Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .

Evet canım kebap kategorisinde sunduğunuz gibiMasa sunumu yok
Ohhh hemde çok:124::122::118::119:
Canım fırsatın olursa bekliyorum

Evet canım kebap kategorisinde sunduğunuz gibiMasa sunumu yok
Ohhh hemde çok:124::122::118::119:
Canım fırsatın olursa bekliyorum

Bakalım nasip netten baktım 3 pilav kestirdim gözüme çok fena kanıma giriyosun ya

Bende yarın işe gitmeyecek gibi oturuyorum ama yatmam lazım artık yoksa yarın denetime gelirlerse pilav tarifi vericem

Öpüyorum seni iyi geceler

Tarif bile baktıysan bu iş tamamdır
Aman işle yemeği karıştırma kabak başıma patlamasınİyi geceler canım Allah işini rast getirsin
Ben de çıkarım sabah erken kalkacağım okul var mesaim başlıyor

günaydın herkesee..
işler çok yoğun gidiyor giremiyorum kaç gündür doğru düzgün nevrestee kara listene beni yaz pilav yapmak isityorum hoş kazanmam oy da almam daa ama nasıl katılcam hiç bimiom biri bana nasıl katılcağımı anlatabiir mi özelden yazsa da olur açıkken okurum ben.. ne kadr cahiliim hepinizi öpüyorum sizleri zehirlemek benim göreviim hemde çok giizli bir tarifle pilavlaa asla anlayamayacaksınız...

Günaydın canım Listeme aldım seni
Canım pilavını yapYaparken yapım aşamalarının fotoğraflarını çek..Daha sonra http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ Buraya gelip yeni konu açacaksınTarif ve resimlerleBir sorun olduğu zaman yardımcı oluyorum

Hatta 4 olmus..hemsonm sen biliyon bu isi,ushayida almissin listeye sonunda

ahandaaa rezil olacağım ana günler kaldıı :))) tamam ben yarışıyorum kesin.. pilavda neymiş canımmm zaten 3 kişi var 3. olurum büyük gurur.. gümüş madalya sonuçta 3.lük kimseee katılmasın başkaa noluuuurr

Yok canım sanmıyorum oylama bu şekil devam eder.
Hediye Egunal'in diğerleri Vuslat'ın galiba:44:Yani pro kart ve kategori seçimi

Proluğu aldım kabul ettim

Teşekkür ederim canım benim Hakkım değil mi

ayyy sonlanmış yarısma 20sayfa geride kaldım :/
tebrik ederim... pro kart hayırlı olsun :)

oy veren vermeyen, yarışmaya tarifleri ya da oylarıyla katılan herkese teşekkür ediyorum...

sizi de tebrik ederim, gec yazdıgım icin kusura bakmayın,
alacagınız seyleri simdiden iyi gunlerde kullanın :) secim opsiyonu ayrı bir keyif bence

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…