- 24 Mayıs 2011
- 2.264
- 0
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
uyumakkk istiyorum :84:
hee kızzz bende bendeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyumakkk istiyorum :84:
gizemcik nbr canım
kızlarrrrrrrrr günaydınnnn anammmmm, napıyorsunuz. hadi kurtulun şu pazartesi sendromundan :):):)
iyiyim tatlım sen
fatmacım ah ahhh ptesi işte yaaa
kızlar bulusma bi harikaydı birbirmize hediyeler verdik cekiliş yaptık bana nesmitcim pasta yaptırmıs pasta kestik dogum günü hediyelerim bir harikaaa gün yapmaya karar verdik mükemmeldiiii sizi seviyrum kızlar
hani resim çekmedinizmi kızlar ,benim katilim çok incedir,ama senin doğumgünün ayın 12 değilmiydi canım ,bende merak ettim buluşmanızı ama kimse tam olarak bişey yazmamış
günaydın hanımlar mutlu haftalar
çektik çektik boyutu fazla geldi küçültelim koyucaz ah sizde olsanız ahh
mandişim mandişim portakalım,kivim,limonum,greyfurtum günaydın canım benim
bizimde adımız geçtimi kız dedikodumuzu yaptınızmı ,umarım bir dahaki sefere bende gelebilirim
gunaydın ohhh ne guzel buluşmalar olmuş çok sevındım bıze bı yuz görumluluk atıverın resımlerıde bakalım:)))
geçmezmi uuuu çook defa bidahki sefere derken kız sen ist damısın yoksa haberim mi yok bnm kızzzz
iyiyim tatlım sen
fatmacım ah ahhh ptesi işte yaaa
kızlar bulusma bi harikaydı birbirmize hediyeler verdik cekiliş yaptık bana nesmitcim pasta yaptırmıs pasta kestik dogum günü hediyelerim bir harikaaa gün yapmaya karar verdik mükemmeldiiii sizi seviyrum kızlar
evetttttttttttttt süperdi . ben çok sevdim herkesi kendi adıma. inş... arkadaşlığımız sürer.. evet bir de gün yapıcaz değil mi ?
Bende geldim bende vardım buluşmada tabikisi:82:
Herkes çok cana yakındı sanki daha önce birbirimizi tanıyor gibiydik.Gün de yapacağız daha çok kaynaşacağız