Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çayı Döktüm ! Çok Pişmanım.. Diyen Var mı ? Benim Gibi
Yaşlı bir komşumuz yapardı böyle.Kocasına kızardı kahvaltı için hazırladığı sofrayı 4. kattan aşağıya,bahçelerine atardı.Bardaklar,kahvaltılıklar...vs.Bahçeleri savaş alanı.Kocası inip temizlerdi.Başta çok garip gelmişti sonra alıştık,gülüyorduk.Anlaşılan kediyi erkek yerine bayan paralamış zamanında
Yaşlı bir komşumuz yapardı böyle.Kocasına kızardı kahvaltı için hazırladığı sofrayı 4. kattan aşağıya,bahçelerine atardı.Bardaklar,kahvaltılıklar...vs.Bahçeleri savaş alanı.Kocası inip temizlerdi.Başta çok garip gelmişti sonra alıştık,gülüyorduk.Anlaşılan kediyi erkek yerine bayan paralamış zamanında
beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım yaDDD ama israf yapma lütfen.."yeyiniz içiniz israf etmeyiniz "buyuruyor Allah Kuran da... kızabilirsin am agidip de israf yapma:)
kızıp bi gün sinirle elimdeki mandalinayı attım ama ne bilim duvara dek gelip parçalanacağını ve duavara olduğu gibi yayılıp leke yapacağını hamileleikten dolayı pek eğilemiyorum da her bakmam da başka bir leke görmüştüm de sinir olmuştum kendime her gördüğümde lekeleri silerkenDkendim ettim kendim sildim yine...