Sevgilimin Normal Doğum Öyküsü..Hoşgeldin Dünyamıza...

Canım Her zaman Çok Sewerim böyle Hikayeleri Şeniz
Çok güzel bi, hamilelik,doğum ve heycanlı bekleyiş geçirmişsin
eee sonunda ödülün Kollarında tabiki de :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Allah kimseden esirgemesin bu duyguyu Her isteyene tüm kadınlara nasip etsin :Saruboceq:

teşekkür ederim gonzales . amin .. dediğin gibi herkese yaşatsın allah...

Canım Her zaman Çok Sewerim böyle Hikayeleri Şeniz
Çok güzel bi, hamilelik,doğum ve heycanlı bekleyiş geçirmişsin
eee sonunda ödülün Kollarında tabiki de :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Allah kimseden esirgemesin bu duyguyu Her isteyene tüm kadınlara nasip etsin :Saruboceq:

amiinn :Saruboceq:
Bide meleğe mutlu sağlıklı bi ömür İnşallah :Saruboceq::Saruboceq:

çokkkkkkkkkkkkk sağol çokkkkk teşekkürlerrrrrr

Allah analı babalı büyütsün.. Normal doğum gibisi yok hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı açısından...

fatoşşş ben fatoşu gördüm, seni buralarda görmek ne güzel, Berke mizi okuyoruz bizde
canım ayını anda burda olduğumuzu nasıl görüyoruz.bana bi söyle.ben farketmedim aynı anda KK olduğumuzu.Alışacağım ablası inşallah...)))))))bilmiyorumkismilealkisalkisalkis

Ne güzel ya hayırlı evlat olsun İnşaallahOkurken gözlerim doldu kızımı doğurduğum gün geldi gözümün önüne.Gerçekten o göğsüne koydukları an tarifi imkansız bir an değilmi?Evladına hayırlı ömürler dilerim

Ne güzel bir hikaye bu böyle
Rabbim isteyen kucakları boş koymasın
Sağlıkla büyüt bebişini Cerencik
Allah analı babalı uzun ömürler versin

Allah analı babalı büyütsün.. Normal doğum gibisi yok hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı açısından...

aynen öyle teşekkür ederim...

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

opuyorumnanaktan

Ne güzel ya hayırlı evlat olsun İnşaallahOkurken gözlerim doldu kızımı doğurduğum gün geldi gözümün önüne.Gerçekten o göğsüne koydukları an tarifi imkansız bir an değilmi?Evladına hayırlı ömürler dilerim

evet aynen öyle tarif edilemez canım. sende bebişini sağlıkla huzurla büyüt inaşallah.....

Ne güzel bir hikaye bu böyle
Rabbim isteyen kucakları boş koymasın
Sağlıkla büyüt bebişini Cerencik
Allah analı babalı uzun ömürler versin

amin deryacık. isteyen herkese versin allahım yaşatsın bu duyguyu..

Günaydın Kızlarr benim müdür gelmeden bi merhaba diyim dedimkaydirigubbakcemile3

ceren'cim ne güzel anlatmışsın doğum hikayeni. allah bağışlasın oğluşunu, gülen yüzü hiç solmasın opuyorumnanaktan

cerennn öykünü cok gsl anlatmissin.. Rabbim anali babali buyutsun berke-mirza yi ...ayrica cook tatli oglun yaa:emir_bebek:
bende normal dogum yaptim hemde bu 2. ciydi...korkulacak hicbirrrrrr tarafi yok cok saglikli normal dogum..(dogum yapacak arkadaslar icin..)
Rabbim isteyen herkese versin insallah b u tatli kuzulardann:Saruboceq:

ayyyy gözlerim doldu yaaa
ikitaneyi aynı anda doğurmasaydım şincik birtane daha yapardım yaa
cerenciğim gebeliğimizi beraber takip ediyorduk kader arkadaşım tombişin hoşgeldi yeniden

Ay ben niye bu kadar etkileniyorum bu doğum hikayelerinden her seferinde gözlerim doluyor :KK43: Arkadaşım çok tebrik edrim seni , Allah oğluşunla ve eşinle sağlıklı ve uzuuuuun bir ömür nasip etsin sana.
Sevgiler...

ceren'cim ne güzel anlatmışsın doğum hikayeni. allah bağışlasın oğluşunu, gülen yüzü hiç solmasın opuyorumnanaktan

cerennn öykünü cok gsl anlatmissin.. Rabbim anali babali buyutsun berke-mirza yi ...ayrica cook tatli oglun yaa:emir_bebek:
bende normal dogum yaptim hemde bu 2. ciydi...korkulacak hicbirrrrrr tarafi yok cok saglikli normal dogum..(dogum yapacak arkadaslar icin..)
Rabbim isteyen herkese versin insallah b u tatli kuzulardann:Saruboceq:

ayyyy gözlerim doldu yaaa
ikitaneyi aynı anda doğurmasaydım şincik birtane daha yapardım yaa
cerenciğim gebeliğimizi beraber takip ediyorduk kader arkadaşım tombişin hoşgeldi yeniden

Ay ben niye bu kadar etkileniyorum bu doğum hikayelerinden her seferinde gözlerim doluyor :KK43: Arkadaşım çok tebrik edrim seni , Allah oğluşunla ve eşinle sağlıklı ve uzuuuuun bir ömür nasip etsin sana.
Sevgiler...

canım arkadaşlarım hepinize çokkkkk teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
allah herkesin kuzularını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

ay canim inan cok duygulandim..aklima dogum yaptigim zamanlar geldi..ama malesef ben senin gibi normal dogum yapamadim..cok istedigim halde iki bebegimide sezeryanla dogurdum..bende senin gibi herseyin hayirlisi demistim hayirlisi buymus demek..önemli olan onlarin saglikli olarak dünyaya gelmis olmalari..:emir_bebek::ecrin_bebek:

Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütmeni nasip etsin.Güzel bir hikaye olmuş...

ay canim inan cok duygulandim..aklima dogum yaptigim zamanlar geldi..ama malesef ben senin gibi normal dogum yapamadim..cok istedigim halde iki bebegimide sezeryanla dogurdum..bende senin gibi herseyin hayirlisi demistim hayirlisi buymus demek..önemli olan onlarin saglikli olarak dünyaya gelmis olmalari..:emir_bebek::ecrin_bebek:

tabiki canım herşeyin hayırlısını versin allahım herkese
tşk ediyorum

Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütmeni nasip etsin.Güzel bir hikaye olmuş...

amin canım sağolasın....cümlemize inşallah...

X