çekmeceden kaybolan prezervatif

Çocuk yapın diye aldıklarını nasıl düşündünüz ya ben olsam kendi kullanacak diye çaldı zannederim
Valla benimde aklıma bu geldi hatta şöyle bir senaryo canlandı gözümde bekar bir görümce erkek arkadaşımla bir şeyler yaşayacak paket almaya utandı felan ama evliymiş yine de kendi kullanacak diye aklıma geldi çocuk yapın diye değil ama oladabilir tabi

Evet 2 çocuğu var ama yaşları küçük öyle bişi olsa ellerinde görürdük saklamayı falan bilmezler ki odama girmediler zaten
Misafirin hemen ulaşabileceği bir yere koyduysanız görümce almış olabilir kendi için ama sanmıyorum ki sizi hamile bırakmak için olsun bu mantıksız olur gidip tekrar alabilirsin. Hala namazında niyazında menopozlu neden almış olsun bilemedim en kötü ihtimal eşiniz ama oda kutuyu almak yerine içinden alırdı.

Yengem hamile kalsın ben de kalcam demiş kendi görümcesine. Ordan bi çıkarım yaptım ben de

Masum

Kocanıza güveniniz tam mı? Prezervatifi eşini kullanmış olmasın?

Ya sadece biriyle ilişkide kullanilmiyor ki burada bi üye vardi mesela muzlu bir tarif vermişti gayet prezervatifle kulllaniyormuş. seks oyuncaklarini da o sekilde kullanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…