Çok uykum geldi benim, görüşürüz yarın öpüyorum ikinizi de
biri vardı neyse şimdi buradan yazmayayım ama geçen sene hayatında olan kişi ile şuanki aynı mı acep :26: öyleyse eğer anlıyorum kuşkularını ama hayatta nasip be canım
Vericem tabi evde kalacak bu gidişle
Çay ikramlıkları gibi sofra şeklinde değilde sadece pilav olursa katılırım
Şimdi mutlumusun
biri vardı neyse şimdi buradan yazmayayım ama geçen sene hayatında olan kişi ile şuanki aynı mı acep :26: öyleyse eğer anlıyorum kuşkularını ama hayatta nasip be canım
Evet canım kebap kategorisinde sunduğunuz gibiMasa sunumu yok
Ohhh hemde çok:124::122::118::119:
Canım fırsatın olursa bekliyorum
Bakalım nasipnetten baktım 3 pilav kestirdim gözüme çok fena kanıma giriyosun ya
Bende yarın işe gitmeyecek gibi oturuyorum ama yatmam lazım artık yoksa yarın denetime gelirlerse pilav tarifi vericem
Öpüyorum seniiyi geceler
günaydın herkesee..
işler çok yoğun gidiyor giremiyorum kaç gündür doğru düzgünnevrestee kara listene beni yaz pilav yapmak isityorum hoş kazanmam oy da almam daa ama nasıl katılcam hiç bimiom biri bana nasıl katılcağımı anlatabiir mi özelden yazsa da olur açıkken okurum ben.. ne kadr cahiliim hepinizi öpüyorum sizleri zehirlemek benim göreviim hemde çok giizli bir tarifle pilavlaa asla anlayamayacaksınız...
Hatta 4 olmus..hemsonm sen biliyon bu isi,ushayida almissin listeye sonundaBakalım nasipnetten baktım 3 pilav kestirdim gözüme çok fena kanıma giriyosun ya
Bende yarın işe gitmeyecek gibi oturuyorum ama yatmam lazım artık yoksa yarın denetime gelirlerse pilav tarifi vericem
Öpüyorum seniiyi geceler
Hatta 4 olmus..hemsonm sen biliyon bu isi,ushayida almissin listeye sonunda
Günaydın canım Listeme aldım seni
Canım pilavını yapYaparken yapım aşamalarının fotoğraflarını çek..Daha sonra http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ Buraya gelip yeni konu açacaksın Tarif ve resimlerle Bir sorun olduğu zaman yardımcı oluyorum
Yok canım sanmıyorum oylama bu şekil devam eder.
Hediye Egunal'in diğerleri Vuslat'ın galiba:44:Yani pro kart ve kategori seçimi
Proluğu aldım kabul ettim
Teşekkür ederim canım benimHakkım değil mi
oy veren vermeyen, yarışmaya tarifleri ya da oylarıyla katılan herkese teşekkür ediyorum...
ayyy sonlanmış yarısma 20sayfa geride kaldım :/
tebrik ederim... pro kart hayırlı olsun :)
sizi de tebrik ederim, gec yazdıgım icin kusura bakmayın,
alacagınız seyleri simdiden iyi gunlerde kullanın :) secim opsiyonu ayrı bir keyif bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?