Aynen oyle olacak diyip akisina biraksak olacak ama en ufak bi karamsarlik olacagi varsa da oldurmuyor..Kendi gelişimimize odaklansak aslında çok daha faydalı. Ben nedense napsam etsem inanamıyorum mesela bir olumsuzluk oluyo hemen karamsarlığa kapılıyorum bu da inanmadığımı gösteriyor zaten inansam olcak zaten diye takmam.
Bu ben degil mi ya ahahhahahaBenimde iyi düşündüklerim olmaz, aniden aklıma gelen olumsuz şeyler başıma gelir..
Aynen oyle olacak diyip akisina biraksak olacak ama en ufak bi karamsarlik olacagi varsa da oldurmuyor..
Bu ben degil mi ya ahahhahaha
Benimde ay burcum yengec birisiyle tartisinca hakli bile olsam o gece uyuyamiyorum cok kotu bisey..Ben zaten o karamsarlık, melankoliden kurtulabilirsem bir şeyler olacaktır elbet ama kurtulamıyorum. Beynim kötü şeyler üzerine konumlanmış, her şeyin en kötüsü, en zoru hep böyleydim maalesef. Yengeç burcuyum burcumun özelliklerini taşıyorum. Kaygılı, takıntılı biriyim 5 dk önce güzel şeyler düşünüyorum inanarak 5 dk sonra en son beni üzen konuyu düşünürken buluyorum görseniz acıların çocuğubu konuyla ilgilenmeye çalışacağım, inşallah tümden hayatımı değiştirir.
çekim gücü değil libido yüksekliği vardırbu da dert mi diyebilirsiniz ama öyle kafama takıldı yarına unuturum muhtemelen, kucuk derdim var sayfası olsa oraya yazardım..
soru konu baslıgında yazdıgı gibi, sizce var mı? varsa yasadıgınız olaylar neler?
ben biraz kararsızım hem olan seyler var hem olmayan da cok sey var tesadüf de olabilitesi var hatta bir tane de cekim gucunun beni yanlıs anladıgı bir sey var hemen anlatıyım
lise 2deyken hep sınıfa iki yeni yakısıklı cocuk geldigini onlarla en yakın arkadasım ve benim basta 4lü arkadas oldugumuzu sonra sevgili oldugumuzu hayal ederdim cocukluk iste. benimki sarısın renkli gözlü arkadasımınki de esmer olcaktı. diger sene cidden de aynı tipte kisiler geldiler ve cidden de baya süre 4lü arkadas olduk. arkadasım o cocukla hala sevgili hatta evlenmeyi dusunuyorlar. diger kendime dusundugum ise sınıftan baska biriyle sevgili oldu
bunun dısında bir kere bi projede hep deli gibi birinci olmayı hayal ettim sene boyu ama imkansız gibi bir seydi bu zamana kadar okulumuzda değil 1. ilk 10a giren bile olmamıstı. ve ukala ukala herkese kesin 1. olacagımı anlatıyodum daha proje bile ortada tam yokken. sonra cidden de oldum.
daha örnekler uzar gider ama bakınca tabi isteyip elde edemediğim de çook oldu.son zamanlarda cekim gücü, spiritüel dusunce gibi seyler bazu insanların para kazanmak icin salladıgı seyler gibi geliyor. ama bu tarz bi kac örnegim daha da oldu bilemiyorum. sizin görüşleriniz neler?
Nasi yani??çekim gücü değil libido yüksekliği vardır
terazi stelyumun var yani terazi burcunun ozelliklerini de tasiyorsun, baska da yorumlayamadimYa kızlar bu burç işini anlamadım bide benim haritama bakar mısınız
Ay burcu yengeç olunca mı takıntılı oluyormuşsun benim de ay burcum yengeç ben de bazen takıntılı oluyorumBenimde ay burcum yengec birisiyle tartisinca hakli bile olsam o gece uyuyamiyorum cok kotu bisey..
Takinti desen zaten had safhada..
Tam olarak boyleyiz..Ay burcu yengeç olunca mı takıntılı oluyormuşsun benim de ay burcum yengeç ben de bazen takıntılı oluyorum
Vallahi ya aglayanimiz yokBenim de ay yengec bitmisiz biz
Ahahhah aynen derdimiz degil demekki bu bi isaretmiKonu sonunda tasinmis
başarımızAhahhah aynen derdimiz degil demekki bu bi isaretmi
Valla ben sariyorum hemde feci yani sarmayan varsa onlarin yerinde de sariyorum kesin..gidip abik gubik şeylere mi sarıyoruz
Bu cok dogru ama endiselerden bir turlu kurtulamiyor insan muallakta kalinca da gerceklesmiyorBir yerde okumuştum kişi kendini neye inandırırsa o olurmuş. Çok güldüm, kesin ağlayacağım gibi cümleler kurduğumuzda başımıza geldiğinde şaşırırız. Hatta aniden içimden anlık olumsuz bir şey geçer, hemen unuturum bir bakmışsın çok kısa bir sürede başıma gelmiş ben şok..
O an onu çok güçlü hissettiğimi zannediyorum.
Nocebo etkisi, hastanın, ilacın kendisine yan etkiler getireceğine inanması nedeniyle, farmakolojik olarak etkisiz bir ilaç verilse bile hastada hastanın beklediği bazı yan etkilerin görülmesi durumudur.
Plasebo etkisi, farmakolojik olarak etkisiz bir ilacın telkine dayalı bir etki ortaya çıkarma halidir. Aslında plasebonun fiziksel anlamda tedaviye yönelik bir gücü yoktur.
Peygamber efendimiz 'başımıza bela gelmesin' diye dua eden sahabeyi uyardığını ve iyiyi söyle, başımıza hayırlar gelsin diye dua et dediğini okumuştum bir kaynakta.
Niyeyse (siz de öyle misiniz) bilmiyorum? olumsuz bir şeyi daha kolay çekmemizin sebebi başımıza gelmesinden korktuğumuzdan o duyguyu yoğun olarak hissetmemiz gibi düşünüyorum. İstediğimiz bir şeyin olacağına canı gönülden inanarak, dua ederken de o yoğun duyguyu hissetmemiz gerek.
Yalnız kaygıdan, endişeden nasıl uzak duracağız?
Bu cok dogru ama endiselerden bir turlu kurtulamiyor insan muallakta kalinca da gerceklesmiyor
Bazende olmayacagini dusundugun sey mucizevi bi sekilde oluyor tam umudunu kesmisken bir anda oluveriyor ne bileyim ya bu isler cok karisik..
Suan tam olarak boyleyim bir mucize bekliyorum......Mesela ben muallakta değilim ama yaşamak istiyorsun inanıyorsun, istiyorsun, hayal ediyorsun ama gerçekte başka bir şey yaşıyorsun diyelim, hani hayaller, hayatlar tam olarak.. Ve mutlu olman, iyi hissetmen gerekiyor aynı zaman da o zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?