cekim gücü diye bir sey var mı

Hayal ettiğimiz şeyi bilinçaltının kabul etmesi gerekiyor. Hatta istediğimiz kişi olmak da bilinçaltının elinde. Ben o yüzden meditasyona başladım. Geceleri uyumak için yattığımda dinliyorum. Ben uyuyorum ama o konuşmaya devam ediyor dolayısıyla bilinçaltıma yerleşiyor. İyi hissetmemi de sağlıyor hem.

Benim bilincaltim kabul etti buna eminim cunku her gece ruyamda goruyorum Bende 528 hz muzik dinliyorum o da iyi geliyomus bi de durup durup 7-7-7 diyorum evrenden mucize istiyorum insallah olur gayri yoruldum artik

Aynen boga-akrep yay-ikizler koc-terazi aslan-kova yengec-oglak basak-balik bunlar ya birbirini cok sever ya da cok nefret eder

benim yengeçlerle 3 adet aşk hikayem oldu. Oğlağım hepsini çok sevip sonrasında nefretle son buldu

Herhalde bir benim bilinçaltım kabul etmedi. Çok denedim uyumadan önce, uyandıktan sonra zihin düşünüleni gerçek sanarmış, olmadı siz nasıl yapabiliyorsunuz?

Herhalde bir benim bilinçaltım kabul etmedi. Çok denedim uyumadan önce, uyandıktan sonra zihin düşünüleni gerçek sanarmış, olmadı siz nasıl yapabiliyorsunuz?
Meditasyona yeni başladım. Olumlama dinliyorum. Aslında hep yapmak istediğim ama üşendiğim bir şeydi. Ama geçenlerde okuduğum bir kitapta biraz bu konudan bahseden küçük bir bölüm vardı gaza geldim başladım :) benim iş hayatımdan yüzüm gülmedi çok çalıştım ama hala istediğim gibi iş bulamadım, mezun olduğumdan beri ara ara işsiz kalsam da istediğim standartta bir iş bulamadım ve hiçbir açıdan tatmin etmeyen işlerde çalıştım. Açıkçası onun için başladım. Yalnız mezun olduğumdan beri de bu konuda üzerimde hep bir karamsarlık endişe korku mevcuttu. Bu tarz olumsuz duygular da doğru adımlar atmamı engelledi. En azından kaygılarımdan kurtulmak istiyorum. Ve olumlu düşünmek, hayal kurmak, bol bol dua etmek, meditasyonla desteklemek iyi geliyor. İnşallah da gerçek olur :)

Yengec ve oglak cok korumaci oluyolar birbirlerine
Yengeç erkeğini sevdim mi de öyle bir seviyorum ki çocuğum gibi falan . Aşırı eğlenirim yanında rahat olurum. Ama maalesef tüm yengeçlerim bitti bir boğa ile evleniyorum

Yengeç erkeğini sevdim mi de öyle bir seviyorum ki çocuğum gibi falan . Aşırı eğlenirim yanında rahat olurum. Ama maalesef tüm yengeçlerim bitti bir boğa ile evleniyorum
Yengecler hep eskiye bagimli oluyor hic boga tanimadim egolu diyolar bi de sabit fikirli

22 marta kovaya geciyor sonra haziranda tekrar oglaga ama bu senenin sonunda tamamen kovaya geciyor 3 sene boyunca da kovada kovada da guclu ama oglak kadar degil
Offf gitsin gelmesin o zaman ya oğlak burcunu o yüzden mi etkiliyor peki ? Benim haritamda kova stelyumum var kova da iken de etkiler mi beni ?

Offf gitsin gelmesin o zaman ya oğlak burcunu o yüzden mi etkiliyor peki ? Benim haritamda kova stelyumum var kova da iken de etkiler mi beni ?
Etkiler tabiki hangi gezegenlere dusuyorsa etkiler evet oglaklar icin iyi bi donem diyolar..

Etkiler tabiki hangi gezegenlere dusuyorsa etkiler evet oglaklar icin iyi bi donem diyolar..

Ayy merhaba kizlar

Özellikle didocum sen
Anladığın üzere bir astrolojik bilgi edinme ümidim var senden

Canım BDV'de sıkıldı da yolum buraya düştü.
Tamda merak ettiğim şeyler bunlar.
Seninde yorumlarını okudum özellikler herkesten iyi reaksiyon almış.

2 Nisan 1995 Bursa
Bakıp yorumlayabilir misin cidden çok merak ediyorum.

Bende de çok ilginç olaylar olabiliyor 6.his diyorum ben buna yıllardır.
Aklıma gelen birinin arayıp sorması karşılaşmamız falan.
Veya çevremdeki birinin konuştuğu karşı cins, arkadaşları ailesi hakkında bir fotoğraftan yorum yaptığımda doğru çıkma olasılığı çok fazla. Özellikle çok sevip değer verdiğim kişilere karşı bu işliyor.

Örneklere geleyim
Bir arkadaşım vardı biriyle görüşüyor
Bana dedi ki şuna bak ne hissediyorsun.
Kızın hayatına almak istediği kişi sigara alkolü olmasın.
Kriterlerinden biri bu ve en önemlisi onun için.
Çocuğun insta hesabına girdim
"Bu alkol kullanıyor hemde köpek gibi içen bir tipi var, yalan söyleme olasılığı da çok yüksek"
"Ay yokkk springgg hiç kullanmamış fotolarında yüzüne bakıp nereden bu kanıya vardın" dedi
Öyle hissettim dedim
"Yok ben baktım her fotosuna hiç bir alkollü fotosu yok kullanmıyor"
Baktım baktım baktım fotoğraflarına bir siyah beyaz fotoda durdum.
Rakı bardağı var burdaki iyi bir restorant etiketi var.
Orası da iyi yani kenar mahalle meyhanesi değil.
"Al sana alkol " dedim
Çocukla konuştular kavga ettiler birbirlerini yediler
Sonuç ben haklıyım

Kardeşimin hangi arkadaşını sevmeyip bir yorumda bulunsam haklı oluyorum.
Fotosunu görmesem de bazen oluyor.

Aramadigim ama küste olmadığım biri aklıma geldi 1 ay önce yazsam mi dedim amaaannnn diyip geçtim sabah telefon çaldı spring buraya gidicez sende gel diyor

Yazın birinden negatif enerji alıyorum ama tanımı yok sürekli muhabbet ediyoruz onunla ama içime sinmeyen birşeyler var tanımlayamam ama var.. aradan 2 ay geçti şaaaakkkk çıktı

Şuan birşeyi çok istiyorum olumlu düşünüyorum olumlu hissediyorum korkum falan da yok olması için dua ediyorum, inşallah olur da burda kutlama yaparız.
Ama bazen bende bunlar tutmuyor hep faydam başkalarına

Burçları evleri artık detayı her nerdey yorumlamanı çok isterim.

Yorumlayayim canim yarin baksam olurmu

Bu suan bana da cok oluyor Allah hayir etsin aklima ne dusse yasiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…