Suan tam olarak boyleyim bir mucize bekliyorum......
Aynen yapiliyor hatta bi takim sayilarlada yapiliyormus ve ise yariyormus numeroloji miydi neydi 7-7-7 diye surekli tekrar edince mesela askla ilgili mucizeyi cekiyormusuz 5-2-0-2-5 blokaji kaldirmak icin vs vs bi bakin istersenizNiyet olumlaması bir süre sadece aynı şey üzerine olmalı bildiğim kadarıyla, aynı zamanda kendimizi rahatlatma açısından negatif enerjiyi atma, arınmak için de yapabiliyor muyuz acaba?
Aynen yapiliyor hatta bi takim sayilarlada yapiliyormus ve ise yariyormus numeroloji miydi neydi 7-7-7 diye surekli tekrar edince mesela askla ilgili mucizeyi cekiyormusuz 5-2-0-2-5 blokaji kaldirmak icin vs vs bi bakin isterseniz
Bu cok dogru ama endiselerden bir turlu kurtulamiyor insan muallakta kalinca da gerceklesmiyor
Bazende olmayacagini dusundugun sey mucizevi bi sekilde oluyor tam umudunu kesmisken bir anda oluveriyor ne bileyim ya bu isler cok karisik..
Ahhhh nasil ya ben sabahtan aksama kadar ayni seyi dusunuyorum ahahhahahahahişte o noktasda sanırım düşünceyi serbest bırakıyorsun ve oluyor
Ya numeroloji melek enerjisi vs yazinca cikiyor olmasi lazim bende tam adini bilmiyorum amaBunlarla aynı anda yapılabiliyorsa süper çünkü günlük hayatta illa enerji düşüyor, numeroloji ile ilgili bilgiyi nereden bulabilirim acaba?
Ben negatif dusunce gelince hemen uc kere iptal diyorum icimden, plasebo gibi rahatlatıyor sanki enerji kalkıyor.Bunlarla aynı anda yapılabiliyorsa süper çünkü günlük hayatta illa enerji düşüyor, numeroloji ile ilgili bilgiyi nereden bulabilirim acaba?
Ama biraz da söyle değil mi: olunca nasıl davranacaksak öyle davranıcaz yani olsa o kadar umursamazsın sabahtan aksama kadar.Ahhhh nasil ya ben sabahtan aksama kadar ayni seyi dusunuyorum ahahhahahahah
Valla 2 senedir bekliyorum ne kadar umursarim artik gerisini sen dusunAma biraz da söyle değil mi: olunca nasıl davranacaksak öyle davranıcaz yani olsa o kadar umursamazsın sabahtan aksama kadar.
Bu iptal cok ise yariyor kefilimBen negatif dusunce gelince hemen uc kere iptal diyorum icimden, plasebo gibi rahatlatıyor sanki enerji kalkıyor.
kızlar bi de the secret ta yazıyordu bu; olumlu dusuncelerin gücü olumsuzlardan daha yuksek o yüzden olumsuz dusunce gelince olumluyla onun etkisini nötrleyip hatta yok edebiliriz
Tw..da sahsiyetrotari diye bir hesap var eski sevgili geri döndürme etkinliği yapmıştı ordaki taktikleri mi denesenValla 2 senedir bekliyorum ne kadar umursarim artik gerisini sen dusun
Ay dur bi bakayimTw..da sahsiyetrotari diye bir hesap var eski sevgili geri döndürme etkinliği yapmıştı ordaki taktikleri mi denesen
Ben negatif dusunce gelince hemen uc kere iptal diyorum icimden, plasebo gibi rahatlatıyor sanki enerji kalkıyor.
kızlar bi de the secret ta yazıyordu bu; olumlu dusuncelerin gücü olumsuzlardan daha yuksek o yüzden olumsuz dusunce gelince olumluyla onun etkisini nötrleyip hatta yok edebiliriz
Meditasyonlar da cok ise yarıyor hatta anksiyete olmak üzereydim meditasyonlarla geçti bayadır rahatım.Dün akşam bir niyet gerçekleştirme videosu uyguladım. Bittiğinde inanamadım kendimi hafiflemiş, rahatlamış, aşırı sakinlemiş hissettim uzun bir süre aklıma olumsuz hiç bir şey gelmedi hatta, yine gelmiyor aslında sadece bazen mutsuzluk hissediyorum..
Meditasyonlar da cok ise yarıyor hatta anksiyete olmak üzereydim meditasyonlarla geçti bayadır rahatım.
Aa ben de, aynı uygulamayı kullanıyoruz muhtemelenEvet bayağı yaradı gerçekten, telefonuma uygulamasını indirdim hatta..
Ahhhh nasil ya ben sabahtan aksama kadar ayni seyi dusunuyorum ahahhahahahah
yok vazgeçtiğinde diyorum. Misal vazgeçtin artık istemekten olmuyor diye başka bir yöne döndün. Tak o anda oluyor neden ? Orda düşünceyi serbest bırkamış oluyorsun. E bu tabi hadi yapayım dediğinde yapabilincek bişi de değil
Hangi uygulama acaba? Bende de anksiyete var daEvet bayağı yaradı gerçekten, telefonuma uygulamasını indirdim hatta..
Hangi uygulama acaba? Bende de anksiyete var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?