- 10 Ağustos 2009
- 26.119
- 18.281
Yes, it's the secret bookThe secret olan mı yoksa başka sır diye kitaplar da var ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yes, it's the secret bookThe secret olan mı yoksa başka sır diye kitaplar da var ama
Cok guzelmisPositif bir yazı paylaşayım sizinleEki Görüntüle 2619471
AAA doğru :) muhtemelen ertelenmiştir ama etiketleyeyim @YasemenlikekBi üye vardı Nisanda çekiliş olacaktı araba için, sonuçlandı mı acaba o kendisini çok merak ettim :)
Bilmiyorim ki bakmadim durjn bakayimAAA doğru :) muhtemelen ertelenmiştir ama etiketleyeyim @Yasemenlikek
Kiz nasi bilmiyosun pp bile arabaBilmiyorim ki bakmadim durjn bakayim
ayol demediniz mi dile sonra unut diye unuttim isteertelenmis bu aradaKiz nasi bilmiyosun pp bile araba
Ahahhahahah bu dogruayol demediniz mi dile sonra unut diye unuttim isteertelenmis bu arada
Aminnnnn gezmekten vazgectim ben arabayi satip insanlara yardim edicemAhahhahahah bu dogru
Insallah cikar hadi hayirlisi❤
Araba da arabaymış ama yav hayalimin arabası . Bmw x2 galiba ahhh kalbimAminnnnn gezmekten vazgectim ben arabayi satip insanlara yardim edicem
Satayim sanaAraba da arabaymış ama yav hayalimin arabası . Bmw x2 galiba ahhh kalbim ❤
Ne kadara veriyon bi indirim yaparsınSatayim sana
330 mus degeri 300 e birakirimNe kadara veriyon bi indirim yaparsın
Nasıl unuttunuz ya istediğim bir şey olunca aklımdan cikmiyorayol demediniz mi dile sonra unut diye unuttim isteertelenmis bu arada
Ooo kız yabancı mıyız in in330 mus degeri 300 e birakirim
Artik zamanla olmayinca benim umutlar tukeniyor ve bitiyorNasıl unuttunuz ya istediğim bir şey olunca aklımdan cikmiyor
Hadi insallah size çıkar☺
Napıosun dido nerelerdesinArtik zamanla olmayinca benim umutlar tukeniyor ve bitiyor
Ceylanimm karantina keyfisi sikintidan olmek uzereyim evde temizlik şovv ahahhaha sen nerelerdesin neler yapiyosunNapıosun dido nerelerdesin
Ben de seni görünce yazım dedim bakim ne ediuor. Ben de secret ı okuyorum . Burada arkadaş tavsiye etmiş ya. Bu aralar çekim gücü işlerine tekrar sardım. İnsan galiba en çok boşta kalınca sarıyor yavCeylanimm karantina keyfisi sikintidan olmek uzereyim evde temizlik şovv ahahhaha sen nerelerdesin neler yapiyosun