Çekilişten Dostluğa Doğru Var mısın ? :))

cnmmm allah rahmet eylesin güzelim :18:

cicim. Başın sağolsunç allah rahmet eylesin. Meaknı cennet olsun dedenin. çok üzüldüm :KK43::KK43:

cıcım basınız sagolsun senın ıçın çok önemlı bı sureç lütfen canını çok sıkmamaya calış

başın sağolsun cicim allah rahmet eylesin

saolun kızlar allah razı olsun hepinizden çok teşekkürler

merhaba kızlar nasılsınız ?

ben pek iyi değilim dedemi kaybettik ayın 5 de moralmal 0 durumlardayım sitres sıkıntı kahroldum .... uzun süredir giremedim ama şöyle bi baktım okadar yogun olmamış burasıda buluşma yapılmış ne güzel ne mutlu size ...

hepinizi çok özledim ama girmeye fırsat bulamıyorum ne yazık ki kusura bakmayın kızlar

basiniz sag olsun canim....

geliriz cnm bnmmmmmmm memnuniyetleeeeee profiterolumu istiyorum bennn :KK53::KK53::KK53:
senin istediğin profiterol olsun bacım siz yeterki gelin ben daha neler yapacam size:KK9:

dimi ama :):) o senin hakkındı canım bende küçük rende için çok teşekkür ederim. çeyizimin nadide ürünü olucak :):)görüşürüz tatlımmm...

canım o rende sadece başlangıç benim senin çeyizin için düşündüğüm başka şeyler var ama sölemem çatla biraz:KK52:

iyi geceler kızlar

cicim kelimelerin yetersiz kaldığı bir durum aramıyorum bu yüzden konuşmak istemeyeceğini düşündüğümden ,sen konuşmak istersen 24 saat arayabilirsin ama inanıyorumki hepsini unutturacak çok güzel bi haber alacaksın inşallahhhhh

kurstan geldim öldüm yorgunluktan ya sabah nasl uyanacam bilemiyorum

iyi geceler kızlar

cicim kelimelerin yetersiz kaldığı bir durum aramıyorum bu yüzden konuşmak istemeyeceğini düşündüğümden ,sen konuşmak istersen 24 saat arayabilirsin ama inanıyorumki hepsini unutturacak çok güzel bi haber alacaksın inşallahhhhh

bu sabah çok kötü uyandım :2:

iyi geceler kızlar

biliyorum bitanem saolasın ama geldimi herşey üst üste gelir ya .... Aşılamamda tutmadı dün adet oldum ama okadar sitrese normal artık çok şükür hayırlısı diyelim artıkk

slm kızlar öncelikle cicişim başın sagolsun aşılama içinde üzülme daha çok gençsin rabbim vakti saati gelince onuda nasip edicek işallah buluşmaya rosecanada işallah muhakkak gelicem evde olursa benim içinde iyi olur

nasilsiniz kizlar.....:126:

nissan seni çok özledim canım yaaaaa

slm kızlar öncelikle cicişim başın sagolsun aşılama içinde üzülme daha çok gençsin rabbim vakti saati gelince onuda nasip edicek işallah buluşmaya rosecanada işallah muhakkak gelicem evde olursa benim içinde iyi olur

evet canım günlerimiz hep evde olacakkk çok seviniriz gelirsen rosecanında kızı var oynarlar :KK1::KK1::KK1:

günaydın kızlarr nasılsınız sanırım ben daha iyiyim yavaş yavaş toparlanıyorum

cici başın sağolsun bitanem.

genic ve zehranurum çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun

canım o rende sadece başlangıç benim senin çeyizin için düşündüğüm başka şeyler var ama sölemem çatla biraz:KK52:[/QUOTE]

canım düşünmen kafi :KK16:

X