cekim gücü diye bir sey var mı

Iyi yapmissin kiz bende isim gucum varken onlarla ugrasiyodum suan bostayim hicbiri ilgimi cekmiyor neden bilmiyorum ahhahah
Ya bu sayi sekanslarini merak ediyorum bu ara gercekten ise yariyorlar mi diye bazen aklima yatiyor bazen de nasil ya olamaz fln diyorum

Ya aslında dinde geçerliliği var bazı duaları zikirleri falan belirli sayıda çekilmesi gerektiğini söylerler mesela. Ama o sayıları oturup tek tek söylemek ne bilim tuhaf komik geldi biraz

Ya aslında dinde geçerliliği var bazı duaları zikirleri falan belirli sayıda çekilmesi gerektiğini söylerler mesela. Ama o sayıları oturup tek tek söylemek ne bilim tuhaf komik geldi biraz
Demi banada oyle geliyor zikir baska da ne bileyim ya bilemedim ben herseyi biraktim biseyler oluyo gibi bilmiyorum ahhahah

Demi banada oyle geliyor zikir baska da ne bileyim ya bilemedim ben herseyi biraktim biseyler oluyo gibi bilmiyorum ahhahah
Aslında o da bir nevi inanç imajinasyon gibi bir şey. Odaklan oku diyor. Misal aşk için oku diyor. Sayıları söylemeden imajine etmek daha kolay zaten sayılar konsantrasyon bozuyor . Uydurma gibi ya

Hele en son corona virüs için sayı falan çıktı ya

Aslında o da bir nevi inanç imajinasyon gibi bir şey. Odaklan oku diyor. Misal aşk için oku diyor. Sayıları söylemeden imajine etmek daha kolay zaten sayılar konsantrasyon bozuyor . Uydurma gibi ya
Benim saturn 12.evde imajinasyonum asiri kuvvetli ama neyi hayal etsem olmaz, hayal etmeye calisip edemedigim muhakkak olur

Benim saturn 12.evde imajinasyonum asiri kuvvetli ama neyi hayal etsem olmaz, hayal etmeye calisip edemedigim muhakkak olur
E belki de ondandır işte etmene gerek yoktur. Bolluğa geçmeye çalışıyorum ya bolluk zenginlik zihniyetine

E belki de ondandır işte etmene gerek yoktur. Bolluğa geçmeye çalışıyorum ya bolluk zenginlik zihniyetine
Aynende bende pis bi huy var hemen kafada canlaniyo biseyler hemen hayal kurasim geliyor artik umudum bittigi icin kurmuyorum bu sefer gelismeler oluyor ahhahaha
Hadi hayirlisi kizneler yapiyosun onun icin

Aynende bende pis bi huy var hemen kafada canlaniyo biseyler hemen hayal kurasim geliyor artik umudum bittigi icin kurmuyorum bu sefer gelismeler oluyor ahhahaha
Hadi hayirlisi kizneler yapiyosun onun icin
Pek bişe yapamıyorum henüz oluyorum da mutlu olun diyor. Mutlu olmaya çalışıyorum Mutlu olursan gelir diyor. Şüphe duymayacakmışsın. Bir de umutlu şarkılar söylemeye çalışıyorum ya da umursamaz

Ay ben arabesk ve acikli sarkilarin hastasiyim bir numarali yildiz tilbe faniyim gunde 10 kere konser veriyorum mahalleye hayatta beceremem
Roman havasi dinle hani su para bizde sohret bizde varya ahahhah onlarda asiri umursamaz valla bu dunyaya bi daha gelsem roman olmak isterdim hic biseyi takmiyolar kafaya ne guzel hergun girgir samata
Suphe desen zaten Allahin emri
Valla becerirsen helal olsun kiz simdiden

Aha muhteşem bir fikir roman havası harikasın bacım . Roman havası nerdeyse hepsi ben zenginim harikayım mükemmelim ahahaj otomatikman evrene enerji yollama
Şarkılar da önemliymiş enerji çekmede öyle diyorlar. Bende çok arabesk dinlerdim. Sanki yanlış kötü sözleri olan şarkıları dinlemek de neredeyse tüm şarkılar acı çekiuor gerçi
Bir de arkadaşlarınla falan sahip olmadığın şeyler üzerine konuşmayacakmışsın.

Aynen oyle acayip guzel anlamlari var Dogru kotu sozler kotuyu cagristiriyor ama vallahi elimde degilAy son dedigini anlamadim kiz nasil yani

Aynen oyle acayip guzel anlamlari var Dogru kotu sozler kotuyu cagristiriyor ama vallahi elimde degilAy son dedigini anlamadim kiz nasil yani
Ya işte mesela ay bizde de para yokki nerden gidicez o tatile . Ayşe gider onun parası çok koca parası yiyo o falan gibi konuşmalar yapmıcakmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…