Sen aynı beni anlatiyosun ya ben de çok gururluyumdur 12 kasım sen ? Takipçisi çoksa kendi de çok takip ediyorsa kalbi boştur onlar öylesine merak etme.benim de kalcam geniş sen ben misin :))Yoookkk ben gururlu bir kizim olsem begenmem yanlislikla bile begenmem begendigim gun selam okunsun ikindi namazina muteakip cenazem kaldirilsin 2 sene sonra foto mu begenilir hic..
Ahahhah benimki cadilar bayrami cunku tam bir cadiyimSen aynı beni anlatiyosun ya ben de çok gururluyumdur 12 kasım sen ? Takipçisi çoksa kendi de çok takip ediyorsa kalbi boştur onlar öylesine merak etme.benim de kalcam geniş sen ben misin :))
Tam akrepsin senAhahhah benimki cadilar bayrami cunku tam bir cadiyim31 ekim yukselenin ne bacim
Oooo yay mi dedin orda durTam akrepsin senyükselen yay ay burcum koç venüs burcu yazmissin o ne
Ya yay ama sürekli gezmek eğlenmek istiyor bu yay ne yapcam benOooo yay mi dedin orda duro da ask burcu en onemlisi ahahahhah
Evet yayin tek iyi ozelligiydi buYa yay ama sürekli gezmek eğlenmek istiyor bu yay ne yapcam benben burçlarla bu kadar ilgiliyken venus burcumu bilmiyorum
Tamam bakayım bacim sevdim seni ha herkese kanım kaynamaz bilirsin akrepler seçicidir sogursa bide direk siler :)))Evet yayin tek iyi ozelligiydi bukiz bak dogum haritana internetten
Ayyyy benimde oyle kiz ozele gel 2 lafin belini kiralimTamam bakayım bacim sevdim seni ha herkese kanım kaynamaz bilirsin akrepler seçicidir sogursa bide direk siler :)))
Tamam venüs burcunu tahmin et bakalım inanamicaksin:))))Ayyyy benimde oyle kiz ozele gel 2 lafin belini kiralim
Kusura bakma yeni gördüm mesajı. Evet başıma geldi. Eski eşimle evlendiğimizde aklımdan hep boşanma anları geçerdi. Geceleri özellikle ve mutlu olmama rağmen. Kendi kendime derdim ki saçmalama hera ya ne alaka derdim. Ve boşandım...sizin yasadiginiz bir seyler var mi bu konuyla alakali?
Özel değilse neden bosandınız?Kusura bakma yeni gördüm mesajı. Evet başıma geldi. Eski eşimle evlendiğimizde aklımdan hep boşanma anları geçerdi. Geceleri özellikle ve mutlu olmama rağmen. Kendi kendime derdim ki saçmalama hera ya ne alaka derdim. Ve boşandım...
Anlaşamadık. Mutsuz anlar artmaya başlamıştı. Ortak hiçbi noktamız kalmamıştıÖzel değilse neden bosandınız?
Anladım gecmis olsunAnlaşamadık. Mutsuz anlar artmaya başlamıştı. Ortak hiçbi noktamız kalmamıştı
evet demır ve dıger vıtamınler ıceren herhangı bır marka sart olmaksızın hangısını ıstersen al dıye doktorum yonlendırdı eczanede hangısı en ıyısı dedım b12 bıotın kolojen demır ne varsa hepsını ıceren vıtamın kullandım
demır
d eksıklıgı
b12 eksıklıgı
bunlar kılo vermeyı zorlastırıyor
kılo alma sorunu yasamadım aksıne vıtamın alınca kılo vermem kolaylastı
6 ayda 40 kılo verdım zaten :)
Takıntı haline getirdiğim ve çok inanmadığım için mi bilmiyorum ama ben istediğim kişiden vazgeçmek üzereyim bir şey olduğu yok tam tersi daha beter olduKizlar nasil gidiyor olumlama isleri neler yapiyorsunuz degisim varmi ben hala ayni beklemedeyim..
Valla bende oyleyim bi gidip geliyorum napicagimi sasirdim bu 2020 neymis boyle ya 1 ay olmadi felaketler silsilesi heryerde hayatim zaten igrencti iyice b*ka sardiTakıntı haline getirdiğim ve çok inanmadığım için mi bilmiyorum ama ben istediğim kişiden vazgeçmek üzereyim bir şey olduğu yok tam tersi daha beter oldu
Kendi gelişimimize odaklansak aslında çok daha faydalı. Ben nedense napsam etsem inanamıyorum mesela bir olumsuzluk oluyo hemen karamsarlığa kapılıyorum bu da inanmadığımı gösteriyor zaten inansam olcak zaten diye takmam.Valla bende oyleyim bi gidip geliyorum napicagimi sasirdim bu 2020 neymis boyle ya 1 ay olmadi felaketler silsilesi heryerde hayatim zaten igrencti iyice b*ka sardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?