cekim gücü diye bir sey var mı

Bu evrene mesaj yollama ile ilgili bir kitap okudum, açıkca inanasımda geldi oturdum boş bir fihriste gerçekleşmesini istediğimi isteklerimi tek, tek yazdım sırasıyla ne yazdıysam gerçekleşti,
Tabi halan şoktayım, nasıl bir bağlantı olupta gerçekleştiğini ama oldu işte, inanırsanız oluyor işte

Bu evrene mesaj yollama ile ilgili bir kitap okudum, açıkca inanasımda geldi oturdum boş bir fihriste gerçekleşmesini istediğimi isteklerimi tek, tek yazdım sırasıyla ne yazdıysam gerçekleşti,
Tabi halan şoktayım, nasıl bir bağlantı olupta gerçekleştiğini ama oldu işte, inanırsanız oluyor işte
😱😱 ozel bir seyi var mi sadece herhangi bi deftere istediklerini mi yazdin?

Ne kadar zaman içinde gerçekleşti? ☺

Ya kizceler neresunuzzz ozledim sizi cekim guclerim topike gelin cabuk neler yapiyosunuzzzzzz b l a s t b l a s t @Ceyl_an LaraPars LaraPars @Helenra @zerema @yaseminpinar yasence yasence @Spriing biraz astro konusalim🤪

Selamm kızlar. Herkes gibi bende evdeyim. Ve bu konularda okumak için kitaplar falan listelemiştim. Hiçbirini okuyamıyorum. Sizede oluyor mu vu durum.
Hani evdeyiz vakit var kişisel gelişim araştıralım okuyalim diye niyetlenip yapamadığınız seyler ? Öneriler var mı ❤

Ayy harika bir mesaj darısı başımıza ❤ birşey merak ettim kitabın adı neydi ve nasıl yazdınız isteklerinizi? Yani olmuş gibi mi?
Mesela istediğiniz şekilde bir evi betimleyip böyle bir eve sahibim gibi mi ya da böyle bir ev istiyorum şeklinde mi ?
Genelde gerçekleşmiş gibi yazın diyorlar da hayallerinizi ondan soruyorum 🙏

Selamm kızlar. Herkes gibi bende evdeyim. Ve bu konularda okumak için kitaplar falan listelemiştim. Hiçbirini okuyamıyorum. Sizede oluyor mu vu durum.
Hani evdeyiz vakit var kişisel gelişim araştıralım okuyalim diye niyetlenip yapamadığınız seyler ? Öneriler var mı ❤
Ben e kitaptan okuyorum asiri rahat ve cabuk bitiyor nedense

kişisel gelişimle alakalı değil de karantina psikolojisi ile sürekli her şeyi erteliyorum 😂

Bakayim kuzu
Bu sinirsiz guc diye bi kitap var duydunmu herkes onu okuyor simdi

Aa ben okumadim. Hemen bakayım ona.
Ya ben şeyi okudum. Istanbul erkeği kitabını. Kadın erkek ilişkilerini harika anlatmış. Şimdide bittin oğlum sen diye bir kitabı var. Aslında ben bunları seneler önce almıştım okumuşum biraz bırakmışım nedense.
Cook eğlenceli. Gece hayatı kadınlar erkekler gerçek yaşadıkları hikayeler playboylar falan var hem eğlenceli hem de doğru tespitler erkekler ve kadinlar hakkında cidden🤣ben çok eğlendim. Tavsiye ederim ikisini de kızlar. Bittin oğlum seni okuyorum şuan sardı. Ama sorunum konsantre olamamak bu karantina döneminde. 1 günde okuyacagim kitabı 5 günde bitiyorum :) 20200412_202010.png 20200412_201956.png

Ayy harika bir mesaj darısı başımıza ❤ birşey merak ettim kitabın adı neydi ve nasıl yazdınız isteklerinizi? Yani olmuş gibi mi?
Mesela istediğiniz şekilde bir evi betimleyip böyle bir eve sahibim gibi mi ya da böyle bir ev istiyorum şeklinde mi ?
Genelde gerçekleşmiş gibi yazın diyorlar da hayallerinizi ondan soruyorum 🙏
Sır kitabında nasıl ve ne şekilde dilekte bulacağımız yazıyor

X