Sanada mutlu yıllar tatlımamin eşim ve kayınvaldem şu anda hasta işim iki kat daha zorlandı
Çok basit ve kısa sürede hazırlanan birşeyler olsun ama sanki zormuş gibi ve çokta ihtişamlı görünsün
Evet ya,en cok herüflere yariyor bu yaris..benim adam simdiden,sonraki kategori ne,onada katil diyor,bende diyet yemekleri dedim..adam sustu...
Adracım , balım peteğim
Görüşemez olduk ben yemek topiklerine girmeyeli .
Sana da muhteşem bir yıl diliyorum , bak diğer dileğimiz aynı olmuş , bende onu dilemiştim
Ya aynen dediğin gibi pegasusum biraz önce durmadım koştum mutfağa ve acıkan karnıma söz geçiremeyerek bol kaşarlı sucuklu ekmekler verdim fırına , cola ile beraber bir güzel götürdüm , yerken tabağıma mayonez sıkmayı da ihmal etmedim .Sen hala beni takımına istiyor musun bir daha düşün
Efser çok çok geçmiş olsun kayınvalide , kayınpederin hasta imiş , bizim evde de oğlum hasta . Bu sene bu virüs illeti fena yaktı bizi .
Canım babam 3 yıl önce bir grip sonrası virüs bulaştı bağışıklık sistemi düşük olduğundan yatağa bağımlı kaldı çok şükür ilerleme var yürüteçle ufak ufak yürüyormuşBize gelmeyi çok istiyorlardı bir aksilik olmazsa gelecekler
Benim için misafir 3 yıldan fazla oldu gelmediler
İnşaallah canım
konuyu nasil nereye acicam:26:
tesekkur ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
Burdan sayfanın altın da yeni konu aç butonundan konunuzu açabilirsiniz
tesekkur ederim
yalnız ben şimdi sunumlara,tariflere baktımda benimki onların yanında çok sönUk kaldı
pogacam kabarmadı çok komik duruyor
haklısınIz ama ben çok beğendim sizinkileriÖyle düşünmeyin, o kadar emek veriyorsunuz.
Ben de cupcakelerde sorun yaşadım, kreması tam donmadan üzerine koyunca hoş görünmedi
haklısınIz ama ben çok beğendim sizinkileri
ben katılıcam maksat yarışma kalabalıklaşsın
ama lütfen bu kız bunlarlamı katıldı demeyın ilk deneyimlerimi paylasacağım
amaç eğlenmek:
4 gün yatak döşek yattım sayfalar uçmuş, şimdi nerde bu millet
Vuslat geçmiş oılsun.Sen de mi grip oldun
Nevreste'nin misafiri var bugün galiba.Efser hasta bakıyor.Usha çalışıyor.Diğerlerinden haberim yok:)
Harika bir masa olmus canim..süpersin5. tarifiniz geldi
Fazla dalma hemsom,bogulursunSonunda gele bildim kızlar
Hemen tariflere dalıyorum
Çok teşekkür ederimKendi kendime söz vermiştim, geceleri girmeyecektim bu bölüme ama yine nefsime yenik düştüm
Nevreste yine döktürmüş, mutfaktaki maharetin tartışılmaz, ellerine emeklerine sağlık
pegasus07 kol böreğine bittim, çok ince açılmış ve görünümü çok güzel, ellerine sağlık
vuslat79 emeklerinize sağlık, çiçek börek görsel olarak çok değişik gözüküyor, çiğ halini bile çok beğendim
Beni çok şaşırtan 2 kişiye geldi sıra:))
superisi96 ve PersephoneH ikinizi de kutlarım, genç kızlarımızın ne kadar marifetli olabileceklerini göstermişsiniz, sizleri ve yaşıtlarınızı bu yarışmada daha çok görmek isterim doğrusu
PersephoneH pastan şahane, helal olsun sana
superisi96 ellerine sağlık, başlığında babacığını yazman dikkatimi çekti, bende de senin gibi babacı bir kız var da, o da katılsa babasını yazardı hemen:)))
Aferin küçük cadı yaşına göre marifetliymişsin, lokumu denemem lazım, benim mutfak fareleri tatlı seviyor
Kendi kendime söz vermiştim, geceleri girmeyecektim bu bölüme ama yine nefsime yenik düştüm
Nevreste yine döktürmüş, mutfaktaki maharetin tartışılmaz, ellerine emeklerine sağlık
pegasus07 kol böreğine bittim, çok ince açılmış ve görünümü çok güzel, ellerine sağlık
vuslat79 emeklerinize sağlık, çiçek börek görsel olarak çok değişik gözüküyor, çiğ halini bile çok beğendim
Beni çok şaşırtan 2 kişiye geldi sıra:))
superisi96 ve PersephoneH ikinizi de kutlarım, genç kızlarımızın ne kadar marifetli olabileceklerini göstermişsiniz, sizleri ve yaşıtlarınızı bu yarışmada daha çok görmek isterim doğrusu
PersephoneH pastan şahane, helal olsun sana
superisi96 ellerine sağlık, başlığında babacığını yazman dikkatimi çekti, bende de senin gibi babacı bir kız var da, o da katılsa babasını yazardı hemen:)))
Aferin küçük cadı yaşına göre marifetliymişsin, lokumu denemem lazım, benim mutfak fareleri tatlı seviyor
Harika bir masa olmus canim..süpersin
Fazla dalma hemsom,bogulursun
Harika bir masa olmus canim..süpersin
Fazla dalma hemsom,bogulursun
Sen birde bana sor canim..hepsi birbirinden lezzetli tarifler..yutkunmaktan bir hal oldumHiç yiyesim yokken iştahım açıldı iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?