• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

eski sevgilin için diyosun sanırım ama eskiden ne hayır geldiği görülmüş ki? yeni biriyle yeni bir sayfa acmak varken ki eskisiyle yeniden baslasanız bile ilk zamanlardaki gibi olmaz.
Yok vallahi o bir teraziydi ve ay burcu yengecti ve ve ve venusu akrepti yani tamm benim icin bicilmis kaftan ama ben naptim adami delirttim ve kovdum 4 4luktu herseyiyle
hic yasamadim exden next oluyormu deneyip goreyim diyorum ahahahhaha

Yok vallahi o bir teraziydi ve ay burcu yengecti ve ve ve venusu akrepti yani tamm benim icin bicilmis kaftan ama ben naptim adami delirttim ve kovdum 4 4luktu herseyiyle
hic yasamadim exden next oluyormu deneyip goreyim diyorum ahahahhaha
hahah ben sütten dili yanmıs biri olarak artık asla diyorum. ki ben de aynen böyle sanki benim için yaratılmıstı her seyiyle 4/4 uyuyordu ama tabi sen bilirsin ne diyeyim :KK49:

Valla 2 sene oldu gelmedi bi 2 sene daha beklersem dugununu gorucem heralde ama gelin ben degilim..............
Benkmki dort sene sonra gelmisti.sen hayatina devam et.bekleme gelmesjni o ayri.ama aklkna düş.yani sosyal medyani avikbyap mesela cok guzel fotolarbkoy cok wglenirken cok begenilen fotolar.iste onunla ortak bi atkadas begensjn senj gorsun tekrat vs.bos bitakma yani caktirmadan kendjni gostwr

Benkmki dort sene sonra gelmisti.sen hayatina devam et.bekleme gelmesjni o ayri.ama aklkna düş.yani sosyal medyani avikbyap mesela cok guzel fotolarbkoy cok wglenirken cok begenilen fotolar.iste onunla ortak bi atkadas begensjn senj gorsun tekrat vs.bos bitakma yani caktirmadan kendjni gostwr
Valla hic sanmiyorum benim profilime girip baktigini coktan unutmustur beni benden sonra bi sevgili yapmisti ayrilmislar ama onu seviyor hala galiba 4 sene sonra gelecek adami da napiyim ya b*k yesin😂

Nasil kabus gibi demi ben kaldiramiyorum bu burcu ya ikizler fln olup milletin hayatiyla oynamak istiyorum ya da aslan olup kendime asik olmak sansima tukuriyim..
Sürekli düşünce artık cildiracagim hep aklımda bir takıntı birşeyler dönüyor bazen kendi kendimi kaybediyorum hiç birseye odaklanamiyorim sevmiyorum burcumu

ben de akrebim hem de akrep stelyumlu akrep yani imkansız değill 😂
ne güzel bir istek eğer evlat edinirsen yaz buraya mutlaka ♥ erkekler takıntı oluyor illa ya ben de salcam bu gidisle bu dilegi, diğer konularda ilerlememi engelliyor saplanıp kalıyorum.

bütün akrepler toplandık 😂
Akreplikten çıkmak istiyorum:)

Sürekli düşünce artık cildiracagim hep aklımda bir takıntı birşeyler dönüyor bazen kendi kendimi kaybediyorum hiç birseye odaklanamiyorim sevmiyorum burcumu
Aynen oyle herkesin her dedigini kayit cihazi gibi kaydediyor beynim fil gibi hafizam var ve hic biseyi silemiyorum lanet olsun yolda yururken gecmisi yasiyorum bazen kaslarim fln kalkiyor istemsiz........

Aynen oyle herkesin her dedigini kayit cihazi gibi kaydediyor beynim fil gibi hafizam var ve hic biseyi silemiyorum lanet olsun yolda yururken gecmisi yasiyorum bazen kaslarim fln kalkiyor istemsiz........
Ay kendimden biri daha şuan kendimi iyi hissediyorum :) beni anlatiyosun sanki :) ya bir de bu hafıza yüzünden ne derse tam istediğim gibi odaklayabiliyorum ne işlerimi iateidigimgibi yapabiliyorum napcaz biz böyle ya 😄

Uzun bir süreymiş ya şuan ne yapıyor stalkliyormusun:))
Valla napsin zamaninda kalcam genis diye pantalonumun ustune belime baglamak icin hirka tasiyan adam simdi gobegi acik file corap asiri mini sortlu kizlari takipliyor takipci sayisi corona virusu gibi cogaliyor.............................

Ay kendimden biri daha şuan kendimi iyi hissediyorum :) beni anlatiyosun sanki :) ya bir de bu hafıza yüzünden ne derse tam istediğim gibi odaklayabiliyorum ne işlerimi iateidigimgibi yapabiliyorum napcaz biz böyle ya 😄
Valla cok sukur benim uni bitti bacim daha ders mers kaldiramam zaten bu kafayla iyi okumusum cidden

Valla hic sanmiyorum benim profilime girip baktigini coktan unutmustur beni benden sonra bi sevgili yapmisti ayrilmislar ama onu seviyor hala galiba 4 sene sonra gelecek adami da napiyim ya b*k yesin😂
Baktirtcaksin.yanlislkkla resmini begen bisiy yap.ama eykileyici olsjn reskmlerin

Back