cekim gücü diye bir sey var mı

5 yılı kapsıyor ne yazıp dilediysem oldu, epey birde liste uzundu, bu listeyi yazıp olacağına dair inanacaksınız yazdıklarınız şartsız olacak, şart koşmayın
Liste yazarken nasıl düşündünüz? Bunlari istiyorum bunlar olsun diye? Ya olmazsa diye muallakta kaldınız mi?

Muallakta kalmadım dileklerimin kabül olacağını varsaydım yazarken, hiç teredüt etmedim
İstiyorum diye yazdım

Yaa ne güzel olmus
Okudum secretta ama deneyimlemedim. Nasıl yaptınız biraz daha açar misiniz?
O istek listesini yazdıktan sonra açık bakmak yok, unutuyorsunuz
Belli bir süre geçtikten sonra gelişmeler o yönde seyir ediyor zaten açıp, açıp bakarsan
Şüphe duyuyorsun diye evrene mesaj yollayacaksın ondandır kesinlikle listeyi açmayacaksın, unutacaksın
Ve beklemeye koyulacaksın tabi o esnada olumlu düşünceler hayal edeceksin
Evren sana geri dönüş yapıyor
Sadece sabırlı ol, endişeye yer verme
Ayrıca gelen her türlü zenginliği kabul ediyorum diye mesaj yolla işler rayına girecektir, ben halen bunu uyguluyorum
Etkisi müthiş

İnan her istediğin olur yeter ki inan
Ve doğru yöntemi kullan, yazılarımı takip et

Cem Yılmazın evrene mesaj yollamayla ilgili esprisi geliyor hep aklıma şaka bir yana niyet etmek çok önemli gerçekten. Ama ben ihtimalin yüksek olmasına da bağlıyorum. Yani bir şeyin olmasını istediğimizde iki seçenek vardır. Ya olacak ya olmayacak. İkisinden biri %50 ihtimal. Yani çok yüksek bir ihtimal var da bize o yüzden öyle geliyor sanki.

Okuduğum kitap öyle demiyor ama neye inanırsan canı gönüldem olma ihtimali var
Siz sadece isteyin şart koymayın diyor

Okuduğum kitap öyle demiyor ama neye inanırsan canı gönüldem olma ihtimali var
Siz sadece isteyin şart koymayın diyor
Hmmm gerçekten güzelmiş sevindim sizin adınıza okuduğunuz kitabın adı nedir? Bir de kızlar bizim konularla alakalı önerebileceğiniz güzel kitaplar var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…