cekim gücü diye bir sey var mı

Yoookkk ben gururlu bir kizim olsem begenmem yanlislikla bile begenmem begendigim gun selam okunsun ikindi namazina muteakip cenazem kaldirilsin 2 sene sonra foto mu begenilir hic..
Sen aynı beni anlatiyosun ya ben de çok gururluyumdur 12 kasım sen ? Takipçisi çoksa kendi de çok takip ediyorsa kalbi boştur onlar öylesine merak etme.benim de kalcam geniş sen ben misin :))

Sen aynı beni anlatiyosun ya ben de çok gururluyumdur 12 kasım sen ? Takipçisi çoksa kendi de çok takip ediyorsa kalbi boştur onlar öylesine merak etme.benim de kalcam geniş sen ben misin :))
Ahahhah benimki cadilar bayrami cunku tam bir cadiyim 31 ekim yukselenin ne bacim

sizin yasadiginiz bir seyler var mi bu konuyla alakali?
Kusura bakma yeni gördüm mesajı. Evet başıma geldi. Eski eşimle evlendiğimizde aklımdan hep boşanma anları geçerdi. Geceleri özellikle ve mutlu olmama rağmen. Kendi kendime derdim ki saçmalama hera ya ne alaka derdim. Ve boşandım...

Merhaba soruldu mu bilmiyorum okuya okuya geliyorum. Mesaj da gönderemedim hangi vitamin acaba ? Özelden yazabilir misiniz lütfen

Kizlar nasil gidiyor olumlama isleri neler yapiyorsunuz degisim varmi ben hala ayni beklemedeyim..

Takıntı haline getirdiğim ve çok inanmadığım için mi bilmiyorum ama ben istediğim kişiden vazgeçmek üzereyim bir şey olduğu yok tam tersi daha beter oldu
Valla bende oyleyim bi gidip geliyorum napicagimi sasirdim bu 2020 neymis boyle ya 1 ay olmadi felaketler silsilesi heryerde hayatim zaten igrencti iyice b*ka sardi

Valla bende oyleyim bi gidip geliyorum napicagimi sasirdim bu 2020 neymis boyle ya 1 ay olmadi felaketler silsilesi heryerde hayatim zaten igrencti iyice b*ka sardi
Kendi gelişimimize odaklansak aslında çok daha faydalı. Ben nedense napsam etsem inanamıyorum mesela bir olumsuzluk oluyo hemen karamsarlığa kapılıyorum bu da inanmadığımı gösteriyor zaten inansam olcak zaten diye takmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…