hepsi önemli istiyosan tarih saat ver bakayım ya da site adresi veriyim güvenilir. ama adres vermek yasak mı burda bilemedim şimdi.ha oyleyse tam yayım ozaman yanı ıcımde leopar taytın ustune pembe rugan cızme gıyecek kadın ruhu var oyle manyak
uzaya fırlatılmıs roket gıbıyım
yukselenım ne acaba asıl onemlı oymus dıyorlar dogru mu
aynen oyle aılede zaten ben oyle farklıyım kı davranıs zevk uslup her konuda tek farklı olan benımYalnız oğlak ve yay birbirinden çok farklı bende yayım kişilik özelliklerni tammaen taşıyorum kayma olsa da imkansız derim herhalde çünkü yayım yani zır akıyor
ben de evlenecek kişileri hep bildim:)))bu da dert mi diyebilirsiniz ama öyle kafama takıldı yarına unuturum muhtemelen, kucuk derdim var sayfası olsa oraya yazardım..
soru konu baslıgında yazdıgı gibi, sizce var mı? varsa yasadıgınız olaylar neler?
ben biraz kararsızım hem olan seyler var hem olmayan da cok sey var tesadüf de olabilitesi var hatta bir tane de cekim gucunun beni yanlıs anladıgı bir sey var hemen anlatıyım
lise 2deyken hep sınıfa iki yeni yakısıklı cocuk geldigini onlarla en yakın arkadasım ve benim basta 4lü arkadas oldugumuzu sonra sevgili oldugumuzu hayal ederdim cocukluk iste. benimki sarısın renkli gözlü arkadasımınki de esmer olcaktı. diger sene cidden de aynı tipte kisiler geldiler ve cidden de baya süre 4lü arkadas olduk. arkadasım o cocukla hala sevgili hatta evlenmeyi dusunuyorlar. diger kendime dusundugum ise sınıftan baska biriyle sevgili oldu
bunun dısında bir kere bi projede hep deli gibi birinci olmayı hayal ettim sene boyu ama imkansız gibi bir seydi bu zamana kadar okulumuzda değil 1. ilk 10a giren bile olmamıstı. ve ukala ukala herkese kesin 1. olacagımı anlatıyodum daha proje bile ortada tam yokken. sonra cidden de oldum.
daha örnekler uzar gider ama bakınca tabi isteyip elde edemediğim de çook oldu.son zamanlarda cekim gücü, spiritüel dusunce gibi seyler bazu insanların para kazanmak icin salladıgı seyler gibi geliyor. ama bu tarz bi kac örnegim daha da oldu bilemiyorum. sizin görüşleriniz neler?
Üçüncü çakra nasıl açılıyor?Çekim gücünden ziyade kuzey ve guney ay dugumleri daha fazla ilgimi cekiyor. Bir seyin olmayacağı varsa isterseniz 1000 kere duşunun, etki edemezsiniz.
Ancak ucuncu goz cakraniz aciksa olabilecek bazi seyleri önceden hissetme ihtimaliniz var.
üçüncü çakra deyince hep merak ediyorum 1.,2. 5. değil de neden 3.Çekim gücünden ziyade kuzey ve guney ay dugumleri daha fazla ilgimi cekiyor. Bir seyin olmayacağı varsa isterseniz 1000 kere duşunun, etki edemezsiniz.
Ancak ucuncu goz cakraniz aciksa olabilecek bazi seyleri önceden hissetme ihtimaliniz var.
ya nasıl mutlu olurum hangısı kolaysa ben bakmaktan pek anlamam tutupda yengecte falan bulurum kendımı bılemedımhepsi önemli istiyosan tarih saat ver bakayım ya da site adresi veriyim güvenilir. ama adres vermek yasak mı burda bilemedim şimdi.
Allah gönlünüze göre versinaynen oyle aılede zaten ben oyle farklıyım kı davranıs zevk uslup her konuda tek farklı olan benım
esım ve kızım ayrı ben ayrı dunyada gıbıyım bır tane yay dogurmam lazımcok yalnız kaldım
bildim derken tarihi mi bildiniz neyi tam olarak? ben evlencek miyim meselaben de evlenecek kişileri hep bildim:)))
ama kendime bilemiyorum
saat yanıltır 1 saat fark ediyor. bir de yıl da lazım.ya nasıl mutlu olurum hangısı kolaysa ben bakmaktan pek anlamam tutupda yengecte falan bulurum kendımı bılemedım
annem sancı cekerken net saate bakamamıs ama 21 aralık sabah 9-10 bucuk arası bırseydı sabahtı dıyor net saat yok yanıltırmı bu bılgı eksıklıgı acaba
aa yılı unutmusum dogru yasaat yanıltır 1 saat fark ediyor. bir de yıl da lazım.
Biraz daha açsana milana özellikle ikili ilişkiler için
peki nasıl uyguluyorsunuz? simdi ben birinden hoslanıyorum ama muhabbetim bile olmayan biri siz olsanız ne yapardınız mesela? hayalle mi sözle mi neyle cekiyosunuz?
Nedir o kitabın ismi merak ettim.?
Almalıyım brnde
ya öyle değilbildim derken tarihi mi bildiniz neyi tam olarak? ben evlencek miyim mesela
Bende çok merakliyim bu konulara ve kitabı merak ettim acaba okudum mu diye :)Çekim gücü gerçek , düşünceleriniz duygularınızı ve inançlarımızı , duygular ve inançlar da yaşayacaklarınizi gerceklestirir
41 yaşındayım , yaklaşık 15 sene önce okuduğum bir kitap ile denemeye başladım ve 15 senedir dilediğim herşeyi gerçekleştiriyorum
yükselenin kova ay burcun da aslanmıs. bu arada dibine kadar yaysın. yay stelyumun da var. 4 tane gezegenin birden yayda konumlanmısaa yılı unutmusum dogru ya
30 dan sonra saymayı bıraktım da
21 12 1986 dogsam dogsam ben saat 9 bucukta dogardım ya kendımı tanıyorum cunku onu baz alalım bence
ya cok tatlısınız gercekten tesekkur ederım zaman ayırdıgınız ıcınyükselenin kova ay burcun da aslanmıs. bu arada dibine kadar yaysın. yay stelyumun da var. 4 tane gezegenin birden yayda konumlanmıs.
Bir arkadaşım hoşuma gitmeyen bir yorum yapmıştı zamanında Facebook ta. Yani şimdi ben ona desem sil diye onemsemis gibi olacaktım.umursamiyor gibi davranıyorum ama onun silinmesi lazım. Sürekli yorumu sildiğimi düşünüyorum kafamda. Bir gün arkadaş benim pc den Facebook a girmiş çıkış yapmamış. Öyle bırakmış. Bende baktım inanamadım. Hemen yorumu silmiştim. Sonra istediklerimi hergun düşünüp onlara sahip olduğumu düşünümeye başladım. Yavaş yavaş oldu. Bir eşya, telefon, arkadaşlıklar, kıyafet aklına ne gelirsemesela? anlatsanız biraz.
Meraklıysanız mutlaka okumussundur , herkesi başlangıç kitabı zatenBende çok merakliyim bu konulara ve kitabı merak ettim acaba okudum mu diye :)
Kitabin adi nedir? Rica etsem paylasir misiniz bizimle?Çekim gücü gerçek , düşünceleriniz duygularınızı ve inançlarımızı , duygular ve inançlar da yaşayacaklarınizi gerceklestirir
41 yaşındayım , yaklaşık 15 sene önce okuduğum bir kitap ile denemeye başladım ve 15 senedir dilediğim herşeyi gerçekleştiriyorum
Evet okudum belgeselini de izledim :) varsa tavsiye bu konu ile ilgili kitaplarınız mutlaka tavsiyenizi alırımMeraklıysanız mutlaka okumussundur , herkesi başlangıç kitabı zatensecret ilk okuduğum kitap bu konuyla ilgili , sonra devamı geldi zaten