çekmeceden kaybolan prezervatif

Ay yok artık saçma

halamla görümcem geldi evin hiç bi yerinde yok niye düşünmeyeyim? asıl sen kusura bakma ama senin düşüncen çok saçma cinler mi aldı
Cinlerin almış olma ihtimali daha yüksek, neyse ya bu senin sorunun. Evine giren çıkandan yatak odandaki condomu aldı diye şüphelenen sensin.

Evi toplamaya yardım eden biri almıştır görünce taşımacı vs görmesin diye

Benzeri başıma geldi ama ben yakaladım sevgiliydik ev taşıyorduk eşimin annesi yardıma geldi 3-4 gün önceden hem de hastane işi vardı farklı şehirdeydik. Bi takırtıya gittim yatak odasında vakumlu torbaya kıyafet koyuyor bi poşete ilaçları doldurmuş baktım kondomu da koymuş. Bir şey diyememiştim

Ben tek başıma topladım Evi eşim çalışıyordu akrabalar da uzaktaydı fazla eşya yoktu zaten ve kaybolduğu zaman evin altını üstüne getirip aramıştık eşimle çıkmamıştı ortaya komodinin çekmecesinde olduğundan da emindik

Arkaya kaçmış olabilir mi

Belkı lazım olmuştır. Lazım olsada almaları yanlış ama. Ben sız çocuk yapın dıye aldıklatını düşünmüyorum.

Çok saçma yaa kim ne yapsın sizin kondomunuzu biraz mantıklı düşünün milletinde günahını almayın
Ne malum kocanız sizden gizli kullanmadıysa
Hemen çamur atın izi kalsın hesabı
Az mantık ya az mantık

Çok mantıksız, sen evde prezervatif bitince hadi çocuk yapalım diyene kadar yeni prezervatif alırsın zaten.
Ya kendi pahalı diye aldı kullanmaya, ya çocuklar cepledi eve götürdü ya da kocan aldı başkasıyla kullanmaya bu devirde babana bile güvenme lafını hatırlatmak isterim.
Ya da kocan aldı bir arkadaşına falan götürdü sen de huylanma erkek muhabbetinden diye tüh tüh kaybolmuş ayağına yatıyo. Al sana gerçek ihtimaller

herkesin kocasını kendinizinki gibi zannetmeyin güvenmesem evlenmezdim bu adamla 1 yıl arkadaş kaldım karı kız ortamı hiç olmadı elimi bile zor tuttu bu adam evdeki prezervatifi alıp beni aldatacak üstelik parası varken yeni pre alabilecekken evdekini alcak ve prenin kaybolduğunu kendisi söyleyecek aman tonrem dedim adamla sürekli göt göteydik zaten uykusunda beni aldatmış olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…