Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Sanada mutlu yıllar tatlım amin eşim ve kayınvaldem şu anda hasta işim iki kat daha zorlandı

İkisine de çok geçmiş olsun canım.Sen de dikkat et kendine.

Çok basit ve kısa sürede hazırlanan birşeyler olsun ama sanki zormuş gibi ve çokta ihtişamlı görünsün

Öyle bir tarif varsa bana da söyle Usha.

Evet ya,en cok herüflere yariyor bu yaris..benim adam simdiden,sonraki kategori ne,onada katil diyor,bende diyet yemekleri dedim..adam sustu...

Adam diyet yemeklerini ne yapsın:)Hevesi kursağında kalmış yazık.

Evet Aus görüşemez olduk.Teşekkür ederim muhteşem yıl dileğine.Dileklerimiz aynı olur tabi yemeyi çok sevince.Ama dileklerimiz gerçek olsa çok süper olur dimi:)))Bol kaşarlı sucuklu ekmekler de ne güzel olmuştur.Afiyet olsun.

Oğluna da geçmiş olsun.Salgın var herkesler hasta

Babacığına çok geçmiş olsun canım.Basit bir grip deriz ama sonuçları kötü olabiliyor demekki.:26:İlerleme olmasına çok sevindim.Ailenin gelmesi de çok güzel.Senden mutlusu yoktur şimdi.

tesekkur ederim
yalnız ben şimdi sunumlara,tariflere baktımda benimki onların yanında çok sönUk kaldı
pogacam kabarmadı çok komik duruyor

Öyle düşünmeyin, o kadar emek veriyorsunuz.
Ben de cupcakelerde sorun yaşadım, kreması tam donmadan üzerine koyunca hoş görünmedi

Öyle düşünmeyin, o kadar emek veriyorsunuz.
Ben de cupcakelerde sorun yaşadım, kreması tam donmadan üzerine koyunca hoş görünmedi
haklısınIz ama ben çok beğendim sizinkileri
ben katılıcam maksat yarışma kalabalıklaşsın
ama lütfen bu kız bunlarlamı katıldı demeyın ilk deneyimlerimi paylasacağım
amaç eğlenmek:

haklısınIz ama ben çok beğendim sizinkileri
ben katılıcam maksat yarışma kalabalıklaşsın
ama lütfen bu kız bunlarlamı katıldı demeyın ilk deneyimlerimi paylasacağım
amaç eğlenmek:

Tabi ki kimsenin verilen emeğe saygısızlık yapma hakkı yoktur.
Dediğiniz gibi maksat eğlenmek Bekliyorum

4 gün yatak döşek yattım sayfalar uçmuş, şimdi nerde bu millet

4 gün yatak döşek yattım sayfalar uçmuş, şimdi nerde bu millet

Vuslat geçmiş oılsun.Sen de mi grip oldun

Nevreste'nin misafiri var bugün galiba.Efser hasta bakıyor.Usha çalışıyor.Diğerlerinden haberim yok:)

Vuslat geçmiş oılsun.Sen de mi grip oldun

Nevreste'nin misafiri var bugün galiba.Efser hasta bakıyor.Usha çalışıyor.Diğerlerinden haberim yok:)

Sağol canım, evet ya ilk defa grip yatağa düşürdü beni nasıl bir gripse
Ben dahil evde 4 kişi yataklık olduk Sadece büyük kızımla oğlum sağlam kaldı
Nevoş mamalarla meşgul o zaman Bu sene hastalık kol geziyor:26:

Sonunda gele bildim kızlar

Hemen tariflere dalıyorum

Kendi kendime söz vermiştim, geceleri girmeyecektim bu bölüme ama yine nefsime yenik düştüm

Nevreste yine döktürmüş, mutfaktaki maharetin tartışılmaz, ellerine emeklerine sağlık

pegasus07 kol böreğine bittim, çok ince açılmış ve görünümü çok güzel, ellerine sağlık

vuslat79 emeklerinize sağlık, çiçek börek görsel olarak çok değişik gözüküyor, çiğ halini bile çok beğendim

Beni çok şaşırtan 2 kişiye geldi sıra:))
superisi96 ve PersephoneH ikinizi de kutlarım, genç kızlarımızın ne kadar marifetli olabileceklerini göstermişsiniz, sizleri ve yaşıtlarınızı bu yarışmada daha çok görmek isterim doğrusu

PersephoneH pastan şahane, helal olsun sana

superisi96 ellerine sağlık, başlığında babacığını yazman dikkatimi çekti, bende de senin gibi babacı bir kız var da, o da katılsa babasını yazardı hemen:)))
Aferin küçük cadı yaşına göre marifetliymişsin, lokumu denemem lazım, benim mutfak fareleri tatlı seviyor

Çok teşekkür ederim

Cok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…