- 1 Kasım 2019
- 1.989
- 3.831
- 25
BakayimBana bakar misin peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BakayimBana bakar misin peki
Yok kiz ne emri. Emoji koymadım diye sert görünmüş olabilir ama ben saka niyetli yazmıştım.Peki emrin olur..
Anladim bakayimYok kiz ne emri. Emoji koymadım diye sert görünmüş olabilir ama ben saka niyetli yazmıştım.
Anladim bakayim
ozel bir seyi var mi sadece herhangi bi deftere istediklerini mi yazdin?Bu evrene mesaj yollama ile ilgili bir kitap okudum, açıkca inanasımda geldi oturdum boş bir fihriste gerçekleşmesini istediğimi isteklerimi tek, tek yazdım sırasıyla ne yazdıysam gerçekleşti,
Tabi halan şoktayım, nasıl bir bağlantı olupta gerçekleştiğini ama oldu işte, inanırsanız oluyor işte
Her hangi bir defter olabilirozel bir seyi var mi sadece herhangi bi deftere istediklerini mi yazdin?
Ne kadar zaman içinde gerçekleşti? ☺Bu evrene mesaj yollama ile ilgili bir kitap okudum, açıkca inanasımda geldi oturdum boş bir fihriste gerçekleşmesini istediğimi isteklerimi tek, tek yazdım sırasıyla ne yazdıysam gerçekleşti,
Tabi halan şoktayım, nasıl bir bağlantı olupta gerçekleştiğini ama oldu işte, inanırsanız oluyor işte
Bu evrene mesaj yollama ile ilgili bir kitap okudum, açıkca inanasımda geldi oturdum boş bir fihriste gerçekleşmesini istediğimi isteklerimi tek, tek yazdım sırasıyla ne yazdıysam gerçekleşti,
❤❤❤Vee ve ve kizlar solar return bakmayi ogrendim az bucuk varsa merak ettikleriniz sorabilirsiniz❤❤❤
Bakayim canimAyyy didomm bana da bakar mi kii
Bakayim canim
Ben e kitaptan okuyorum asiri rahat ve cabuk bitiyor nedenseSelamm kızlar. Herkes gibi bende evdeyim. Ve bu konularda okumak için kitaplar falan listelemiştim. Hiçbirini okuyamıyorum. Sizede oluyor mu vu durum.
Hani evdeyiz vakit var kişisel gelişim araştıralım okuyalim diye niyetlenip yapamadığınız seyler ? Öneriler var mı ❤
kişisel gelişimle alakalı değil de karantina psikolojisi ile sürekli her şeyi erteliyorumSelamm kızlar. Herkes gibi bende evdeyim. Ve bu konularda okumak için kitaplar falan listelemiştim. Hiçbirini okuyamıyorum. Sizede oluyor mu vu durum.
Hani evdeyiz vakit var kişisel gelişim araştıralım okuyalim diye niyetlenip yapamadığınız seyler ? Öneriler var mı ❤
kişisel gelişimle alakalı değil de karantina psikolojisi ile sürekli her şeyi erteliyorum
Bakayim kuzuAyyy didomm bana da bakar mi kii
Bakayim kuzu
Bu sinirsiz guc diye bi kitap var duydunmu herkes onu okuyor simdi
5 yılı kapsıyor ne yazıp dilediysem oldu, epey birde liste uzundu, bu listeyi yazıp olacağına dair inanacaksınız yazdıklarınız şartsız olacak, şart koşmayınNe kadar zaman içinde gerçekleşti? ☺
Sır kitabında nasıl ve ne şekilde dilekte bulacağımız yazıyorAyy harika bir mesaj darısı başımıza ❤ birşey merak ettim kitabın adı neydi ve nasıl yazdınız isteklerinizi? Yani olmuş gibi mi?
Mesela istediğiniz şekilde bir evi betimleyip böyle bir eve sahibim gibi mi ya da böyle bir ev istiyorum şeklinde mi ?
Genelde gerçekleşmiş gibi yazın diyorlar da hayallerinizi ondan soruyorum