Off ben de dertliyim bu sıra ya eski sevgilim durmadan barısmak istiyordu yapmadıgı kalmamıstı ya ben de olan ilişkimin bitmesiyle ve karantinada can sıkıntısından geri konuşmaya başladım, başta sıcak olan insan bir anda buz gibi oldu.. şimdi o kaçtığı için de kafaya takıyorum acayip şekilde. Keşke hiç bulaşmasaymışım.Yok kiz senede bilmem kac retro ne ara iliskiye baslayacaz bende anlamadim
Ahahahhahha konu sahibi bile yildi
Venüs retrosu mu varAy demi ya bunaldim gelecek olan her turlu geliyor zaten gelmeyeninde yerine baskasi geliyor ahhahah
Yanliz bu venus retro baya sallayacakmis mayistaki bi de ay dugumleri de degisiyormus
Hadi hayırlısııAhahhahah ben biraktim cekmeyi biraktigim an acikli storyler atmaya basladi oteki de numarami kaydetmis
Hayırlı olsunValla mayıs olsa iyi olurdu 26 mayısta düğünüm vardı benim yaaaa
2020 çok zor bir yıl diyorlardı gerçekten zor. Ne zaman duzelicek kiAy demi ya bunaldim gelecek olan her turlu geliyor zaten gelmeyeninde yerine baskasi geliyor ahhahah
Yanliz bu venus retro baya sallayacakmis mayistaki bi de ay dugumleri de degisiyormus
Olumlama işte bu, bu bulunalı çok oldu kızbu da dert mi diyebilirsiniz ama öyle kafama takıldı yarına unuturum muhtemelen, kucuk derdim var sayfası olsa oraya yazardım..
soru konu baslıgında yazdıgı gibi, sizce var mı? varsa yasadıgınız olaylar neler?
ben biraz kararsızım hem olan seyler var hem olmayan da cok sey var tesadüf de olabilitesi var hatta bir tane de cekim gucunun beni yanlıs anladıgı bir sey var hemen anlatıyım
lise 2deyken hep sınıfa iki yeni yakısıklı cocuk geldigini onlarla en yakın arkadasım ve benim basta 4lü arkadas oldugumuzu sonra sevgili oldugumuzu hayal ederdim cocukluk iste. benimki sarısın renkli gözlü arkadasımınki de esmer olcaktı. diger sene cidden de aynı tipte kisiler geldiler ve cidden de baya süre 4lü arkadas olduk. arkadasım o cocukla hala sevgili hatta evlenmeyi dusunuyorlar. diger kendime dusundugum ise sınıftan baska biriyle sevgili oldu
bunun dısında bir kere bi projede hep deli gibi birinci olmayı hayal ettim sene boyu ama imkansız gibi bir seydi bu zamana kadar okulumuzda değil 1. ilk 10a giren bile olmamıstı. ve ukala ukala herkese kesin 1. olacagımı anlatıyodum daha proje bile ortada tam yokken. sonra cidden de oldum.
daha örnekler uzar gider ama bakınca tabi isteyip elde edemediğim de çook oldu.son zamanlarda cekim gücü, spiritüel dusunce gibi seyler bazu insanların para kazanmak icin salladıgı seyler gibi geliyor. ama bu tarz bi kac örnegim daha da oldu bilemiyorum. sizin görüşleriniz neler?
Ayyyy en kotusu uyuz olurum oyle tiplere serefsizler elde edince hemen kesiyolar muhabbeti sende onu gormezden gel gecmis tozdur blast gitsin ahahhahaOff ben de dertliyim bu sıra ya eski sevgilim durmadan barısmak istiyordu yapmadıgı kalmamıstı ya ben de olan ilişkimin bitmesiyle ve karantinada can sıkıntısından geri konuşmaya başladım, başta sıcak olan insan bir anda buz gibi oldu.. şimdi o kaçtığı için de kafaya takıyorum acayip şekilde. Keşke hiç bulaşmasaymışım.
Venusu retro olanlar genelde askini kalbine gomuyormus hic hissettirmiyormus dogru mu ask hayati venusu normal olanlarin sallanir skintiya girer ama sana hic tesir etmez sanslisin sapasaglam cikarsinVenüs retrosu mu varo uzun sürüyor sanırım dimi ? Benim doğum haritamda venüs retro var fakat progres haritamda venüs retrom 29. yaşımda bitmiş . 30 yaşımdayım şuan . Venüs retro zamanı doğanlar için retroda aşk hayatı canlanır iyi gelir diyorlar doğru mu acaba ?
Aynen oyle bloke oluyor gelmiyor bi anda cekince enerjiyi onlar sana gelmeye basliyor denendi onaylandiHadi hayırlısııcekmeyi bırakınca geliyorlar acaba olsun diye düşündükçe frekansimiz mi etkileniyor diretiyoruz diye
Hayırlı olsun
2024e kadar en zor yilmis 2021 subatta butun bu skintilar bitecekmis Allahin izniyle sagsaglim ciksaydik bi..2020 çok zor bir yıl diyorlardı gerçekten zor. Ne zaman duzelicek ki
Bu venüs retrosu kaç senede bir oluyordu? 1,5 senede bir falan diye biliyorum amaAyyyy en kotusu uyuz olurum oyle tiplere serefsizler elde edince hemen kesiyolar muhabbeti sende onu gormezden gel gecmis tozdur blast gitsin ahahhaha
Venusu retro olanlar genelde askini kalbine gomuyormus hic hissettirmiyormus dogru mu ask hayati venusu normal olanlarin sallanir skintiya girer ama sana hic tesir etmez sanslisin sapasaglam cikarsin
Aynen oyle bloke oluyor gelmiyor bi anda cekince enerjiyi onlar sana gelmeye basliyor denendi onaylandi
2024e kadar en zor yilmis 2021 subatta butun bu skintilar bitecekmis Allahin izniyle sagsaglim ciksaydik bi..
Aynen ve 42 gun suruyorBu venüs retrosu kaç senede bir oluyordu? 1,5 senede bir falan diye biliyorum ama
O ne❤❤❤Vee ve ve kizlar solar return bakmayi ogrendim az bucuk varsa merak ettikleriniz sorabilirsiniz❤❤❤
Yararli bir sey ise bana da bak.❤❤❤Vee ve ve kizlar solar return bakmayi ogrendim az bucuk varsa merak ettikleriniz sorabilirsiniz❤❤❤
Solar return nedir ki ? :)❤❤❤Vee ve ve kizlar solar return bakmayi ogrendim az bucuk varsa merak ettikleriniz sorabilirsiniz❤❤❤
Ooo ciddi misin süper❤❤❤Vee ve ve kizlar solar return bakmayi ogrendim az bucuk varsa merak ettikleriniz sorabilirsiniz❤❤❤
Peki emrin olur..Yararli bir sey ise bana da bak.
Dogum tarihi saati bir de yasadigin yerOoo ciddi misin süperinternette lunar return hesaplama var ama solar bulamamıştım. Benimkine bakabilir misin ne lazım ?
Kiz sana baktigim isteSolar return nedir ki ? :)
Yillik harita ongorusu gibi bisey
Bana bakarmısın lütfennnnn ,Peki emrin olur..
Didoş sana özelden yazdımDogum tarihi saati bir de yasadigin yer
Haaaa başka bişey sandım evet ,Kiz sana baktigim iste
Bana bakar misin pekiKiz sana baktigim iste