- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberler verebilirim, gerçekten özenmiş almışsın, çok mutlu oldum :) fincanlar harika zaten :)Sare Lavinya senin için 2 paketim vardı diğerini inşallah daha sonra yollıcam bize tekrar güzel haberler verdiğinde, gelen paket pek istedigim gibi olmadı istediğim hediye kutusunu bulamadım burda, ev botu içinde inisiyatif aldım 36 değilde 37 aldım çünkü kendimde 37 giydiğim halde 38i oldu ayağıma, inşallah Çanakkale soğuğunda yumuş yumuş giyinirsin,ayağında ve elinde paralansın fincanlar kırılmadan gelmiş mutlu oldum, orjinal kupalar bulamadım bunlar hoşuma gitti, mutlu günlerde insallah
Çoğunuz tanga almış bir nedeni var muhakak
Çok güzel oldu eltigiller :)
hah süperizAdAm_OLaCaK_KIZ senden de böyle bir foto bekliyoruz artık:) Sare Lavinya
Eki Görüntüle 1717940 Eki Görüntüle 1717946
Taytıma bayıldım ev botumuda giydim tutmayın beni Ama dışarıda giyemem nedeni arkada ama arkadan poz çekip koyarsam yıkılır buralar
Eki Görüntüle 1719634
valla ben yan komşudan geliyorum ..oo arkayı bende merak ettimm şimdi bakkk..Taytıma bayıldım ev botumuda giydim tutmayın beni Ama dışarıda giyemem nedeni arkada ama arkadan poz çekip koyarsam yıkılır buralar
Eki Görüntüle 1719634