cekim gücü diye bir sey var mı

Çok inanıyorum. Özellikle 520 dan öyle faydalandımki.
Tabii canımın çekriği yemekler genelde geliverir önüme.
1. Eşime kına yeşili kazak almak istiyordum bugün iş arkadaşı hediye getirdi.

2. Hamile olduğunu bilmiyorken canım sarma ve köfte çekmişti kimseye de söylememiştim ertesi gün kayınvalidem yapmış gönderdi.

3.karşıkomşumun bir keki var aman Allahım kek aramayan ben o keke aşığım. Bir gün tariflerde arıyorum 4 yumurtalı cevizli anne keki falan filan acaba hangisi o kekin tarifi diye bakınırken kapı çalfı paat komşu kek getirdi.

4.hamileyim çocuk doğdu doğacak biz isim beğenemiyoruz bir türlü bi gün içimden dedimki biz bu kıza isim bulamıyoruz burcu da Başak olacak acaba adı da mı Başak olsa dedim ama üzerinde durmadım kimseye söylemedim. 2 gün sonra eşim kızın adı Başak olsun mu dedi ben de hemen kabul ettim

Şuan ilk aklıma gelenler bunlar :) bir de dışarıdayken aklıma biri düşer de acaba karşılaşır mıyız desiğim kişileri görüyorum sokakta ya da mesaj geliyor o kişiden:)

Ben çok inanıyorum.

Yorumlayayim canim yarin baksam olurmu

Bu suan bana da cok oluyor Allah hayir etsin aklima ne dusse yasiyorum..
Yaa harita okuyor musunuz benim son zamanlarda ilgim var bu konuya. Allah nasıl da denk getirdi :))
Ben istesem benim haritama da bakar mısınız mesela ? Özellikle sağlık durumum hakkındaki gidişatı çok merak ediyorum. Bir de annenin erken ölümü varsa bile görünürmüş ya haritada benm haritamda var mı çok çok merak ediyorum bunu. Kardeş ilişkileri hakkında da bilgi verir mi mesela haritalar ?

520dan nasıl faydalandınız sayı sekansı dimi :)

Evet ne zaman yapsam beklenmedik paralar aldım.
Genelde kv kp sağolsun :))
Bir gün yaptığımda mesela ertesi gün kp aradı ben marketteyim gelin ne istiyosaniz alayım dedi. Bir yaptığımda kredi kartını bize verdi toruna ihtiyaçları alın dedi.

Bi yaptığımda görümce eşime 139 tl lik kıyafet alışverişi yaptı.

Her sağladığım fayda tabii şuan aklımda yok bunlar şuan aklıma gelenler :))

Diğer yaptıklarımda nakit paralar geldi ama bu sıralar nedense aklıma gelmiyor aklıma gelmişken söyleyeyim

520 520 520 520 :)))

Ya bir kere de uyku düzensizliği için sayı okudum.
Ben sabaha kadar uyuyamıyorum. Okudum okudum derken bi süre sonra elektrkler kesildi. Yani internet yok ışık yok tv yok mecburen gittim uyudum başka şeyler dikkatimi çekememiş oldu. Bu gerçekten çok ilginçti :)))
Birdaha hiç yapmadm ama :) artık tesadüf mü gerçekten işe yaradı mı bilemiyorum çünkü elektrk kesilmesi çok büyük bir durum bir beni değil tüm mahalleyi etkiliyor :)))

Ya bende konuyu görünce sayı okuyım dedim şans için. Sonra girip okey oynadım bakayım tutacak mı diye denemek için olmadı yav

Ya bende konuyu görünce sayı okuyım dedim şans için. Sonra girip okey oynadım bakayım tutacak mı diye denemek için olmadı yav
O biraz bilgisayar ayarlı olduğundandır
Allahtan isteyerek bir şey deneyin okuyun sayıları belki de hayırlıdır ve olur :))

Bunlar nasıl birşey

Evet dayimin olumu annemin haritasinda cikmisti ama dogum saatini tami tamina bilmek onemli

Evet dayimin olumu annemin haritasinda cikmisti ama dogum saatini tami tamina bilmek onemli
Çok derin mevzular ya sağlam psikoloji istiyor.... kendi haritana bakıp kötğ bir şeyler görüp kendini paralamak da var... bilgen tolis i biliyorsanız o öğrenmek istemişti öğrendikçe iyice paranoyak oldum artık hiç bakmıyorum dedi.

O makyoz degilmiydi ya

bi de bunu yazmis biri twitterda kadinin onceki dedikleri cikmis diyolar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…