cekim gücü diye bir sey var mı

Ihmmmm su an aklimdan gecen adam bana deli gibi asik olsun istiyorummm✌✌✌✌veeee dusjncemj servest birakiyorum....hadi bakalkm simdi onlar dusunsun
Evettt deneyip gorecegiz bakalim

anlatabilir misiniz
Örneğin eşimle tanışmadan önce, bugün onunla tanışacağım biliyorum gibi yoğun düşünceye girdim. O gün onunla tanıştım. Gerçi 1 yıl sonra sevgili olduk ama oldu yani. Tesadüfte olabilir. Evde otururken bugün en sevdiğim yemeği yiyeceğim bunu biliyorum dedim. Yarım saat sonra ablam aradı. Ben gelirken x alıp pişireyim ne dersin dedi şok olmuştum. Böyle çok örnek yaşadım.

Ihmmmm su an aklimdan gecen adam bana deli gibi asik olsun istiyorummm✌✌✌✌veeee dusjncemj servest birakiyorum....hadi bakalkm simdi onlar dusunsun
şey diyolar şimdi sen çay siparişi verdin gidip mutfaga bakar mısın cayım geliyo mu diye ya da cay gelene kadar cayı dusunur musun? öyle serbest bırakmalıymısız

hayır o neyi savunuyor?
Bence türkiye de takip etmeye deger tek kişisel gelişimci .
Bütün sorularınıza cevap verebilir öğretisi ile (dinden bağımsız bir öğretisi var ) .
Bende çekim yasası konusunda kafası karışık biriyim . Ama aykutun kitaplarını mutlaka okuyun . 4 adet kitabı var . Hepsi muhteşem
Keşke kadın olsam diye sadece kadınların gücünü anlatan bir kitabı bile mevcut

yogun dusunceye nasıl girdiniz peki? ben icten ice inanmıyorum sanırım. o girisin sırrı ne

Ayy cok güzel , bunu bilerek mi yaptınız yoksa içinizden mi geldi?

Bu düşünce olsa da mutsuz olabilirsiniz. Benim sevdiğim beni mutlu edecek adam bana deli gibi aşık olsun... Bu daha doğru düşünce şekli.

bakayım zaten kişisel gelişim kitaplarını severim teşekkür ederim :). siz hiç bu tarz bi olay yaşadınız mı?

yogun dusunceye nasıl girdiniz peki? ben icten ice inanmıyorum sanırım. o girisin sırrı ne
Bir çözsem. Kafamı boşalttım. Ve sadece odaklandım. Bugün olacak biliyorum şeklinde hissederek . Çok istemek gerekiyor. Konuyu açtığınız iyi oldu. Bir konu var tekrar bir deneyeceğim. Brad Pitt konusunu çözeyim.

bakayım zaten kişisel gelişim kitaplarını severim teşekkür ederim :). siz hiç bu tarz bi olay yaşadınız mı?
Çok yaşadım en uçlarından biri görüşmeyip özlediğim bir eski sevgilim vardı.
O sırada unide okudugum şehirden ailemin yanına gidecektim . Bir arkadaşım yesyess o çocukta aynı otobüste olsanız filan dedi . Sonra cidden aynı otobüse denk geldik.
Imkansız olan kısım şu ikimizinde okulu cuma bitiyordu ve biz çarşamba bindik ve o gün 15 tane sefer vardı.
Hatta tam o saatte 3 sefer vardı . Tamamen habersiz oldu. Hatta ben ertesi sabah gidecektim, biletimi geceye aldim . Oda normalde hic gece gitmez; çünkü gidince en az 2 saat otogarda ilçe arabası beklemesi lazım falan filan çok uzattım
Çok yaşadım böyle şeyler ama bilinçli bir yaratım öyküsü var mı onu merak ediyorum ben

benim icin de yogunlasıverseniz lütfen hoslandıgım kisi hayırlıysa bana bi adım atsın artık.......

Yıllar önce durup dururken ablamın boşanacağı aklıma geliyordu kendime kızıp ne alaka diyordum ve ablam boşandı maalesef neredeyse vicdan azabından depresyona girdim. İkincisi sokakta falan yeşil gözlü erkeklere bildiğin dik dik bakardım yeşil göz zaafımdı kocam yeşil gözlü biri. 3.sü yıllar önce facebookta bi arkadaşım çocuğun adını ne koydak diye gönderi paylaşmıştı öylesine kendi kendime yağmur elif koyarlar dedim 2 gün sonra baktım yağmur elif koymuşlar. Ben hep tesadüf olduğunu düşündüm ama korksam mı napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…