Sen birde bana sor canim..hepsi birbirinden lezzetli tarifler..yutkunmaktan bir hal oldum
Kendi kendime söz vermiştim, geceleri girmeyecektim bu bölüme ama yine nefsime yenik düştüm
Nevreste yine döktürmüş, mutfaktaki maharetin tartışılmaz, ellerine emeklerine sağlık
pegasus07 kol böreğine bittim, çok ince açılmış ve görünümü çok güzel, ellerine sağlık
vuslat79 emeklerinize sağlık, çiçek börek görsel olarak çok değişik gözüküyor, çiğ halini bile çok beğendim
Beni çok şaşırtan 2 kişiye geldi sıra:))
superisi96 ve PersephoneH ikinizi de kutlarım, genç kızlarımızın ne kadar marifetli olabileceklerini göstermişsiniz, sizleri ve yaşıtlarınızı bu yarışmada daha çok görmek isterim doğrusu
PersephoneH pastan şahane, helal olsun sana
superisi96 ellerine sağlık, başlığında babacığını yazman dikkatimi çekti, bende de senin gibi babacı bir kız var da, o da katılsa babasını yazardı hemen:)))
Aferin küçük cadı yaşına göre marifetliymişsin, lokumu denemem lazım, benim mutfak fareleri tatlı seviyor
Katılım için son 48 saat6.tarifi yapacak anayigitler araniyor
Hadi kizlar,sizde katilin..cok eglenceli inaninki
cookplus...Katılım için son 48 saat
cookplus...
bu hediye kacmaz,sende katil sende kazan..gel vatandas gelll
az daha bagirsak katilan olurmu acaba canimEvet kaçmaz şans size gülebilir
az daha bagirsak katilan olurmu acaba canim
aynen bende..Bilmiyorum bekleyip göreceğiz
Ben bu kategoride katılımın fazla olacağını düşünüyordum:44:
aynen bende..
niye kimse katilmak istemedi acaba:44:
söyle dolu dolu bir yarisma olacakti ..5 i zor tamamladik
Valla kendileri bilir canim,kaybedecek olan onlar
Aslın da bir arkadaşımız daha vardı, bekliyordum ben de ama vaz mı geçti acaba:26:
hahahahayy cok guldum zaten 5kisi varmis ne yarisma iotal olmasi
bende kendimi supergril gibi hissettim biran sizi kurtaricam arkadaslar der gibi
ayy cok utandimonceki yorumumu ciddiye almayin yanlis anlasilma oldu
lutfen buda kim oluyorda bize boyle bir yorum yazdi diye dusunmeyin
ozur dilerim:
sırf yarısma iptal olmasin diye o yaptıgım birbirinden muhtesem tariflerimi paylasacagim ,saka bir yana biraz goruntu kirliligi olacak simdiden ozur dilerim,herkes cok ugrasmis belki yarismaya katilmakla biraz yardimci olurum,kimsenin emegi bosa gitmesin:)
yarin konuyu acsam olur degilmi:
hahahahayy cok guldum zaten 5kisi varmis ne yarisma iotal olmasi
bende kendimi supergril gibi hissettim biran sizi kurtaricam arkadaslar der gibi
ayy cok utandimonceki yorumumu ciddiye almayin yanlis anlasilma oldu
lutfen buda kim oluyorda bize boyle bir yorum yazdi diye dusunmeyin
ozur dilerim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?