cekim gücü diye bir sey var mı

Çekim gücü gerçek , düşünceleriniz duygularınızı ve inançlarımızı , duygular ve inançlar da yaşayacaklarınizi gerceklestirir

41 yaşındayım , yaklaşık 15 sene önce okuduğum bir kitap ile denemeye başladım ve 15 senedir dilediğim herşeyi gerçekleştiriyorum

Ben inanıyorum buna..kızımla aramızda çok olur belki de telepati dedikleri olaydır bilmiyorum.
Bir cok kez yasadik bunu..mesela geçen hafta yılbaşı hediyesi olarak kendine pembe kısa yumuşak bir sabahlık almayı hayal etmiş ben bunu bilmiyordum ona almıştım hediye paketi yapıp sardım.oda aldigimi bilmeden kendisine tam benim aldığım sabahliktan almış şimdi iki tane oldu evde 🤣
Canının istediği bir yemeği hayal ettiğinde eve geldiğinde ben yapmış olurum yada dışardan alınacak bir şey olduysa babası almış olur..Nasıl oluyor bilmiyorum çekim gücü dedikleri bu ise var demek ki
İnsanların da enerjileri var. Aile içinde daha çok olur. Kendi kardeşinizle bile bazen aynı yemeği yapmış olursunuz😁

Çekim gücü gerçek , düşünceleriniz duygularınızı ve inançlarımızı , duygular ve inançlar da yaşayacaklarınizi gerceklestirir

41 yaşındayım , yaklaşık 15 sene önce okuduğum bir kitap ile denemeye başladım ve 15 senedir dilediğim herşeyi gerçekleştiriyorum
Biraz daha açsana milana özellikle ikili ilişkiler için :KK16:

bence var bende de aynı sey oluyor
benım olsun benımde olsun dedıgım seyler olur hemen olmasa da mutlaka olur
olması uzak bırsey bıle olsa ıhtımal az bıle olsa ben ıstıyorsam dusunuyorsam olur o

fazla ınanarak ve ısteyerek dılerım ondan mı bılmıyorum ya da dogru zamanda mı ısterım bılsem soylerım herkesın her ıstedıgı olsun :KK70: ama gercekten nasıl oluyor bende bılmıyorum

peki nasıl uyguluyorsunuz? simdi ben birinden hoslanıyorum ama muhabbetim bile olmayan biri siz olsanız ne yapardınız mesela? hayalle mi sözle mi neyle cekiyosunuz?

Nedir o kitabın ismi merak ettim.?
Almalıyım brnde😋

Bende anlatayim şuan çok sevdiğim beyi ikinci gördüğüm zaman o gün evden çıkarken biranda adını sayikladim papağan gibi kafamın içinde 3kez arka arkaya ismini söyledim veya duydum 🙄hatta kendim bile şaşırdım o an noluyor dedim ne alaka çünkü hiç aklımda yok neyse o gün karşılaştım kendisiyle konuştuk ettik şimdilik bisey yok ama evlenirsek guncellerim sizi mi kiricam 🎂😀

esas burcunuz gibi sizi etkileyen bir sey. mesela 3 gezegen aynı burcta konumlanıyorsa o burca stelyumunuz var demek. ve o burcun da etkilerini baskın olarak gösteriyorsunuz demek.
ya bu burc olayında sey dedıler burclar kaydı falan var mı oyle bırsey
ben 21 aralık sabah 9-10 bucuk arası bır saatde dogmusum annem 28 saat sancı cektıgı ıcın saatını tam hatırlamıyor ama sabah dıyor
burcum yay
yukselenım ne acaba
burclar kaydıysa oglak donencesınde oldugum ıcın oglak mı oldum ne oldum neyım ben acaba :KK70:
kızım oglak esım boga onlar cok ıyı anlasıyorlar kafa falan tokusturuyorlar baska bır dıllerı var ben anlamıyorum onları hanı oglak olsam sevınıcem o derece :KK70:

Bende anlatayim şuan çok sevdiğim beyi ikinci gördüğüm zaman o gün evden çıkarken biranda adını sayikladim papağan gibi kafamın içinde 3kez arka arkaya ismini söyledim veya duydum 🙄hatta kendim bile şaşırdım o an noluyor dedim ne alaka çünkü hiç aklımda yok neyse o gün karşılaştım kendisiyle konuştuk ettik şimdilik bisey yok ama evlenirsek guncellerim sizi mi kiricam 🎂😀
olsun o gun konusup etmeniz bile bir sey sonucta onu bulamayanlar da var :)

ben 21 aralık sabah 9-10 bucuk arası bır saatde dogmusum annem 28 saat sancı cektıgı ıcın saatını tam hatırlamıyor ama sabah dıyor
burcum yay
yukselenım ne acaba
burclar kaydıysa oglak donencesınde oldugum ıcın oglak mı oldum ne oldum neyım ben acaba :KK70:
kızım oglak esım boga onlar cok ıyı anlasıyorlar kafa falan tokusturuyorlar baska bır dıllerı var ben anlamıyorum onları hanı oglak olsam sevınıcem o derece :KK70:
onlar yalan diyorlar ya her sene burclar kaydı diyolar da bence de öyle bir şey yok :KK70: benim karakter özelliklerim gayet aynı yıllardır kayan bişey yok :KK70:

onlar yalan diyorlar ya her sene burclar kaydı diyolar da bence de öyle bir şey yok :KK70: benim karakter özelliklerim gayet aynı yıllardır kayan bişey yok :KK70:
ha oyleyse tam yayım ozaman yanı ıcımde leopar taytın ustune pembe rugan cızme gıyecek kadın ruhu var oyle manyak
uzaya fırlatılmıs roket gıbıyım
yukselenım ne acaba asıl onemlı oymus dıyorlar dogru mu

burcum yay
yukselenım ne acaba
Yalnız oğlak ve yay birbirinden çok farklı bende yayım kişilik özelliklerni tammaen taşıyorum kayma olsa da imkansız derim herhalde çünkü yayım yani zır akıyor😂

X