cekim gücü diye bir sey var mı

Aynen oyle olacak diyip akisina biraksak olacak ama en ufak bi karamsarlik olacagi varsa da oldurmuyor..
Benimde iyi düşündüklerim olmaz, aniden aklıma gelen olumsuz şeyler başıma gelir..
Bu ben degil mi ya ahahhahaha

Ya kızlar bu burç işini anlamadım bide benim haritama bakar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_20200128-160702_Gallery.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 32
Aynen oyle olacak diyip akisina biraksak olacak ama en ufak bi karamsarlik olacagi varsa da oldurmuyor..

Bu ben degil mi ya ahahhahaha

Ben zaten o karamsarlık, melankoliden kurtulabilirsem bir şeyler olacaktır elbet ama kurtulamıyorum. Beynim kötü şeyler üzerine konumlanmış, her şeyin en kötüsü, en zoru hep böyleydim maalesef. Yengeç burcuyum burcumun özelliklerini taşıyorum. Kaygılı, takıntılı biriyim 5 dk önce güzel şeyler düşünüyorum inanarak 5 dk sonra en son beni üzen konuyu düşünürken buluyorum görseniz acıların çocuğu bu konuyla ilgilenmeye çalışacağım, inşallah tümden hayatımı değiştirir.

Benimde ay burcum yengec birisiyle tartisinca hakli bile olsam o gece uyuyamiyorum cok kotu bisey..
Takinti desen zaten had safhada..

çekim gücü değil libido yüksekliği vardır

Benimde ay burcum yengec birisiyle tartisinca hakli bile olsam o gece uyuyamiyorum cok kotu bisey..
Takinti desen zaten had safhada..
Ay burcu yengeç olunca mı takıntılı oluyormuşsun benim de ay burcum yengeç ben de bazen takıntılı oluyorum

Bir yerde okumuştum kişi kendini neye inandırırsa o olurmuş. Çok güldüm, kesin ağlayacağım gibi cümleler kurduğumuzda başımıza geldiğinde şaşırırız. Hatta aniden içimden anlık olumsuz bir şey geçer, hemen unuturum bir bakmışsın çok kısa bir sürede başıma gelmiş ben şok..

O an onu çok güçlü hissettiğimi zannediyorum.

Nocebo etkisi, hastanın, ilacın kendisine yan etkiler getireceğine inanması nedeniyle, farmakolojik olarak etkisiz bir ilaç verilse bile hastada hastanın beklediği bazı yan etkilerin görülmesi durumudur.

Plasebo etkisi, farmakolojik olarak etkisiz bir ilacın telkine dayalı bir etki ortaya çıkarma halidir. Aslında plasebonun fiziksel anlamda tedaviye yönelik bir gücü yoktur.

Peygamber efendimiz 'başımıza bela gelmesin' diye dua eden sahabeyi uyardığını ve iyiyi söyle, başımıza hayırlar gelsin diye dua et dediğini okumuştum bir kaynakta.

Niyeyse (siz de öyle misiniz) bilmiyorum? olumsuz bir şeyi daha kolay çekmemizin sebebi başımıza gelmesinden korktuğumuzdan o duyguyu yoğun olarak hissetmemiz gibi düşünüyorum. İstediğimiz bir şeyin olacağına canı gönülden inanarak, dua ederken de o yoğun duyguyu hissetmemiz gerek.

Yalnız kaygıdan, endişeden nasıl uzak duracağız?

Bu cok dogru ama endiselerden bir turlu kurtulamiyor insan muallakta kalinca da gerceklesmiyor
Bazende olmayacagini dusundugun sey mucizevi bi sekilde oluyor tam umudunu kesmisken bir anda oluveriyor ne bileyim ya bu isler cok karisik..

Bu cok dogru ama endiselerden bir turlu kurtulamiyor insan muallakta kalinca da gerceklesmiyor
Bazende olmayacagini dusundugun sey mucizevi bi sekilde oluyor tam umudunu kesmisken bir anda oluveriyor ne bileyim ya bu isler cok karisik..

Mesela ben muallakta değilim ama yaşamak istiyorsun inanıyorsun, istiyorsun, hayal ediyorsun ama gerçekte başka bir şey yaşıyorsun diyelim, hani hayaller, hayatlar tam olarak.. Ve mutlu olman, iyi hissetmen gerekiyor aynı zaman da o zor..

Suan tam olarak boyleyim bir mucize bekliyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…