Benim de aklıma direk bu geldiÇocuk yapın diye aldıklarını nasıl düşündünüz ya ben olsam kendi kullanacak diye çaldı zannederim
Yengem hamile kalsın ben de kalcam demiş kendi görümcesine. Ordan bi çıkarım yaptım ben deBenim de aklıma direk bu geldi
Hayatta aklıma çocuk yapmayayım diye gelmez yaaani çok mu iyi niyetli konu sahibi
Valla benimde aklıma bu geldiÇocuk yapın diye aldıklarını nasıl düşündünüz ya ben olsam kendi kullanacak diye çaldı zannederim
Misafirin hemen ulaşabileceği bir yere koyduysanız görümce almış olabilir kendi için ama sanmıyorum ki sizi hamile bırakmak için olsun bu mantıksız olur gidip tekrar alabilirsin. Hala namazında niyazında menopozlu neden almış olsun bilemedimEvet 2 çocuğu var ama yaşları küçük öyle bişi olsa ellerinde görürdük saklamayı falan bilmezler ki odama girmediler zaten
YessOnların geldiği sabah çekmecede miydi?
aldıysa da bosverin aman. Kocanız kullanmadığı sürece bence sorun yokYengem hamile kalsın ben de kalcam demiş kendi görümcesine. Ordan bi çıkarım yaptım ben de
Misafirin hemen ulaşabileceği bir yere koyduysanız görümce almış olabilir kendi için ama sanmıyorum ki sizi hamile bırakmak için olsun bu mantıksız olur gidip tekrar alabilirsin. Hala namazında niyazında menopozlu neden almış olsun bilemedimen kötü ihtimal eşiniz ama oda kutuyu almak yerine içinden alırdı.
Yengem hamile kalsın ben de kalcam demiş kendi görümcesine. Ordan bi çıkarım yaptım ben de
Masumkızlar selam
biz eşimle 5 aylık evliyiz 3 aylık evliyken bize görümcem ile eşimin halası geldi. halası namaz kılcam diye arka odaya gitmişti arka oda da yatak odamızın karşısında. görümcem de benim makyaj aynamda foto falan çekmişti aynama ışık taktım hoşuna gitmişti. onlar gittikten sonra prezervatifin kayıp olduğunu gördük o evden taşındığımız halde prezervatifler ortaya çıkmadıtek bi kişi olsa o yapmış diyeceğim ama ikisi de bizdeydi herhangi birini suçlayamıyorum. içlerinden biri hamile kalmamı istiyor herhalde ama biz gittik yine prezervatif aldık yani bi insanın yatak odasına yatağına burun sokmak ne kadar doğdu? görümcem evli 2çocuğu var bu arada ve yengem hamile kalsın ben de 3. çocuğu yapıcam demiş kendi görümcesine. (kendi görümcesiyle aramız iyi onunla muhabbetimiz oldu öyle öğrendim.) eşim de ben de şoktayız kimseye bişi demedik ama ayıp yani yaptıkları ben utandım şahsen
Daha da masumZannetmiyorum halam menopoz görümcemin kocası da 3 ayda bir geliyor başka şehirde çalışıyor
Kocası kemal gibiyse :)Daha da masum
Valla benimde aklıma bu geldihatta şöyle bir senaryo canlandı gözümde bekar bir görümce erkek arkadaşımla bir şeyler yaşayacak paket almaya utandı felan ama evliymiş yine de kendi kullanacak diye aklıma geldi çocuk yapın diye değil ama oladabilir tabi
kafa yapım ne alaka evinden prezervatif kaybolduğunda ne düşünmen gerekirSağa sola muska koyan görümce duydum da kondom çalan görümce ilk defa duyuyorum. Ya görümceniz değişik biri, ya da sizin kafa yapınız.
o konuda güvenim tamKocanıza güveniniz tam mı? Prezervatifi eşini kullanmış olmasın?
Görüncemin aldığını düşünmem, kusura bakma ama çok saçma.kafa yapım ne alaka evinden prezervatif kaybolduğunda ne düşünmen gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?