Çekiliş Lobisinin Kıymetli Hediyeleri:)

hahah ilk paket bana geldiiiiii :) canım GelenKutusu kesene bereket hepsine bayıldım. tşk ederim tekrar :)harika bi paketti sımsıcak notun bana kalsın :) dediğim gibi orginal bi blender süngerim olmamıştı hiç losyonun mis gibi yumuşacık orjinal sünger olunca tabi bide temizleme jeli oluyor :) çikonu yedim bile ayyy her açıdan paylaşasım var kurutmak ve sabit tutmak için şık aparatı beni benden aldı tekrar teşekkürler valla hiç çaktırmadın :)çocuklarınla hep mutlu ol mutlu yıllar

Seni gidi zevkli bayan KedidirKedii hediyelerin çok çok güzel hangi biri için teşekkür edicegimi sasirdim çok mutlu ettin beni hatta bazı fikirlerinle sasirttin bilee hemen paylasiyorum
Önce büyük paketten basladim
Rengiyle beni buyuleyen zevkli seçimin için çok teşekkür ederim canım :)
Bu guzel sık ve zevkime hitap eden takı için de çok teşekkür ederimm
Lokum ve yanında Türk Kahvesi fikri için de çok teşekkür ederim çok çok begendimm:)
Ve tabiki bu muhteşem takımm:) uyku bandı ayrı güzel Tanga daha da guzel:) çok çok teşekkür ederim canım çok zevkli seçimler yapmissin ailenle ve sevdiklerinle mutlu yıllar diliyorum hep mutlu ol:) kesene bereket

Vallahi biraz yamuk yuımuk çekmişim ama napayım
Zor şartlar altında ekledim resimleri .
FallenAngel kesene bereket , Allah daha çok versin sana. Baya uğraştırdım seni ama değmiş bence
Hırkamın rengine cok bayıldım bu renklerı cok seviyorum ayrıca tam kış rengi diye düşünüyorum. Az önce yazdıgım gibi cikolata ilede hemen regli ataklarımı durdurmak istiyorum :)
Don'umu herkes kıskandı
Ege'ye aldıkların içinde teşekkür ederim. Üstümüzde paralansın inşallah

mektubun içeriğini göstermedim o bana kalsın dedim :) Oje küpe bisiklet hepsi için teşekkürler
Yeni kurdugun ailenle kızınla kocanla kaynan ana dana kim varsa hepsiyle up uzun bir sürü yeni yıllar diliyorum.
Teşekkür ederim

Eklentiler

• 20151211_125904.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 268
  • 20151211_125951.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 289
  • 20151211_130048.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 276
  • 20151211_130200.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 286
  • 20151211_130300.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 299
  • 20151211_130123.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 283
  • 20151211_130414.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 302
Hediyem'in paket hali...ellerim titriyor düşürüp kırıcam diye hemen masaya koydum :)

Hediyelerimi çözmeye çalışıyorummm toplu haldeler...

veeeee muhteşemmmm kaşık çatal servis setimmmm :)))
kendimi saraylı kraliçe gibi hisettim

açar açmazzzz bayıldığımmmmm çamaşırlarımm

Çikolatammm ve muhteşem aynı senın gibi güzel kokan mumlarımmm :) @jooker 'im

Kırmızı notumm :) çok içten mektubummmm
bayıldığımmmmmmmm ikramlığımm yooook böyle bir zevk güzellik

veeeee hediyelerimin toplu halleriii

@jooker 'im kesene bin bereket hayatımda en mutlu olduğum anlardan birisi.
sanki beni yıllardır tanır gibisin bu kadar özenle seçilmiş çok samimi hediyelerin
için sonsuz teşekkürler.Rabbim yuvanda huzur mutluluk versin.
içten samimi mektubun beni çok duygulandırdı.
seni çok seviyorum.
FallenAngel

Eklentiler

• IMG_0096.JPG
    27,5 KB · Görüntüleme: 207
Öncelikle Efser e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.
Özenli paketinden ve seçimlerinden dolayı.
Kargoyu şubeden teslim aldım, aşağıdaki gibi.

İçerisi de yere atsan bile kırılmayacak gibi düzenlenmiş ve sarılmıştı.

Notu ve süslemeleri, türk kahvem ile;

Tabak kutum;

Çoraplarım;

Genel bakış
Bu çam ağacı altından kuruluyor, aslında videosunu çektim ama yüklenmiyor sanırım siteye. Harika bir melodi eşliğinde 2 küçük figür dönerek dans ediyor.

Tabaklarımın kırılmaması için her birini tek tek sarmış

Kahve sevdiğimi nerden bilmiş, çikolata-kahve ikilisine hayır demem hiç bir zaman...

Tekrar çok çok teşekkür ediyorum
Ellerine sağlık, kesene bereket.

Hepimize mutlu bir 2016 diliyorum...

Paketlemeyi hic böyle hayal etmemiştim ama kırılmadan gelmesi icin biraz fazla sardım daha özenli olabilirdi biraz tez canılıgımla hareket etim
Kırılmadan geldiğine begendigıne çok sevindim...

Paketlemeyi hic böyle hayal etmemiştim ama kırılmadan gelmesi icin biraz fazla sardım daha özenli olabilirdi biraz tez canılıgımla hareket etim
Kırılmadan geldiğine begendigıne çok sevindi...

yoo yoo paketlemen harika
Ben de gönderdiğim için biliyorum o endişeyi.
Hatta deli .ükünü sarar gibi sardım diye de espri yapmıştım . Uzak mesafe olunca mecburen...
Tekrar kesene bereket.

yoo yoo paketlemen harika
Ben de gönderdiğim için biliyorum o endişeyi.
Hatta deli .ükünü sarar gibi sardım diye de espri yapmıştım . Uzak mesafe olunca mecburen...
Tekrar kesene bereket.
ben hiç paketleyemedim bile.. kırılmadan gitsin diye resmen pc kutularının içine sıkıştırdım malesef ama sağlam gitti çok şükür Efser bi gün kahveni içmeye gelirim sana :)

ben hiç paketleyemedim bile.. kırılmadan gitsin diye resmen pc kutularının içine sıkıştırdım malesef ama sağlam gitti çok şükür Efser bi gün kahveni içmeye gelirim sana :)
Seninki çok güzeldi hata ben kargo paketledi zannetim Ben daha özenli istedim evden çok acele çıktım evde kutu yok kargoya gittim siz kutulaya bilirmiziniz dedim o da al şurdan bir kutu kolile dedi bana öyle diyince evde daha güzel yapabilirdim diye hayıflandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…