kondomu da koymuş. Bir şey diyememiştim
Arkaya kaçmış olabilir miBen tek başıma topladım Evi eşim çalışıyordu akrabalar da uzaktaydı fazla eşya yoktu zaten ve kaybolduğu zaman evin altını üstüne getirip aramıştık eşimle çıkmamıştı ortaya komodinin çekmecesinde olduğundan da emindik
yok yok her yere baktık çekmeceleri de söktükArkaya kaçmış olabilir mi
Belkı lazım olmuştır. Lazım olsada almaları yanlış ama. Ben sız çocuk yapın dıye aldıklatını düşünmüyorum.kızlar selam
biz eşimle 5 aylık evliyiz 3 aylık evliyken bize görümcem ile eşimin halası geldi. halası namaz kılcam diye arka odaya gitmişti arka oda da yatak odamızın karşısında. görümcem de benim makyaj aynamda foto falan çekmişti aynama ışık taktım hoşuna gitmişti. onlar gittikten sonra prezervatifin kayıp olduğunu gördük o evden taşındığımız halde prezervatifler ortaya çıkmadı tek bi kişi olsa o yapmış diyeceğim ama ikisi de bizdeydi herhangi birini suçlayamıyorum. içlerinden biri hamile kalmamı istiyor herhalde ama biz gittik yine prezervatif aldık yani bi insanın yatak odasına yatağına burun sokmak ne kadar doğdu? görümcem evli 2çocuğu var bu arada ve yengem hamile kalsın ben de 3. çocuğu yapıcam demiş kendi görümcesine. (kendi görümcesiyle aramız iyi onunla muhabbetimiz oldu öyle öğrendim.) eşim de ben de şoktayız kimseye bişi demedik ama ayıp yani yaptıkları ben utandım şahsen
Prezervatife ihtiyaç olduysa demekOlayın üstünden 2 ay geçmiş şimdi mi dert oldu anlamadım?
aynen kardeşim aç kapıyı aras kargoAy millet niye prezervatif alsin cekmecenizden. Sanki dunyada stoklari tukendi, onlar evdekini alinca siz zorda kalip cocuk yapacaksiniz. Cok sacma. Esinizin alip kullanmis olmasi hepsinden daha mantikli. Kimseye de bukadar guvenmeyin. Uzulursunuz.