Liste yazarken nasıl düşündünüz? Bunlari istiyorum bunlar olsun diye? Ya olmazsa diye muallakta kaldınız mi?5 yılı kapsıyor ne yazıp dilediysem oldu, epey birde liste uzundu, bu listeyi yazıp olacağına dair inanacaksınız yazdıklarınız şartsız olacak, şart koşmayın
İ phone un notlar kısmı olur mu ? Zira yazdıklarımı biri bulsun istememHer hangi bir defter olabilir
Burda böyle konu vardı sankiİ phone un notlar kısmı olur mu ? Zira yazdıklarımı biri bulsun istemem
Olması imkansız ama yine de yaziyim dediğiniz şeyler var mıydı?Muallakta kalmadım dileklerimin kabül olacağını varsaydım yazarken, hiç teredüt etmedim
İstiyorum diye yazdım
İşte merak ettimBurda böyle konu vardı sanki
Olmaz kağıt üstüne yazılacakİ phone un notlar kısmı olur mu ? Zira yazdıklarımı biri bulsun istemem
Yabancı bir dilde yazayım bari olur dimi öyleOlmaz kağıt üstüne yazılacak
Evet oda vardı ama bir an herşey değişipOlması imkansız ama yine de yaziyim dediğiniz şeyler var mıydı?
OlurYabancı bir dilde yazayım bari olur dimi öyle
Ben cinsel çekim sandıydımÇekim gücü diyince aklına telefon operatörü gelen bir tek ben değilimdir umarımdiğer türlüsü hiç başıma gelmediği için aklıma da gelmedi pardon
Yaa ne güzel olmusEvet oda vardı ama bir an herşey değişip
İstediğim yönde gelişme oluverdi bende şaşırdım
O istek listesini yazdıktan sonra açık bakmak yok, unutuyorsunuzYaa ne güzel olmus
Okudum secretta ama deneyimlemedim. Nasıl yaptınız biraz daha açar misiniz?
İnan her istediğin olur yeter ki inanAyy harika bir mesaj darısı başımıza ❤ birşey merak ettim kitabın adı neydi ve nasıl yazdınız isteklerinizi? Yani olmuş gibi mi?
Mesela istediğiniz şekilde bir evi betimleyip böyle bir eve sahibim gibi mi ya da böyle bir ev istiyorum şeklinde mi ?
Genelde gerçekleşmiş gibi yazın diyorlar da hayallerinizi ondan soruyorum
Cem Yılmazın evrene mesaj yollamayla ilgili esprisi geliyor hep aklımaO istek listesini yazdıktan sonra açık bakmak yok, unutuyorsunuz
Belli bir süre geçtikten sonra gelişmeler o yönde seyir ediyor zaten açıp, açıp bakarsan
Şüphe duyuyorsun diye evrene mesaj yollayacaksın ondandır kesinlikle listeyi açmayacaksın, unutacaksın
Ve beklemeye koyulacaksın tabi o esnada olumlu düşünceler hayal edeceksin
Evren sana geri dönüş yapıyor
Sadece sabırlı ol, endişeye yer verme
Ayrıca gelen her türlü zenginliği kabul ediyorum diye mesaj yolla işler rayına girecektir, ben halen bunu uyguluyorum
Etkisi müthiş
Okuduğum kitap öyle demiyor ama neye inanırsan canı gönüldem olma ihtimali varCem Yılmazın evrene mesaj yollamayla ilgili esprisi geliyor hep aklımaşaka bir yana niyet etmek çok önemli gerçekten. Ama ben ihtimalin yüksek olmasına da bağlıyorum. Yani bir şeyin olmasını istediğimizde iki seçenek vardır. Ya olacak ya olmayacak. İkisinden biri %50 ihtimal. Yani çok yüksek bir ihtimal var da bize o yüzden öyle geliyor sanki.
Hmmm gerçekten güzelmiş sevindim sizin adınıza okuduğunuz kitabın adı nedir? Bir de kızlar bizim konularla alakalı önerebileceğiniz güzel kitaplar var mı ?Okuduğum kitap öyle demiyor ama neye inanırsan canı gönüldem olma ihtimali var
Siz sadece isteyin şart koymayın diyor
Sır kitabın ismiHmmm gerçekten güzelmiş sevindim sizin adınıza okuduğunuz kitabın adı nedir? Bir de kızlar bizim konularla alakalı önerebileceğiniz güzel kitaplar var mı ?
The secret olan mı yoksa başka sır diye kitaplar da var amaSır kitabın ismi
İlk çıkan