Paketlemeyi hic böyle hayal etmemiştim ama kırılmadan gelmesi icin biraz fazla sardım daha özenli olabilirdiÖncelikleEfser e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.
Özenli paketinden ve seçimlerinden dolayı.
Kargoyu şubeden teslim aldım, aşağıdaki gibi.
Eki Görüntüle 1717149
İçerisi de yere atsan bile kırılmayacak gibi düzenlenmiş ve sarılmıştı.Eki Görüntüle 1717150
Notu ve süslemeleri, türk kahvem ile;Eki Görüntüle 1717151
Tabak kutum;
Eki Görüntüle 1717152
Çoraplarım;
Eki Görüntüle 1717153
Genel bakışEki Görüntüle 1717154
Bu çam ağacı altından kuruluyor, aslında videosunu çektim ama yüklenmiyor sanırım siteye. Harika bir melodi eşliğinde 2 küçük figür dönerek dans ediyor.
Tabaklarımın kırılmaması için her birini tek tek sarmış
Eki Görüntüle 1717155
Kahve sevdiğimi nerden bilmiş, çikolata-kahve ikilisine hayır demem hiç bir zaman...
Eki Görüntüle 1717156
Tekrar çok çok teşekkür ediyorum
Ellerine sağlık, kesene bereket.
Hepimize mutlu bir 2016 diliyorum...
Paketlemeyi hic böyle hayal etmemiştim ama kırılmadan gelmesi icin biraz fazla sardım daha özenli olabilirdibiraz tez canılıgımla hareket etim
Kırılmadan geldiğine begendigıne çok sevindi...
Rica ederim mutlu yıllar :)yoo yoo paketlemen harika
Ben de gönderdiğim için biliyorum o endişeyi.
Hatta deli .ükünü sarar gibi sardım diye de espri yapmıştım. Uzak mesafe olunca mecburen...
Tekrar kesene bereket.
ben hiç paketleyemedim bile.. kırılmadan gitsin diye resmen pc kutularının içine sıkıştırdım malesefyoo yoo paketlemen harika
Ben de gönderdiğim için biliyorum o endişeyi.
Hatta deli .ükünü sarar gibi sardım diye de espri yapmıştım. Uzak mesafe olunca mecburen...
Tekrar kesene bereket.
Seninki çok güzeldi hata ben kargo paketledi zannetim Ben daha özenli istedim evden çok acele çıktım evde kutu yok kargoya gittim siz kutulaya bilirmiziniz dedim o da al şurdan bir kutu kolile dedi banaben hiç paketleyemedim bile.. kırılmadan gitsin diye resmen pc kutularının içine sıkıştırdım malesefama sağlam gitti çok şükür Efser bi gün kahveni içmeye gelirim sana :)