• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Kendi kendime söz vermiştim, geceleri girmeyecektim bu bölüme ama yine nefsime yenik düştüm:51:

Nevreste yine döktürmüş, mutfaktaki maharetin tartışılmaz, ellerine emeklerine sağlık:34:

pegasus07 kol böreğine bittim, çok ince açılmış ve görünümü çok güzel, ellerine sağlık:34:

vuslat79 emeklerinize sağlık, çiçek börek görsel olarak çok değişik gözüküyor, çiğ halini bile çok beğendim:56:

Beni çok şaşırtan 2 kişiye geldi sıra:))
superisi96 ve PersephoneH ikinizi de kutlarım, genç kızlarımızın ne kadar marifetli olabileceklerini göstermişsiniz, sizleri ve yaşıtlarınızı bu yarışmada daha çok görmek isterim doğrusu:16:

PersephoneH pastan şahane, helal olsun sana :34:

superisi96 ellerine sağlık, başlığında babacığını yazman dikkatimi çekti, bende de senin gibi babacı bir kız var da, o da katılsa babasını yazardı hemen:)))
Aferin küçük cadı yaşına göre marifetliymişsin, lokumu denemem lazım, benim mutfak fareleri tatlı seviyor:60::60:

Çok teşekkür ediyorum:16:

6.tarifi yapacak anayigitler araniyor:9:

Hadi kizlar,sizde katilin..cok eglenceli inaninki:52:

Bilmiyorum bekleyip göreceğiz:1:
Ben bu kategoride katılımın fazla olacağını düşünüyordum :19::44:
aynen bende..
niye kimse katilmak istemedi acaba:44:

söyle dolu dolu bir yarisma olacakti ..5 i zor tamamladik:63:

Valla kendileri bilir canim,kaybedecek olan onlar:52::52::52:

aynen bende..
niye kimse katilmak istemedi acaba:44:

söyle dolu dolu bir yarisma olacakti ..5 i zor tamamladik:63:

Valla kendileri bilir canim,kaybedecek olan onlar:52::52::52:

Vallahi bilmiyorum:63:
Ben katılmayı hiç düşünmüyordum kimse katılmayınca katılmak istedim:9:Birkaç gündür katılımlar artınca acaba katılmasam mı 5 bulunacak gibi geldi :27:ama 2 gün kaldı hala kimse yok:19:

Aslın da bir arkadaşımız daha vardı, bekliyordum ben de ama vaz mı geçti acaba:26:

sırf yarısma iptal olmasin diye o yaptıgım birbirinden muhtesem tariflerimi paylasacagim ,saka bir yana biraz goruntu kirliligi olacak simdiden ozur dilerim,herkes cok ugrasmis belki yarismaya katilmakla biraz yardimci olurum,kimsenin emegi bosa gitmesin:)
yarin konuyu acsam olur degilmi:

Son düzenleme:
hahahahayy cok guldum zaten 5kisi varmis ne yarisma iotal olmasi
bende kendimi supergril gibi hissettim biran sizi kurtaricam arkadaslar der gibi
ayy cok utandim:17: onceki yorumumu ciddiye almayin yanlis anlasilma oldu
lutfen buda kim oluyorda bize boyle bir yorum yazdi diye dusunmeyin
ozur dilerim:

bende kendimi supergril gibi hissettim biran sizi kurtaricam arkadaslar der gibi
ozur dilerim:

Canım düşümen yeter :16:eeee tarif nerde katılmıyormusun yoksa:26:

sırf yarısma iptal olmasin diye o yaptıgım birbirinden muhtesem tariflerimi paylasacagim ,saka bir yana biraz goruntu kirliligi olacak simdiden ozur dilerim,herkes cok ugrasmis belki yarismaya katilmakla biraz yardimci olurum,kimsenin emegi bosa gitmesin:)
yarin konuyu acsam olur degilmi:

ozur dilerim:

Canım benimle birlikte 5 yarışmacı oldu:34:Ama katılmak istersen tariflerini ve sunumunu bekliyoruz:48:

Back