Iyi yapmissin kizBen de seni görünce yazım dedim bakim ne ediuor. Ben de secret ı okuyorum . Burada arkadaş tavsiye etmiş ya. Bu aralar çekim gücü işlerine tekrar sardım. İnsan galiba en çok boşta kalınca sarıyor yav
Karantina beni fal uygulamalarına ve çekim gücüne yönlendirdi
Ya aslında dinde geçerliliği var bazı duaları zikirleri falan belirli sayıda çekilmesi gerektiğini söylerler mesela. Ama o sayıları oturup tek tek söylemek ne bilim tuhaf komik geldi birazIyi yapmissin kizbende isim gucum varken onlarla ugrasiyodum suan bostayim hicbiri ilgimi cekmiyor neden bilmiyorum ahhahah
Ya bu sayi sekanslarini merak ediyorum bu ara gercekten ise yariyorlar mi diye bazen aklima yatiyor bazen de nasil ya olamaz fln diyorum
Demi banada oyle geliyor zikir baska da ne bileyim ya bilemedim ben herseyi biraktim biseyler oluyo gibi bilmiyorum ahhahahYa aslında dinde geçerliliği var bazı duaları zikirleri falan belirli sayıda çekilmesi gerektiğini söylerler mesela. Ama o sayıları oturup tek tek söylemek ne bilim tuhaf komik geldi biraz
Aslında o da bir nevi inanç imajinasyon gibi bir şey. Odaklan oku diyor. Misal aşk için oku diyor. Sayıları söylemeden imajine etmek daha kolay zaten sayılar konsantrasyon bozuyor . Uydurma gibi yaDemi banada oyle geliyor zikir baska da ne bileyim ya bilemedim ben herseyi biraktim biseyler oluyo gibi bilmiyorum ahhahah
Benim saturn 12.evde imajinasyonum asiri kuvvetli ama neyi hayal etsem olmaz, hayal etmeye calisip edemedigim muhakkak olurAslında o da bir nevi inanç imajinasyon gibi bir şey. Odaklan oku diyor. Misal aşk için oku diyor. Sayıları söylemeden imajine etmek daha kolay zaten sayılar konsantrasyon bozuyor . Uydurma gibi ya
Ahhahaha he ya o zaman bize gelsin bu da;Hele en son corona virüs için sayı falan çıktı ya
E belki de ondandır işte etmene gerek yoktur. Bolluğa geçmeye çalışıyorum ya bolluk zenginlik zihniyetineBenim saturn 12.evde imajinasyonum asiri kuvvetli ama neyi hayal etsem olmaz, hayal etmeye calisip edemedigim muhakkak olur
Aynende bende pis bi huy var hemen kafada canlaniyo biseyler hemen hayal kurasim geliyor artik umudum bittigi icin kurmuyorum bu sefer gelismeler oluyor ahhahahaE belki de ondandır işte etmene gerek yoktur. Bolluğa geçmeye çalışıyorum ya bolluk zenginlik zihniyetine
Kız bu beddua ediyo töbeeeAhhahaha he ya o zaman bize gelsin bu da;
Pek bişe yapamıyorum henüz oluyorum da mutlu olun diyor. Mutlu olmaya çalışıyorumAynende bende pis bi huy var hemen kafada canlaniyo biseyler hemen hayal kurasim geliyor artik umudum bittigi icin kurmuyorum bu sefer gelismeler oluyor ahhahaha
Hadi hayirlisi kizneler yapiyosun onun icin
Ahahhaha ben muzigini sevdim oynayasim geliyor dinledikceKız bu beddua ediyo töbeee
Bir de çekersin amanAhahhaha ben muzigini sevdim oynayasim geliyor dinledikce
Ay ben arabesk ve acikli sarkilarin hastasiyim bir numarali yildiz tilbe faniyim gunde 10 kere konser veriyorum mahalleye hayatta becerememPek bişe yapamıyorum henüz oluyorum da mutlu olun diyor. Mutlu olmaya çalışıyorumMutlu olursan gelir diyor. Şüphe duymayacakmışsın. Bir de umutlu şarkılar söylemeye çalışıyorum ya da umursamaz
Aha muhteşem bir fikir roman havasıAy ben arabesk ve acikli sarkilarin hastasiyim bir numarali yildiz tilbe faniyim gunde 10 kere konser veriyorum mahalleye hayatta beceremem
Roman havasi dinle hani su para bizde sohret bizde varya ahahhah onlarda asiri umursamaz valla bu dunyaya bi daha gelsem roman olmak isterdim hic biseyi takmiyolar kafaya ne guzel hergun girgir samata
Suphe desen zaten Allahin emri
Valla becerirsen helal olsun kiz simdiden
Aynen oyle acayip guzel anlamlari varAha muhteşem bir fikir roman havasıharikasın bacım . Roman havası nerdeyse hepsi ben zenginim harikayım mükemmelim ahahaj otomatikman evrene enerji yollama
Şarkılar da önemliymiş enerji çekmede öyle diyorlar. Bende çok arabesk dinlerdim. Sanki yanlış kötü sözleri olan şarkıları dinlemek de neredeyse tüm şarkılar acı çekiuor gerçi
Bir de arkadaşlarınla falan sahip olmadığın şeyler üzerine konuşmayacakmışsın.
Ya işte mesela ay bizde de para yokki nerden gidicez o tatile . Ayşe gider onun parası çok koca parası yiyo o falan gibi konuşmalar yapmıcakmışsınAynen oyle acayip guzel anlamlari varDogru kotu sozler kotuyu cagristiriyor ama vallahi elimde degil Ay son dedigini anlamadim kiz nasil yani
Dedikodu yaniYa işte mesela ay bizde de para yokki nerden gidicez o tatile . Ayşe gider onun parası çok koca parası yiyo o falan gibi konuşmalar yapmıcakmışsın
YaniDedikodu yani
Aynen ya birakamadigim tek kotu aliskanligim resmen ama ufak ufak birakmaya calisiyorum yanimda kimsenin dedikodusunu yaptirmiyorum ama bazende tutamiyorum cenemi ahahahhaYanidedikodu enerji düşürürümüş zaten