- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
Ihmmmm su an aklimdan gecen adam bana deli gibi asik olsun istiyorummmBenim de çok ilgimi çeken bi konu, örneğin daha dün içinden keşke annem yarın şu yemeği yapsa diye düşündüm eve geldiğimde tamda o yemek karşımda, ek olarak dusunceyi serbest bırakmak gerekiyormus , burda evlenmek isteyen çoğu kişi ( ben dahil) sürekli düşündüğümüz icin olmuyor gibi gibi ,evren enerjisi
Çok bi şey değil ya. Brad Pitt'le seviyeli bir birliktelikhahahaah o zaman yollayın gelsin tabi ciddiyseniz
dua cemberi mi olurstursak belki birimizinki kabul olurSüpersiniz. Bana söyleyin özelden. Ben deneyeyim.
o yaslanmadı mı sana daha cıtır bakalımÇok bi şey değil ya. Brad Pitt'le seviyeli bir birliktelik
Duamızı edip konudan çıkalım :)))dua cemberi mi olurstursak belki birimizinki kabul olurbu arada gayet ciddiyim...
Hanımefendiye de söyledim. Barda Pitt beyle bi tanışma ayarlayabilirseniz...Süpersiniz. Bana söyleyin özelden. Ben deneyeyim.
Örneğin eşimle tanışmadan önce, bugün onunla tanışacağım biliyorum gibi yoğun düşünceye girdim. O gün onunla tanıştım. Gerçi 1 yıl sonra sevgili olduk ama oldu yani. Tesadüfte olabilir. Evde otururken bugün en sevdiğim yemeği yiyeceğim bunu biliyorum dedim. Yarım saat sonra ablam aradı. Ben gelirken x alıp pişireyim ne dersin dedi şok olmuştum. Böyle çok örnek yaşadım.anlatabilir misiniz
o yaslanmadı mı sana daha cıtır bakalım
şey diyolar şimdi sen çay siparişi verdin gidip mutfaga bakar mısın cayım geliyo mu diye ya da cay gelene kadar cayı dusunur musun? öyle serbest bırakmalıymısızIhmmmm su an aklimdan gecen adam bana deli gibi asik olsun istiyorummm✌✌✌✌veeee dusjncemj servest birakiyorum....hadi bakalkm simdi onlar dusunsun
Evettt deneyip gorecegiz bakalim
50-60 yaşında adam ama siz bilirsiniz. Ben deneyeceğim.Hanımefendiye de söyledim. Barda Pitt beyle bi tanışma ayarlayabilirseniz...
Gerisini ben hallederim
Bence türkiye de takip etmeye deger tek kişisel gelişimci .hayır o neyi savunuyor?
yogun dusunceye nasıl girdiniz peki? ben icten ice inanmıyorum sanırım. o girisin sırrı neÖrneğin eşimle tanışmadan önce, bugün onunla tanışacağım biliyorum gibi yoğun düşünceye girdim. O gün onunla tanıştım. Gerçi 1 yıl sonra sevgili olduk ama oldu yani. Tesadüfte olabilir. Evde otururken bugün en sevdiğim yemeği yiyeceğim bunu biliyorum dedim. Yarım saat sonra ablam aradı. Ben gelirken x alıp pişireyim ne dersin dedi şok olmuştum. Böyle çok örnek yaşadım.
Ayy cok güzel , bunu bilerek mi yaptınız yoksa içinizden mi geldi?Örneğin eşimle tanışmadan önce, bugün onunla tanışacağım biliyorum gibi yoğun düşünceye girdim. O gün onunla tanıştım. Gerçi 1 yıl sonra sevgili olduk ama oldu yani. Tesadüfte olabilir. Evde otururken bugün en sevdiğim yemeği yiyeceğim bunu biliyorum dedim. Yarım saat sonra ablam aradı. Ben gelirken x alıp pişireyim ne dersin dedi şok olmuştum. Böyle çok örnek yaşadım.
Bu düşünce olsa da mutsuz olabilirsiniz. Benim sevdiğim beni mutlu edecek adam bana deli gibi aşık olsun... Bu daha doğru düşünce şekli.Ihmmmm su an aklimdan gecen adam bana deli gibi asik olsun istiyorummm✌✌✌✌veeee dusjncemj servest birakiyorum....hadi bakalkm simdi onlar dusunsun
Evettt deneyip gorecegiz bakalim
bakayım zaten kişisel gelişim kitaplarını severim teşekkür ederim :). siz hiç bu tarz bi olay yaşadınız mı?Bence türkiye de takip etmeye deger tek kişisel gelişimci .
Bütün sorularınıza cevap verebilir öğretisi ile (dinden bağımsız bir öğretisi var ) .
Bende çekim yasası konusunda kafası karışık biriyim . Ama aykutun kitaplarını mutlaka okuyun . 4 adet kitabı var . Hepsi muhteşem
Keşke kadın olsam diye sadece kadınların gücünü anlatan bir kitabı bile mevcut
Bir çözsem. Kafamı boşalttım. Ve sadece odaklandım. Bugün olacak biliyorum şeklinde hissederek . Çok istemek gerekiyor. Konuyu açtığınız iyi oldu. Bir konu var tekrar bir deneyeceğim. Brad Pitt konusunu çözeyim.yogun dusunceye nasıl girdiniz peki? ben icten ice inanmıyorum sanırım. o girisin sırrı ne
Çok yaşadım en uçlarından biri görüşmeyip özlediğim bir eski sevgilim vardı.bakayım zaten kişisel gelişim kitaplarını severim teşekkür ederim :). siz hiç bu tarz bi olay yaşadınız mı?
%100 düşünce gücü kitabını okumuştum. O gün de içimden geldi.Ayy cok güzel , bunu bilerek mi yaptınız yoksa içinizden mi geldi?
benim icin de yogunlasıverseniz lütfen hoslandıgım kisi hayırlıysa bana bi adım atsın artık.......Bir çözsem. Kafamı boşalttım. Ve sadece odaklandım. Bugün olacak biliyorum şeklinde hissederek . Çok istemek gerekiyor. Konuyu açtığınız iyi oldu. Bir konu var tekrar bir deneyeceğim. Brad Pitt konusunu çözeyim.