siz daha tatlısınızya cok tatlısınız gercekten tesekkur ederım zaman ayırdıgınız ıcın
ınsallah ıyı bırseydır ınsallah bereket sans acıktır yanı acık olsun ben oyle ıstıyorum cunku oyle ıstıyorsam kesın oyle olacak
Bende anlatayim şuan çok sevdiğim beyi ikinci gördüğüm zaman o gün evden çıkarken biranda adını sayikladim papağan gibi kafamın içinde 3kez arka arkaya ismini söyledim veya duydumhatta kendim bile şaşırdım o an noluyor dedim ne alaka çünkü hiç aklımda yok neyse o gün karşılaştım kendisiyle konuştuk ettik şimdilik bisey yok ama evlenirsek guncellerim sizi mi kiricam
Ben deeeee:)) lütfen bana da. Ben de evlenecek miyim?bildim derken tarihi mi bildiniz neyi tam olarak? ben evlencek miyim mesela
Benimde yükselenim yay :)siz daha tatlısınızyay zaten astrolojideki en şanslı burç çekilişlere mutlaka katılın
Benimde yükselenim yay :)siz daha tatlısınızyay zaten astrolojideki en şanslı burç çekilişlere mutlaka katılın
Vizyonlama çok güçlü gerçekten hic planda yokken sevgilimle farklı yerlerde iken gelir yanıma şunları yaparız diye hayal kurmuştumHepinizi toplu alintiladim kusura bakmayın kızımı uyutuyorum
Öncelikle ilk okuduğum kitap zaten düşünce gücünü ve çekim yasasını tüm dünyaya tanıtan kitaptı , oldukça basit bir anlatımı olan çerezlik bir kitap , "secret" okudugum ilk spirituel kitap ama ondan sonra nasıl ya gerçek mi bu deyip piyasada ne kadar kitap varsa alıp okudum , hala da okurum tabi okumaya devam ettikçe seviye gittikçe zorlaşıyor o ayrı mesele
Benim ne yaptığıma gelince , ben hayata tamamen pozitif bakıyorum , istediğim şey her ne ise , ikili ilişki sormussunuz ordan örnek veriyim , bu adam benim sevgilim diye imgeliyorum , gece yattigimda önce rutin duamı ederim , hayatımdaki herşeye teker teker sukrederim ve sahip olmak istediklerimi söyleyip sanki gerçekleşmiş gibi onun içinde sukrederim , sonra o ara gerçekten istediğim ne işe ornegimizdeki gibi bu bir ilişki ise o.iliskiyi yaşadığımı hayalini kurarım, onunla yemeğe çıkarım , TV karşısında uzanır film izlerim vs vsgercekmis gibi hayalini kurarım , bir süre sonra zaten gerçekleşiyor o hayal
Burda yanlizca tek bir nokta var çok dikkat edilmesi gereken , istediğiniz şey için endişe ve kaygı duymamanız gerekiyor , ikisi oldukça kuvvetli duygular , endiselenir kaygilanir iseniz o kadar ağır basıyor ki bu duygular endiselendiginiz şey gerçekleşip hayaliniz gerçekleşmiyor
Yani tamamen isteklerinize ilgili pozitif duygular beslenmeniz gerekiyor , işin sırrı tamamen bunda
deneyeceğim valla olursa baya bi duamı alırsınız iyi ki konuyu açmışımHepinizi toplu alintiladim kusura bakmayın kızımı uyutuyorum
Öncelikle ilk okuduğum kitap zaten düşünce gücünü ve çekim yasasını tüm dünyaya tanıtan kitaptı , oldukça basit bir anlatımı olan çerezlik bir kitap , "secret" okudugum ilk spirituel kitap ama ondan sonra nasıl ya gerçek mi bu deyip piyasada ne kadar kitap varsa alıp okudum , hala da okurum tabi okumaya devam ettikçe seviye gittikçe zorlaşıyor o ayrı mesele
Benim ne yaptığıma gelince , ben hayata tamamen pozitif bakıyorum , istediğim şey her ne ise , ikili ilişki sormussunuz ordan örnek veriyim , bu adam benim sevgilim diye imgeliyorum , gece yattigimda önce rutin duamı ederim , hayatımdaki herşeye teker teker sukrederim ve sahip olmak istediklerimi söyleyip sanki gerçekleşmiş gibi onun içinde sukrederim , sonra o ara gerçekten istediğim ne işe ornegimizdeki gibi bu bir ilişki ise o.iliskiyi yaşadığımı hayalini kurarım, onunla yemeğe çıkarım , TV karşısında uzanır film izlerim vs vsgercekmis gibi hayalini kurarım , bir süre sonra zaten gerçekleşiyor o hayal
Burda yanlizca tek bir nokta var çok dikkat edilmesi gereken , istediğiniz şey için endişe ve kaygı duymamanız gerekiyor , ikisi oldukça kuvvetli duygular , endiselenir kaygilanir iseniz o kadar ağır basıyor ki bu duygular endiselendiginiz şey gerçekleşip hayaliniz gerçekleşmiyor
Yani tamamen isteklerinize ilgili pozitif duygular beslenmeniz gerekiyor , işin sırrı tamamen bunda
vay beya öyle değil
mesela bir kız arkadaşım vardı çocuktan hoşlanıyordu çocuğun sevgilisi vardı
zaten görüşme imkanları da kalmamıştı ben dedim niyeyse içimden siz evleneceksiniz gibi geliyor dedim ama üç beş kez diyorum böyle falcılığım filan da yoktur öyle hissettim sadece
bunlar habire karşılaştılar koca şehirde alakasız yerlerde
sonra ikisi de aynı gün ayrılmış sevgililerinden çocuk arkadaşıma mesaj atmış vs derken şimdi evliler
diğeri de sevgilisi varken arkadaşıma yürüyordu ama arkadaşım da nasıl hoşlanıyor böyle neyse işte
o da ama sevgilisi olduğunu başta bilmiyordu sonra öğrendi bıraktı illet etti çocuğa soğudu filan koptular
ben dedim siz bana evlenecek gibi geliyorsunuz dedim yine ama böyle nasıl gerçekten evlenecekler bence öyle gibi geliyor işte ahahahah
sonra işte çocuk aldatıldı :)) bizim kıza yazdı ne yaptı etti gönlünü fethetti bu yaz onlar da evlendiler:)
siz de diğer isteklerinizde olmus gibi dusundunuz o zaman.Bir arkadaşım hoşuma gitmeyen bir yorum yapmıştı zamanında Facebook ta. Yani şimdi ben ona desem sil diye onemsemis gibi olacaktım.umursamiyor gibi davranıyorum ama onun silinmesi lazım. Sürekli yorumu sildiğimi düşünüyorum kafamda. Bir gün arkadaş benim pc den Facebook a girmiş çıkış yapmamış. Öyle bırakmış. Bende baktım inanamadım. Hemen yorumu silmiştim. Sonra istediklerimi hergun düşünüp onlara sahip olduğumu düşünümeye başladım. Yavaş yavaş oldu. Bir eşya, telefon, arkadaşlıklar, kıyafet aklına ne gelirse
benim projede birinci olma olayım da the secret ın etkisiyleydi o ara okumustum tam.Meraklıysanız mutlaka okumussundur , herkesi başlangıç kitabı zatensecret ilk okuduğum kitap bu konuyla ilgili , sonra devamı geldi zaten
Benimde yükselenim yay :)Yalnız oğlak ve yay birbirinden çok farklı bende yayım kişilik özelliklerni tammaen taşıyorum kayma olsa da imkansız derim herhalde çünkü yayım yani zır akıyor
isin sırrını çözdüm o zaman yapabilen herkes bunu söylüyor. tesekkurler yorumlar icin :)Başarılı olmak istediğim ders mesela. Hedefime ulaştığımı, bunu çok iyi anladığımı , başarılı olunca ne hissettiğimi düşünüyorum. Ve oluyor. Ne kadar kötü olursam olayım oluyor
Kitabin adi nedir? Rica etsem paylasir misiniz bizimle?
Evet okudum belgeselini de izledim :) varsa tavsiye bu konu ile ilgili kitaplarınız mutlaka tavsiyenizi alırım
İihhh olmaz öyle , kendini ezik hissedecek bir durum yok , zaten frekansiniz farklıysa o ilişki yürümez , yani işin içinde başka bir insan varsa o kadar kolay yürümüyor çekim gücü , o ilişkiyi isteğimle elde edersin ama devamlılığı zaten iki kişinin çabasıyla yururVizyonlama çok güçlü gerçekten hic planda yokken sevgilimle farklı yerlerde iken gelir yanıma şunları yaparız diye hayal kurmuştum
Inan yürüdüğümüz yollara kadar aynı yollarda yürümüştük.
Bende bunu yapıyorum sonra şu his başlıyor (genelde yürümeyen karşı tarafın daha sorunlu 'ya da daha az istekli olduğu ilişkilerde yapıyorum)
İkimizde eşit degil mıyız? Neden ben bir ilişki için spirituel de olsa çaba gosteriyorum . Isteseydi olurdu , çaba gösterdiğim için ezik hissediyorum.
hahah oluyor öyle ya konum daha uzun süre en tepede kaldı sayende sağollTrol gibi yazmışım ben denet gitti geldi tıkla tıkla heryer yazmışım. Sorryy :)
yok ya daha olmaz:) istisnaydı onlardeneyeceğim valla olursa baya bi duamı alırsınız iyi ki konuyu açmışım
vay bebelki daha sizinki denk gelmediği için hissetmemişsinizdir.
siz de diğer isteklerinizde olmus gibi dusundunuz o zaman.
benim projede birinci olma olayım da the secret ın etkisiyleydi o ara okumustum tam.
Evet ortak nokta; olduğunu düşünmek, bunu biliyorum demek ve hayal etmek.isin sırrını çözdüm o zaman yapabilen herkes bunu söylüyor. tesekkurler yorumlar icin :)
belli olmaz :)yok ya daha olmaz:) istisnaydı onlar
Bende zaten ilişki oluyor devamlılık yokİihhh olmaz öyle , kendini ezik hissedecek bir durum yok , zaten frekansiniz farklıysa o ilişki yürümez , yani işin içinde başka bir insan varsa o kadar kolay yürümüyor çekim gücü , o ilişkiyi isteğimle elde edersin ama devamlılığı zaten iki kişinin çabasıyla yurur
Valla ben de başta trolledim falan ama iş gittikçe ilginçleşti. Edebimle oturdum okudum yazılanlarıhahah oluyor öyle ya konum daha uzun süre en tepede kaldı sayende sağoll
Bende baktım oğlak stelyumum varmış 4 gezegenim ve kuzey dugumu oglakta . Iyi bir şey galiba Çok severim oglaklaribelli olmaz :)