Çekiliş Lobisinin Kıymetli Hediyeleri:)

arkadaşlar merhaba. güzel hediyelerinize bakarken bir şey dikkatimi çekti. baykuşlu Türk kahvesi fincan takımını alan arkadaş bana özelden yazabilir mi nereden aldığını? uzun zamandır arıyorum da :oops:

hediyelerim geldi
şehire bakarak tahmin ettim AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ almış olmalı :)
teşekkür ederim bayıldım hepsine.
20151214_155640[1].jpg

Sare Lavinya Sare Lavinya senin için 2 paketim vardı diğerini inşallah daha sonra yollıcam bize tekrar güzel haberler verdiğinde, gelen paket pek istedigim gibi olmadı istediğim hediye kutusunu bulamadım burda, ev botu içinde inisiyatif aldım 36 değilde 37 aldım çünkü kendimde 37 giydiğim halde 38i oldu ayağıma, inşallah Çanakkale soğuğunda yumuş yumuş giyinirsin,ayağında ve elinde paralansın fincanlar kırılmadan gelmiş mutlu oldum, orjinal kupalar bulamadım bunlar hoşuma gitti, mutlu günlerde insallah

Sare Lavinya Sare Lavinya senin için 2 paketim vardı diğerini inşallah daha sonra yollıcam bize tekrar güzel haberler verdiğinde, gelen paket pek istedigim gibi olmadı istediğim hediye kutusunu bulamadım burda, ev botu içinde inisiyatif aldım 36 değilde 37 aldım çünkü kendimde 37 giydiğim halde 38i oldu ayağıma, inşallah Çanakkale soğuğunda yumuş yumuş giyinirsin,ayağında ve elinde paralansın fincanlar kırılmadan gelmiş mutlu oldum, orjinal kupalar bulamadım bunlar hoşuma gitti, mutlu günlerde insallah
Çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberler verebilirim, gerçekten özenmiş almışsın, çok mutlu oldum :) fincanlar harika zaten :)

@sevcan... Canım çok zevkli çok incesin. Çok zahmet etmişsin, beni utandırdın, mahçup ettin. Kesene bereket. Hepsini çok çok beğendim. :) Kestaneli pasta ve Bursa magneri fikrin de çok hoşuma gitti. O paket süsleri o kelebekler kes yapıştır oturup uğraşmışsın bayıldım, o motif kısmından açmadım kıyamayıp arkadan kestim. :KK70: aç aç bitmedi, hepsine özen göstermişsin. beni çok mutlu ettin. Sen de çok Mutlu ol inşallah. Çok çok teşekkür ederim. :KK200:

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

ben bu topiği nasıl kaçırdım ya yemin ederim özendim kızlarrr seneye insallah katılırım :)))

:KK33: _asmunikal_ :KK73::KK73: Çok teşekkür ederim hepsi çok çok hoş şeyler çok beğendim emeğine sağlık :KK33: Azcık pişti olmuşuz :KK71::-) Ama ben beğenerek giydim hepsini :KK8: Çikolata istememiştim bunun için cidden teşekkür ederim aman olsun diyip gönderseydin ciddi diyet bozacaktım:-) Ben hediyelerin güzelliğine değil notunu çok sevdim onu kendime sakladım bu ortamı paylaşmak , sohbetimiz muhabbetimiz çok çok daha güzel her şeye değer :KK23:

:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
7.jpg

Önce taytını aldım denedim bayıldım :KK22:
3.jpg

Piştiiiiiiiiiiii :rolleyes: Ama ben çok beğendim yumuşacık ev botlarına bayılıyorum :KK6::KK5:
5.jpg

6.jpg

Vuhuuu dedim ve bayıldım o şıkır şıkır yerine göz bandını da aşırı sevdim :KK23::KK23: Çok mersi :KK36:
Sevdiklerinle aşk dolu huzur dolu sağlık dolu yıllara inşallah Allah gönlündeki her şeyin en hayırlısını versin :KK33::KK60:

X