Çekilişten Dostluğa Doğru Var mısın ? :))

mandişim mandişim portakalım,kivim,limonum,greyfurtum günaydın canım benim

bizimde adımız geçtimi kız dedikodumuzu yaptınızmı ,umarım bir dahaki sefere bende gelebilirim

yapmazlarmı prensesim tüm gün kulaklarım çınladı koptu resmen ahh dedim bizim kızçeler ne çok andı bizi :))

sen buradan geçecen bari bana da uğrada

12 ye kadar uyudum tatlım ama ben yok doyamamki uyumayaa cnm simdiden söyliyelim ozmn 18 subat bi ihtimal 19 şubatta bulusuyourz simdiden bil yani herkes bilsin not etsin

evetttttttttttttt süperdi . ben çok sevdim herkesi kendi adıma. inş... arkadaşlığımız sürer.. evet bir de gün yapıcaz değil mi ?

bende seni sevdim bebegim

Bende geldim bende vardım buluşmada tabikisi:82:
Herkes çok cana yakındı sanki daha önce birbirimizi tanıyor gibiydik.Gün de yapacağız daha çok kaynaşacağız

evettttt harbiden fokur fokur fokur kaynıcazzzzzz ben simdiden kaynadım ayaklarım yerde degil ucuyorum

şimdi çatlıcam ben oglumla gelemedim hava soguk diye ama gizemin dogum günün kutladım arayıp bari günü avrupa yakasında yapında gelebileyim hatta bizde yapalım

cnm hepimiz anadolu yakasındayız tek alicim var gültepedeee ozaman gültepedeyizzz wuhuuuuuu

İST lu kızlar ayrıca gün yapıyoruzzz isteyen herkes girebilir ilk rosecanın evinde buluscaz o gün gelen herkese görede çekiliş yapılcakkkk çoook egleniyoruz biz benden söylemesi

mandiş sen bana heralde 18 saat yolda çıldırtacan,zaten 18 saat zaman geçmez diye aldığım malzemeyle ucak bileti alıyom gidiş dönüş

selam hatunlarrrr:) ben cumartesi buluşma pazar arkadaşlarla kahvaltı akşam başka bir arkadaşın doğum günü derken pert oldum gündüz giremedim nete.....
herkez buluşmayı konuşmuş bakıyorum ama konuşulmıcak gibi değildi çok güzeldi yaaa...
ben herkezi ayrı ayrı çok sevdim şubat 18 de bendeyiz inşallah ilk gün bende toplanıyoruz katılmak isteyen herkezi beklerim hanımlar kapım hepinize açık....

sevgili katilim f.yiğitte geldi buluşmaya kırmızı donumu getirdi canım benim, buluşmadada küçük bir çekiliş yaptık ne tesadüftür ki yine katilim o oldu:))
neyse kızlar ben çok gevezelik yaptım hepinizi kocaman öpüyorum 18 şubatta görüşmek dileğiylee

geliriz cnm bnmmmmmmm memnuniyetleeeeee profiterolumu istiyorum bennn

merhaba kızlar nasılsınız ?

ben pek iyi değilim dedemi kaybettik ayın 5 de moralmal 0 durumlardayım sitres sıkıntı kahroldum .... uzun süredir giremedim ama şöyle bi baktım okadar yogun olmamış burasıda buluşma yapılmış ne güzel ne mutlu size ...

hepinizi çok özledim ama girmeye fırsat bulamıyorum ne yazık ki kusura bakmayın kızlar

cnmmm Allah rahmet eylesin güzelim :18:

cicim. başın sağolsunç allah rahmet eylesin. meaknı cennet olsun dedenin. çok üzüldüm

dimi ama :):) o senin hakkındı canım bende küçük rende için çok teşekkür ederim. çeyizimin nadide ürünü olucak :):)görüşürüz tatlımmm...

cıcım basınız sagolsun senın ıçın çok önemlı bı sureç lütfen canını çok sıkmamaya calış

başın sağolsun cicim Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…