Canım resimler görünmüyorsa onay verilmeyebilir:26:Ben açtım konuyu ama olmadı resimleri tlfnda atmaktan zorlandım dosya hata oluşturdu atamadım ,resimler yüklenmeyince bende yarıda bıraktım açtım olmadı kusura bakmayın:) tlnumda hiç böyle sorun olmamıştı :26:
Selam kızlar.
Bir gün kaldı yarışmanın bitmesine.Bu katagori çok mu uzun sürdü bana mı öyle geldi yahu.:111:
Selam canım
Evet bu kategori bayağı uzun oldu
Bitsin yeni kategoriye geçelim artık
bişiler yaptım son anda işimin gücümünün arasına sıkıştırdım akşama kadar açmaya çalışırım konuyu
Ellerine sağlık canım bekliyoruzbişiler yaptım son anda işimin gücümünün arasına sıkıştırdım akşama kadar açmaya çalışırım konuyu
Selam Nevreste'ciğim.
Evet gerçekten çok uzun oldu.Bakalım birinci olan arkadaşımız hangi kategoriyi seçecek.
Ben biliyordum zaten katılacağını.Merakla bekliyorum tariflerini.
Evet Egunal katılacakmış soralım yeni kategori ne olacak
Selam Nevreste'ciğim.
Evet gerçekten çok uzun oldu.Bakalım birinci olan arkadaşımız hangi kategoriyi seçecek.
Ben biliyordum zaten katılacağını.Merakla bekliyorum tariflerini.
Ellerine sağlık canım bekliyoruz
Evet Egunal katılacakmış soralım yeni kategori ne olacak
ben bilmiyordum katılacağımı demek sen biliyordun
katılım sayısını tamamlamak için katılırım diyordum lakin eşim bu akşam yemek istemiyorum aparatif birşeyler yap dedi bende epey bi aparatif takıldım ama yemek değil sonuçtaakşama bayram edecek adamım...
yeni kategoriyi bende merakla bekliyorum
Oğlum kitabı çizildi diye çamaşır makinasına koymuş ve çalıştırmışNasıl çalıştırmış bilmiyorum Şimdi kitabım ıslandı diye ağlıyor
ay cok tatlıymısnazar degmesin!
bu arada ben de bugun bostum gaza geldim katılmayı dusundum, hatta tatlımı bile yaptım ama degisik alengirli tarifler tuzlu bilmedigim icin yerimde saydım
birazcık burada yazanları okuyup tuyolar almam ogrenmem lazım.
yeni kategoriyi simdiden merak etmeye basladım...
Oğlum kitabı çizildi diye çamaşır makinasına koymuş ve çalıştırmışNasıl çalıştırmış bilmiyorum Şimdi kitabım ıslandı diye ağlıyor
Tamam ekle bakalım aparatif neler döktürdün
Yeni kategori fikirlerini bekliyoruz
Canım benim yerim o tatlı elerini kendi kedine çözüm bulmuş işte annesiOğlum kitabı çizildi diye çamaşır makinasına koymuş ve çalıştırmışNasıl çalıştırmış bilmiyorum Şimdi kitabım ıslandı diye ağlıyor
Hadi bekliyoruzEkledim canım inşallah beğenirsiniz.
Ha ha haaayyyy yerim ben onuuuu
Egunal sende mi ekledinOh oh kategori şenlendi
Teşekkür ederim canım
Bu kategori uygun değilse mutlaka size uygun bir kategori olacaktır mutlaka bekliyoruz
Tatlınızı buraya ekleyin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?