- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Ay yapmaaaa en önemli parçasıSare Lavinya hediyelerini uçarak gittim almaya heyecanla.bu kadar özel durumların varken,beni düşünmüş olman,çok güzel parçalar seçmiş olan çok çok mutlu etti beni kupanın bir tanesi tuzla buz olmuştu birinde hiçbir çizik yoktu,bence nazar etkisi var bu işte
hepsini çok beğendim ,çikolatanın birini yolda mideye indirdim bile.magnet koleksiyonumda çanakkale eksikti çok mutlu oldum.
çoraplarım ve sıcacık içeceğimle kışa hazırım,neyse ki don etkisiyle kendime gelirim
kesene bereket ,tekrar çok teşekkür ederim.
sıcak içecek dedim kuzum kahve fincanı yaptım bile ben onuAy yapmaaaa en önemli parçasımumu nereye koyup yakacaksın. Allah onları napsın yaaa! bide okadar yazdım kırılır diye.
of güle güle kullan ama çok üzüldüm şuan.
çoook güzelllll
he maşallah güle güle kullan asmu, kesene bereket sevgili kız kardeşimbenimde sevgili katilimbaronnes ):) Kesene bereket öncelikle. özenerek hazırlamış sağolsun. kolimi bile süslemiş
karışık tabak çok istah açıcıne zaman evlenicem acaba onuda çeyizime koyardım erkek tarafını görmeye gidince götürürdüm
çikolatalarda pek lezzetli ve kutusunuda çook beğendimgecelik için yorum yok çeyizime aldığın için teşekkür ederim. çeyizimdeki ilk geceliğimde gelmiş oldu tutmayın beni artık :) picama takımım içnide teşekkür ederim pembiş pembiş pamuk şekeri gibi olurum
mikemmellll hediyeler geceliğine bayıldımmmbenimde sevgili katilimbaronnes ):) Kesene bereket öncelikle. özenerek hazırlamış sağolsun. kolimi bile süslemiş
karışık tabak çok istah açıcıne zaman evlenicem acaba onuda çeyizime koyardım erkek tarafını görmeye gidince götürürdüm
çikolatalarda pek lezzetli ve kutusunuda çook beğendimgecelik için yorum yok çeyizime aldığın için teşekkür ederim. çeyizimdeki ilk geceliğimde gelmiş oldu tutmayın beni artık :) picama takımım içnide teşekkür ederim pembiş pembiş pamuk şekeri gibi olurum
nerdesin kuzum sen,tipini sevdiğim adamı göremeyince özledikBlue ve asmu iyi gunlerde kullanin hediyelerinizi cok guzeller.
Kani ve sare kesenize bereket...
canım güle güle kullan kapalı don istedin diye kapalı aldım ama geceliğide görünce dayanamayıp aldımbenimde sevgili katilimbaronnes ):) Kesene bereket öncelikle. özenerek hazırlamış sağolsun. kolimi bile süslemiş
çok sağol kesene bereket kuzumcanım güle güle kullan kapalı don istedin diye kapalı aldım ama geceliğide görünce dayanamayıp aldımtanıtımındada sevmiyorum yazmışsın ama senin niyetine aldığım için göndermek istedin umarım pijamanıda beğenmiştirsn kareli seviyormuşsun güle güle mutlu günlerde kullan .eeeee malatyadan hediye giderde kayısısız olurmu afiyet bal şeker olsun canım mutlu yıllar
çok sağol kesene bereket kuzumakşam giyip foto çeker koyarım