Çekiliş Lobisinin Kıymetli Hediyeleri:)

Cicilerim geldi

Sevdiğim herşeyin potporisi sanki, süper, ev botu kardeşliği bozulmadı, bu seneye damgasını ev botları vurdu

Soğuk kış akşamları için kahvelerim ve çay sevmeyen bendenize mis gibi kuşburnu çayı, ve kocamı ısıtayım diye zilli donum

El emeği göz nuru çerçevem, şirin mumum, kupam ve metehanın cicileri, sanırım en güzel paket bana geldi çatlayın

Teşekkürler CuteMom kesen bereket

Sare Lavinya hediyelerini uçarak gittim almaya heyecanla.bu kadar özel durumların varken,beni düşünmüş olman,çok güzel parçalar seçmiş olan çok çok mutlu etti beni kupanın bir tanesi tuzla buz olmuştu birinde hiçbir çizik yoktu,bence nazar etkisi var bu işte
hepsini çok beğendim ,çikolatanın birini yolda mideye indirdim bile. magnet koleksiyonumda çanakkale eksikti çok mutlu oldum.
çoraplarım ve sıcacık içeceğimle kışa hazırım,neyse ki don etkisiyle kendime gelirim
kesene bereket ,tekrar çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_4709.JPG
    49,5 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_4710.JPG
    59,9 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG_4712.JPG
    60,3 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG_4713.JPG
    79,1 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_4714.JPG
    79,1 KB · Görüntüleme: 145
Ay yapmaaaa en önemli parçası mumu nereye koyup yakacaksın. Allah onları napsın yaaa! bide okadar yazdım kırılır diye.
of güle güle kullan ama çok üzüldüm şuan.

benimde sevgili katilim baronnes ):) Kesene bereket öncelikle. özenerek hazırlamış sağolsun. kolimi bile süslemiş

karışık tabak çok istah açıcı ne zaman evlenicem acaba onuda çeyizime koyardım erkek tarafını görmeye gidince götürürdüm
çikolatalarda pek lezzetli ve kutusunuda çook beğendim gecelik için yorum yok çeyizime aldığın için teşekkür ederim. çeyizimdeki ilk geceliğimde gelmiş oldu tutmayın beni artık :) picama takımım içnide teşekkür ederim pembiş pembiş pamuk şekeri gibi olurum

Eklentiler

• IMG_2605.JPG
    75,1 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_2606.JPG
    93,8 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_2607.JPG
    69,6 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_2608.JPG
    93,8 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_2609.JPG
    49,8 KB · Görüntüleme: 141
he maşallah güle güle kullan asmu, kesene bereket sevgili kız kardeşim baronnes valla ağzımın suyu aktı şu karışık tabağa

mikemmellll hediyeler geceliğine bayıldımmm
güzel gecelerde giyyy asmumm
o tabagı bozmadan bana kargo yap kek yapacam

baronnes kesene bereket
Y yesil_zeytin_ güzel günlerde kullan can

canım güle güle kullan kapalı don istedin diye kapalı aldım ama geceliğide görünce dayanamayıp aldım tanıtımındada sevmiyorum yazmışsın ama senin niyetine aldığım için göndermek istedin umarım pijamanıda beğenmiştirsn kareli seviyormuşsun güle güle mutlu günlerde kullan .eeeee malatyadan hediye giderde kayısısız olurmu afiyet bal şeker olsun canım mutlu yıllar

çok sağol kesene bereket kuzum akşam giyip foto çeker koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…