• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çekici/alımlı fakat sert görünen Kadın?

merhaba24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
274
74
18
Siz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen

Bana sert değil de ilk gören korkunç kibirli ukala diyor. Direk önyargı oluşuyor. Zamanla sizi tanıdıkça sizde kendi kişiliğinzii ortaya koydukça ortadan kalkıyor ama zaman lazım. Birden olmuyor.

Erkek gözüyle kötü mü ye gelince sizden korkup yaklaşamıyorlar ama tanıyınca severler :)))

Bana sert değil de ilk gören korkunç kibirli ukala diyor. Direk önyargı oluşuyor. Zamanla sizi tanıdıkça sizde kendi kişiliğinzii ortaya koydukça ortadan kalkıyor ama zaman lazım. Birden olmuyor.

Erkek gözüyle kötü mü ye gelince sizden korkup yaklaşamıyorlar ama tanıyınca severler :)))
Erkek gözüyle kötü yanı 😂 erkekler zamanla sevmiyorlar ki baştan bitiriyolar

Erkek gözüyle kötü yanı 😂 erkekler zamanla sevmiyorlar ki baştan bitiriyolar

Öyle bir şey yok. Ben çok evlilik teklifi aldım bana ön yargı ile yaklaşan insanlardan çünkü tanıyınca korkmayı bırakıp gerçek kişiliğinizi tanımaya odaklanıyorlar

sorun şu ki sizde onların gerçek kişiliğini tanıyıp arkanıza bakmadan kaçabiliyorsunuz. :KK70:Yani ilk intiba yanıltıcı olabiliyor.

Sert görünmek kötü bir özellik değil. Beş parmağın beşi bir değil, binbir türlü insan var. Her insana çekici gelen bir insan çeşidi vardır. Kimisine sert görünenler çekici gelir, kimisine yumuşak.

Dışarıdan nasıl göründüğünüzü boşverin, sizin kendinizi nasıl gördüğünüz ve nasıl biri olduğunuz önemli. Zaten dışarıya da bu yansır.

Kendisini her haliyle seven ve saygı duyan, kabul eden ve takdir eden insanın dışarıya yansıyan enerjisi kadar hayran olduğum şey pek azdır.

Siz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen

Yazdığınızı bir okusanız mı acaba?

eşim bana böyle derdi, ve beni de bu yüzden beğenmiş. Sen benle konuştuğunda biraz değişiyordun , bu şekilde beni beğendiğini anladım diyordu. İkincisi ise sen istemediğin sürece hiçbir erkek senden yüz bulamaz, bu huyunu çok seviyorum diyordu. Herkese karşı soğuk dururken ona karşı biraz daha sıcak davranmanız bile akıllı erkeğe çok şey anlatacaktır, hem de onu özel kılacaktır.

Ben bir kadın olarak ilk aşamada böyle kadinlarla zor anlassam da sonrasında cok sağlam bir arkadaşlık kuruyorum ve genelde akrep ve aslan burclarindan denk geldiler. Sanırım daha geleneksel erkekler böyle kadınlara ilgi duyuyor ben tam tersi karakterim mesela ağır abilerin asla ilgisini cekmemisimdir

Çok beğenilirler, talipli çoktur ama yaklaşana kadar çekinirler. Yaklaştıktan sonra da kadın beğenirse uyuşmazlar. Çünkü kadın hep dominant kalır.

Kadın gadın kadın.
Al sana erkek bakış açısı.

Back