- 10 Mart 2010
- 2.087
- 2.319
- 398
Neyse sizin bu uslubla evde daha cok prezervatif kayboluraynen kardeşim aç kapıyı aras kargo
sizin de kalbiniz kötü aklınız fesat o günden sonra bir daha kaybolmadı kocam aldatmayı bıraktı galiba ya da korunmadan aldatıyor tühhhNeyse sizin bu uslubla evde daha cok prezervatif kaybolurhayirli işler diyelim kullananlara
sizin yorumlar daha varoş kendi kocanıza olan güvensizliğinizi bana yansıtmayın lütfen gidin elinizde tutmaya falan çalışın benim böyle yapmama veya şüphelenmeme gerek yok kocamdanİşinize gelmeyince dalga geçme taktikleri
Çok varoşca bir durum ...
Olabilir neden olmasın nefsi müdafaa sonuçta bilemezsinsizin de kalbiniz kötü aklınız fesat o günden sonra bir daha kaybolmadı kocam aldatmayı bıraktı galiba ya da korunmadan aldatıyor tühhh
Nerden biliyorsun böyle olduğunusizin yorumlar daha varoş kendi kocanıza olan güvensizliğinizi bana yansıtmayın lütfen gidin elinizde tutmaya falan çalışın benim böyle yapmama veya şüphelenmeme gerek yok kocamdan
Bu fantezisinin amacı ne? Yani neden aynı anda hamile kalacakmışsınız? Kıskançlık mı diyorsunuz?Yengem hamile kalsın ben de kalcam demiş kendi görümcesine. Ordan bi çıkarım yaptım ben de
Aynen görümcem ile halam kesinlikle almamışlardır böyle bir şey yapmaları imkansız o yüzden geriye tek suçlu eşim kalıyorOlabilir neden olmasın nefsi müdafaa sonuçta bilemezsin
Yoo bebeleri birlikte büyütelim istiyordurBu fantezisinin amacı ne? Yani neden aynı anda hamile kalacakmışsınız? Kıskançlık mı diyorsunuz?
Seninki şüphelendiğini bildiği için dikkatli davranıyordur bi kontrol et benceNerden biliyorsun böyle olduğunu
Benim pre kaybolmadı seninki kayboldu
Herkes güvenip evleniyor eşine.herkesin kocasını kendinizinki gibi zannetmeyin güvenmesem evlenmezdim bu adamla 1 yıl arkadaş kaldım karı kız ortamı hiç olmadı elimi bile zor tuttu bu adam evdeki prezervatifi alıp beni aldatacak üstelik parası varken yeni pre alabilecekken evdekini alcak ve prenin kaybolduğunu kendisi söyleyecek aman tonrem dedim adamla sürekli göt göteydik zaten uykusunda beni aldatmış olmalı
Siz tüm taşları yerine oturtmuşsunuz olayı çözmüşsünüz.,Üstnden aylar geçmiş olayın ve takılı kalmışsınız. Prezervatıfın ortadan kaybolmasından daha garip bişey varsa o da sizin buna takılı kalmanız ve kurdugunuz senaryo.Yoo bebeleri birlikte büyütelim istiyordur
Takılı kalmak ne? Çözülmemiş bir konuydu aklıma geldi buraya da yazayım fikirlerinizi alayım dedim ama maşallah bu forumda gördüğüm kadarı ile konu sahibini nasıl gömsem de kaos çıksa diye uğraşıp duranlar var kimseyi kötülediğim yok aldıysa bile sebebi şudur diyorum sebepte kötü bir niyet değil sanki Allaha sövmüşüm gibi yorumlar geliyor bu kadar mı canınız sıkılıyor anlamadım ciddenSiz tüm taşları yerine oturtmuşsunuz olayı çözmüşsünüz.,Üstnden aylar geçmiş olayın ve takılı kalmışsınız. Prezervatıfın ortadan kaybolmasından daha garip bişey varsa o da sizin buna takılı kalmanız ve kurdugunuz senaryo.
Biz de kardeşlerimle şişirmiştik ve agzımıza gelen o yaglı degişik pis tadı da ıyyy bu balon bozulmuş diyerek yapmıştık hshsBen çocukken annelerin odasında evcilik oynuyordum. Çekmeceye yatak yapayım dedim ve içini boşalttım ta en dipten bir kutu çıktı çikolata veya sakız sandım.
Açınca balon gibi bir şey çıktı ve onu alıp bahçeye çıktım buna su doldurayım dedim ve musluğun ucuna taktım. Ben oynarken babaannem gördü "Kız onu nerden aldın" dedi. Ben de kızmaasınlar diye "Yaaa korkma sokakta buldum" dedim
Babaannem "ıyyyyyy bir de kullanılmışmı getirip taktın pis seni" dedi ve musluğu komple çamaşır suyu ile yıkadı
O zaman ne olduğunu anlamamıştımo geldi aklıma.
Kendimden bilince kullandığım dönemlerde mutfak dolabının üzerine koyuyordukBiz de kardeşlerimle şişirmiştik ve agzımıza gelen o yaglı degişik pis tadı da ıyyy bu balon bozulmuş diyerek yapmıştık hshs
Bu ihtimal var , doğru ama ortalık karışır ben diyim......Bendece ne gorumce ne hala almıştır..daha kötüsü geldi aklima nedense aldatma falan olmasin
Neden mümkün değil eşinin senden gizli baskasıyla olmadığına nasıl emin olabiliyorsun?O da mümkün değil
Eminim çünkü?Neden mümkün değil eşinin senden gizli baskasıyla olmadığına nasıl emin olabiliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?