cekim gücü diye bir sey var mı

hepsi önemli istiyosan tarih saat ver bakayım ya da site adresi veriyim güvenilir. ama adres vermek yasak mı burda bilemedim şimdi.

Yalnız oğlak ve yay birbirinden çok farklı bende yayım kişilik özelliklerni tammaen taşıyorum kayma olsa da imkansız derim herhalde çünkü yayım yani zır akıyor
aynen oyle aılede zaten ben oyle farklıyım kı davranıs zevk uslup her konuda tek farklı olan benım
esım ve kızım ayrı ben ayrı dunyada gıbıyım bır tane yay dogurmam lazım cok yalnız kaldım

ben de evlenecek kişileri hep bildim:)))
ama kendime bilemiyorum

Üçüncü çakra nasıl açılıyor?

üçüncü çakra deyince hep merak ediyorum 1.,2. 5. değil de neden 3.
bir de kaç taneler

hepsi önemli istiyosan tarih saat ver bakayım ya da site adresi veriyim güvenilir. ama adres vermek yasak mı burda bilemedim şimdi.
ya nasıl mutlu olurum hangısı kolaysa ben bakmaktan pek anlamam tutupda yengecte falan bulurum kendımı bılemedım
annem sancı cekerken net saate bakamamıs ama 21 aralık sabah 9-10 bucuk arası bırseydı sabahtı dıyor net saat yok yanıltırmı bu bılgı eksıklıgı acaba

saat yanıltır 1 saat fark ediyor. bir de yıl da lazım.

saat yanıltır 1 saat fark ediyor. bir de yıl da lazım.
aa yılı unutmusum dogru ya
30 dan sonra saymayı bıraktım da
21 12 1986 dogsam dogsam ben saat 9 bucukta dogardım ya kendımı tanıyorum cunku onu baz alalım bence

Biraz daha açsana milana özellikle ikili ilişkiler için
peki nasıl uyguluyorsunuz? simdi ben birinden hoslanıyorum ama muhabbetim bile olmayan biri siz olsanız ne yapardınız mesela? hayalle mi sözle mi neyle cekiyosunuz?
Nedir o kitabın ismi merak ettim.?
Almalıyım brnde

Hepinizi toplu alintiladim kusura bakmayın kızımı uyutuyorum

Öncelikle ilk okuduğum kitap zaten düşünce gücünü ve çekim yasasını tüm dünyaya tanıtan kitaptı , oldukça basit bir anlatımı olan çerezlik bir kitap , "secret" okudugum ilk spirituel kitap ama ondan sonra nasıl ya gerçek mi bu deyip piyasada ne kadar kitap varsa alıp okudum , hala da okurum tabi okumaya devam ettikçe seviye gittikçe zorlaşıyor o ayrı mesele

Benim ne yaptığıma gelince , ben hayata tamamen pozitif bakıyorum , istediğim şey her ne ise , ikili ilişki sormussunuz ordan örnek veriyim , bu adam benim sevgilim diye imgeliyorum , gece yattigimda önce rutin duamı ederim , hayatımdaki herşeye teker teker sukrederim ve sahip olmak istediklerimi söyleyip sanki gerçekleşmiş gibi onun içinde sukrederim , sonra o ara gerçekten istediğim ne işe ornegimizdeki gibi bu bir ilişki ise o.iliskiyi yaşadığımı hayalini kurarım, onunla yemeğe çıkarım , TV karşısında uzanır film izlerim vs vsgercekmis gibi hayalini kurarım , bir süre sonra zaten gerçekleşiyor o hayal

Burda yanlizca tek bir nokta var çok dikkat edilmesi gereken , istediğiniz şey için endişe ve kaygı duymamanız gerekiyor , ikisi oldukça kuvvetli duygular , endiselenir kaygilanir iseniz o kadar ağır basıyor ki bu duygular endiselendiginiz şey gerçekleşip hayaliniz gerçekleşmiyor
Yani tamamen isteklerinize ilgili pozitif duygular beslenmeniz gerekiyor , işin sırrı tamamen bunda

bildim derken tarihi mi bildiniz neyi tam olarak? ben evlencek miyim mesela
ya öyle değil
mesela bir kız arkadaşım vardı çocuktan hoşlanıyordu çocuğun sevgilisi vardı
zaten görüşme imkanları da kalmamıştı ben dedim niyeyse içimden siz evleneceksiniz gibi geliyor dedim ama üç beş kez diyorum böyle falcılığım filan da yoktur öyle hissettim sadece
bunlar habire karşılaştılar koca şehirde alakasız yerlerde
sonra ikisi de aynı gün ayrılmış sevgililerinden çocuk arkadaşıma mesaj atmış vs derken şimdi evliler

diğeri de sevgilisi varken arkadaşıma yürüyordu ama arkadaşım da nasıl hoşlanıyor böyle neyse işte
o da ama sevgilisi olduğunu başta bilmiyordu sonra öğrendi bıraktı illet etti çocuğa soğudu filan koptular
ben dedim siz bana evlenecek gibi geliyorsunuz dedim yine ama böyle nasıl gerçekten evlenecekler bence öyle gibi geliyor işte ahahahah
sonra işte çocuk aldatıldı :)) bizim kıza yazdı ne yaptı etti gönlünü fethetti bu yaz onlar da evlendiler:)

Bende çok merakliyim bu konulara ve kitabı merak ettim acaba okudum mu diye :)

aa yılı unutmusum dogru ya
30 dan sonra saymayı bıraktım da
21 12 1986 dogsam dogsam ben saat 9 bucukta dogardım ya kendımı tanıyorum cunku onu baz alalım bence
yükselenin kova ay burcun da aslanmıs. bu arada dibine kadar yaysın. yay stelyumun da var. 4 tane gezegenin birden yayda konumlanmıs .

yükselenin kova ay burcun da aslanmıs. bu arada dibine kadar yaysın. yay stelyumun da var. 4 tane gezegenin birden yayda konumlanmıs .
ya cok tatlısınız gercekten tesekkur ederım zaman ayırdıgınız ıcın
ınsallah ıyı bırseydır ınsallah bereket sans acıktır yanı acık olsun ben oyle ıstıyorum cunku oyle ıstıyorsam kesın oyle olacak

mesela? anlatsanız biraz.
Bir arkadaşım hoşuma gitmeyen bir yorum yapmıştı zamanında Facebook ta. Yani şimdi ben ona desem sil diye onemsemis gibi olacaktım.umursamiyor gibi davranıyorum ama onun silinmesi lazım. Sürekli yorumu sildiğimi düşünüyorum kafamda. Bir gün arkadaş benim pc den Facebook a girmiş çıkış yapmamış. Öyle bırakmış. Bende baktım inanamadım. Hemen yorumu silmiştim. Sonra istediklerimi hergun düşünüp onlara sahip olduğumu düşünümeye başladım. Yavaş yavaş oldu. Bir eşya, telefon, arkadaşlıklar, kıyafet aklına ne gelirse

Kitabin adi nedir? Rica etsem paylasir misiniz bizimle?

Meraklıysanız mutlaka okumussundur , herkesi başlangıç kitabı zaten secret ilk okuduğum kitap bu konuyla ilgili , sonra devamı geldi zaten
Evet okudum belgeselini de izledim :) varsa tavsiye bu konu ile ilgili kitaplarınız mutlaka tavsiyenizi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…