Ona da bakayim sibel arbak ti galiba buKim bu bennnilay dinç i takip ediyorum gerçekten çıkıyor hatta geçen gece yazdıkları çok korkuttu beni.
Endişeliyim korkuyorum gelecekten umudum yok siz nasılsınızKızlar selamlar napıyosunuz nasıl keyifler?
Of baktim simdi korkuttu bu ne boyle felaket tellali ama depremden yana bende korkuyorum olucak o kesinEndişeliyim korkuyorum gelecekten umudum yok siz nasılsınız
Endişeliyim korkuyorum gelecekten umudum yok siz nasılsınız
Kim bu canım ?Eki Görüntüle 2599095
bi de bunu yazmis biri twitterda kadinin onceki dedikleri cikmis diyolar bilmiyorum
Kızlar birşey soracağım. Sizce yarım kalmış bir işi merkür retrosunda tamamlamalı miyiz ? Benim bir isim var Önemli bir iş ve yarıda durdurdum. Suan tekrar başlatmalı miyim yoksa merkür retrosunun bitmesini mi beklemeliyim ?
Aslinda retro yarim kalani tamamliyormus hepKızlar birşey soracağım. Sizce yarım kalmış bir işi merkür retrosunda tamamlamalı miyiz ? Benim bir isim var Önemli bir iş ve yarıda durdurdum. Suan tekrar başlatmalı miyim yoksa merkür retrosunun bitmesini mi beklemeliyim ?
Kim bu canım ?
Ona da bakayim sibel arbak ti galiba bu
Valla bende simdi gordum bilmiyorumki msjlarina baktinmiKızlar LaraPars neden gitti ?
Şimdi baktım, bugün en son dinle alakalı bir konuda yorum yapmış ondan olabilirValla bende simdi gordum bilmiyorumki msjlarina baktinmi
Şimdi baktım, bugün en son dinle alakalı bir konuda yorum yapmış ondan olabilir
Aman iyiki o topige girmemissin kim girmisse banlanmış ahhahahDinle ilgili politik konuşmadıysa gitmiştir.
Tepki çekebilicek kadar fikrini çok belli edenler polemik yaratacağı için ceza alıyorlar.
Zamanın en ban yiyen üyesi olarak Sppriing karşınızda
Aman iyiki o topige girmemissin kim girmisse banlanmış ahhahah
Kızlar LaraPars neden gitti ?
Geçmiş olsunGeri döndüm canım mapus gunlerim bitti
Instagramim Yok kismet acmak icin hangi numaralar soyleniyor acabaÇok inanıyorum. Özellikle 520 dan öyle faydalandımki.
Tabii canımın çekriği yemekler genelde geliverir önüme.
1. Eşime kına yeşili kazak almak istiyordum bugün iş arkadaşı hediye getirdi.
2. Hamile olduğunu bilmiyorken canım sarma ve köfte çekmişti kimseye de söylememiştim ertesi gün kayınvalidem yapmış gönderdi.
3.karşıkomşumun bir keki var aman Allahım kek aramayan ben o keke aşığım. Bir gün tariflerde arıyorum 4 yumurtalı cevizli anne keki falan filan acaba hangisi o kekin tarifi diye bakınırken kapı çalfı paat komşu kek getirdi.
4.hamileyim çocuk doğdu doğacak biz isim beğenemiyoruz bir türlü bi gün içimden dedimki biz bu kıza isim bulamıyoruz burcu da Başak olacak acaba adı da mı Başak olsa dedim ama üzerinde durmadım kimseye söylemedim. 2 gün sonra eşim kızın adı Başak olsun mu dedi ben de hemen kabul ettim
Şuan ilk aklıma gelenler bunlar :) bir de dışarıdayken aklıma biri düşer de acaba karşılaşır mıyız desiğim kişileri görüyorum sokakta ya da mesaj geliyor o kişiden:)
Ben çok inanıyorum.
Instagramim Yok kismet acmak icin hangi numaralar soyleniyor acaba