cekim gücü diye bir sey var mı

Yok kiz senede bilmem kac retro ne ara iliskiye baslayacaz bende anlamadim
Ahahahhahha konu sahibi bile yildi
Off ben de dertliyim bu sıra ya eski sevgilim durmadan barısmak istiyordu yapmadıgı kalmamıstı ya ben de olan ilişkimin bitmesiyle ve karantinada can sıkıntısından geri konuşmaya başladım, başta sıcak olan insan bir anda buz gibi oldu.. şimdi o kaçtığı için de kafaya takıyorum acayip şekilde. Keşke hiç bulaşmasaymışım.

Ay demi ya bunaldim gelecek olan her turlu geliyor zaten gelmeyeninde yerine baskasi geliyor ahhahah
Yanliz bu venus retro baya sallayacakmis mayistaki bi de ay dugumleri de degisiyormus
Venüs retrosu mu var o uzun sürüyor sanırım dimi ? Benim doğum haritamda venüs retro var fakat progres haritamda venüs retrom 29. yaşımda bitmiş . 30 yaşımdayım şuan . Venüs retro zamanı doğanlar için retroda aşk hayatı canlanır iyi gelir diyorlar doğru mu acaba ?

Ahahhahah ben biraktim cekmeyi biraktigim an acikli storyler atmaya basladi oteki de numarami kaydetmis
Hadi hayırlısıı cekmeyi bırakınca geliyorlar acaba olsun diye düşündükçe frekansimiz mi etkileniyor diretiyoruz diye

Valla mayıs olsa iyi olurdu 26 mayısta düğünüm vardı benim yaaaa
Hayırlı olsun

Olumlama işte bu, bu bulunalı çok oldu kız

Ayyyy en kotusu uyuz olurum oyle tiplere serefsizler elde edince hemen kesiyolar muhabbeti sende onu gormezden gel gecmis tozdur blast gitsin ahahhaha
Venusu retro olanlar genelde askini kalbine gomuyormus hic hissettirmiyormus dogru mu ask hayati venusu normal olanlarin sallanir skintiya girer ama sana hic tesir etmez sanslisin sapasaglam cikarsin
Hadi hayırlısıı cekmeyi bırakınca geliyorlar acaba olsun diye düşündükçe frekansimiz mi etkileniyor diretiyoruz diye

Hayırlı olsun
Aynen oyle bloke oluyor gelmiyor bi anda cekince enerjiyi onlar sana gelmeye basliyor denendi onaylandi
2020 çok zor bir yıl diyorlardı gerçekten zor. Ne zaman duzelicek ki
2024e kadar en zor yilmis 2021 subatta butun bu skintilar bitecekmis Allahin izniyle sagsaglim ciksaydik bi..

Bu venüs retrosu kaç senede bir oluyordu? 1,5 senede bir falan diye biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…