- 4 Eylül 2014
- 1.466
- 5.837
- 358
Evet düşünüyorum artıkSiz de hamile kalmak istiyorsunuz, Allah gönlünüze göre versin inşallah
batma hissi ve gaz sıkışması gibi bi sancı giriyor sol tarafa son 2 gündür bu şekilde ve 2 gündür yumurtlama dönemindeyim ayrıca denemelerimiz de oldu şimdi reglimin geçmesini nasıl bekleyeceğim bilmiyorum zaman geçmiyor sanki bu heyecanı üstümden atıp hiç bişi olmamış gibi yapmak için napmamız lazım var mı taktiğiniz
- HandB
- Yorumlar: 3
- Forum: Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık
Görümcenizin çocuklarından biri alıp balon yaptıysabelki görümceniz çocuğum o balon değil diyemedi.
Preyi napacaklarMenopoza giren kadınlar da sevişiyor ve zevk alıyor. Hamile kalmanızı isteseler paketi almak yerine iğneyle delerlerdi
Evet kimse almamış çekmeceden kocam beni aldatmış asıl bu benim aklıma bile gelmezdi3 ay önce evden bişey kaybolmuş.Unutmamış soruyorsunuz ayrıca içinizde kendi içinde çözmüşsünüz bundan yapmıştır diyorsunuz. Kötü niyet yok diyorsunuz izinsiz cekmeceyi alıp hırsızlık yapmakla itham ediyorsunuz. Sizin canınız sıkılmış aksine.
Canını niye tehlikeye atsın müzik dinlemek yerine benimle konuşuyorAferin sizlere. Trafikte hem kendi canınızı hem de başkalarının canını riske atıyor musunuz diye hiç düşünmeyin. Sonra yolda bir bakıyoruz yaya geçidindeki yayanın üstüne motor süren dahi var.
Sonunda ya eve gelenler kesinlikle melek ama kocam kesin aldatıyor tüm yorumlar böyle kafayı yersinArkadaslar tuttumussunuz kocan aldi baskasiyla yapti diye. Kocasi aldatacaksa neden yenisini almasin da evdekini goturup senaryo üretsin? Adam zaten kurye, marketler benzinlikler prezervatif dolu ulaşilmasi zor bir sey degil. Bazi kadinlar kondom almaya cekiniyor ozellikle kendi alisveris yaptigi civardaysa yani eve gelenlerin almadigindan bu kadar emin olup adamin aldatmasi nasil kesin oliyor ki?
Alıp çöpe de atmış olabilirler evet ben zaten kesin şu almıştır falan demedim eşimle bulamadık alla alla dedik kapandı konu sonrasında görümcemin görümcesi bana o cümleyi kurunca acaba mı dedim konuda da kimseyi suçlayamıtorum diye yazmıştım zatenBen bir şekilde yanlışlıkla çöpe falan gittiğini düşünüyorum.
Aldıklarını hiç sanmıyorum ama almışlarsa bile kullanmak için falan almışlardır. Yani hamile kalmanız için almaları çok mantıksız bence. Dünya üzerindeki son kondomlar onlar değildir herhalde, gider alırsınız.
Deldiler deseniz neyse.
Yoo aldatma değil kastım. Kullanmışsınızdır.Tek tek sayıyormusunuz her kullanım sonrası? Yani bazen cips almaya elim gidiyor dolaba sonra olmayınca yemişiz heralde diyorum. Yani hayatınızda hiç mi bişeyi yanlış hatırlamazsınız karı koca ya bunu 2 aydır çözemediniz kafanızda?Evet kimse almamış çekmeceden kocam beni aldatmış asıl bu benim aklıma bile gelmezdi
Benimde net aklimda buBendece ne gorumce ne hala almıştır..daha kötüsü geldi aklima nedense aldatma falan olmasin
Siz bu kafayla çocuk yapmayın bence.kızlar selam
biz eşimle 5 aylık evliyiz 3 aylık evliyken bize görümcem ile eşimin halası geldi. halası namaz kılcam diye arka odaya gitmişti arka oda da yatak odamızın karşısında. görümcem de benim makyaj aynamda foto falan çekmişti aynama ışık taktım hoşuna gitmişti. onlar gittikten sonra prezervatifin kayıp olduğunu gördük o evden taşındığımız halde prezervatifler ortaya çıkmadıtek bi kişi olsa o yapmış diyeceğim ama ikisi de bizdeydi herhangi birini suçlayamıyorum. içlerinden biri hamile kalmamı istiyor herhalde ama biz gittik yine prezervatif aldık yani bi insanın yatak odasına yatağına burun sokmak ne kadar doğdu? görümcem evli 2çocuğu var bu arada ve yengem hamile kalsın ben de 3. çocuğu yapıcam demiş kendi görümcesine. (kendi görümcesiyle aramız iyi onunla muhabbetimiz oldu öyle öğrendim.) eşim de ben de şoktayız kimseye bişi demedik ama ayıp yani yaptıkları ben utandım şahsen
kızlar selam
biz eşimle 5 aylık evliyiz 3 aylık evliyken bize görümcem ile eşimin halası geldi. halası namaz kılcam diye arka odaya gitmişti arka oda da yatak odamızın karşısında. görümcem de benim makyaj aynamda foto falan çekmişti aynama ışık taktım hoşuna gitmişti. onlar gittikten sonra prezervatifin kayıp olduğunu gördük o evden taşındığımız halde prezervatifler ortaya çıkmadıtek bi kişi olsa o yapmış diyeceğim ama ikisi de bizdeydi herhangi birini suçlayamıyorum. içlerinden biri hamile kalmamı istiyor herhalde ama biz gittik yine prezervatif aldık yani bi insanın yatak odasına yatağına burun sokmak ne kadar doğdu? görümcem evli 2çocuğu var bu arada ve yengem hamile kalsın ben de 3. çocuğu yapıcam demiş kendi görümcesine. (kendi görümcesiyle aramız iyi onunla muhabbetimiz oldu öyle öğrendim.) eşim de ben de şoktayız kimseye bişi demedik ama ayıp yani yaptıkları ben utandım şahsen
Vardı emindik ikimiz de o yüzden kafama takıldı zaten ki 2 ay boyunca vah tüh yapmıyorum tabiki de aklıma geldi garip bir olaydı konu açtım ben deYoo aldatma değil kastım. Kullanmışsınızdır.Tek tek sayıyormusunuz her kullanım sonrası? Yani bazen cips almaya elim gidiyor dolaba sonra olmayınca yemişiz heralde diyorum. Yani hayatınızda hiç mi bişeyi yanlış hatırlamazsınız karı koca ya bunu 2 aydır çözemediniz kafanızda?
Tabi efendimSiz bu kafayla çocuk yapmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?