Rica edermCok sagolun
ben burdayımmm karantinada delirmece. bi astro kurtarır valla konusalım
Dinçer haziran 21 de bitecek diyor bu durumben burdayımmm karantinada delirmece. bi astro kurtarır valla konusalım
bu arada kız foton ne tatlı, alışmışım diğerine baska konularda mesajını görüp tanımamısım her seferinde yakınlastırıp bebeğe bakıyodum ama
Ahahhahaha bacim dunyayi cekip sallasak sokaga dokulenleri doksek gene bitmez ahahahŞekerim ne yapayım karantinadayım sen ne yapıyorsun . Hep beraber çekim kuvveti oluştrsak da bitse şu illet
Yaaaaaaa ahahhaha yicem demi totem yaptim kendi bebisim olana kadar kalsin orada arada bende bakip seviyorumben burdayımmm karantinada delirmece. bi astro kurtarır valla konusalım
bu arada kız foton ne tatlı, alışmışım diğerine baska konularda mesajını görüp tanımamısım her seferinde yakınlastırıp bebeğe bakıyodum ama
Kiz mayis degilmiydi ben oyle hatirliyorum ama yanlista biliyo olabilirim ekimde daha kotu donecekmia mutasyona ugrayacakmisDinçer haziran 21 de bitecek diyor bu durum
Ahahhahah ben biraktim cekmeyi biraktigim an acikli storyler atmaya basladi oteki de numarami kaydetmisCekemiyorumcekimlere hasret kaldik
Valla mayıs olsa iyi olurdu 26 mayısta düğünüm vardı benim yaaaaKiz mayis degilmiydi ben oyle hatirliyorum ama yanlista biliyo olabilirim ekimde daha kotu donecekmia mutasyona ugrayacakmis
Sen saka yapiyosun kiz ne ara tarih aldiniz hicte soylemedin he unuttum mu ya daValla mayıs olsa iyi olurdu 26 mayısta düğünüm vardı benim yaaaa
Biz nikah gününü aldık düğün yerini tuttuk bir hafta geçti geçmedi yasaklar geldi işteSen saka yapiyosun kiz ne ara tarih aldiniz hicte soylemedin he unuttum mu ya da
Bak iste acele giden.. neyse Allah korusunBiz nikah gününü aldık düğün yerini tuttuk bir hafta geçti geçmedi yasaklar geldi işteHızlı ve ani olmuştu o hızla geri çöktü
Keske ama sanmıyorumDinçer haziran 21 de bitecek diyor bu durum
Hayırlı olsun simdideen mutluluklarValla mayıs olsa iyi olurdu 26 mayısta düğünüm vardı benim yaaaa
Ahhahahs insallah olurr, ben saldım valla çekim gücü mekim gücüYaaaaaaa ahahhaha yicem demi totem yaptim kendi bebisim olana kadar kalsin orada arada bende bakip seviyorum
Ay demi ya bunaldim gelecek olan her turlu geliyor zaten gelmeyeninde yerine baskasi geliyor ahhahahAhhahahs insallah olurr, ben saldım valla çekim gücü mekim gücü
Of Bıktım artık anladım ki bu retrolar hiç bitmiyorAy demi ya bunaldim gelecek olan her turlu geliyor zaten gelmeyeninde yerine baskasi geliyor ahhahah
Yanliz bu venus retro baya sallayacakmis mayistaki bi de ay dugumleri de degisiyormus
Yok kiz senede bilmem kac retro ne ara iliskiye baslayacaz bende anlamadimOf Bıktım artık anladım ki bu retrolar hiç bitmiyor