:89:Sahi mi
Ahh canım arkadaşım ne güzel şeyler yaparmış gelip konu açarmış
Bilmiyorum artıkBak sen çıkabiliyor musun
kanmaya meyilliysen denemelere baslayabiliriz
Hemen yapalim canim..Hemşom el birliği yapalım kandıralım
Yok canim ne cikmasi..her yarismada katilmak istiyorumda, 3 cocuk var zaman bulamiyorum..
yoksa kadrolu yarismaci olarak kalirim burda
Ne tür bisey yapmak istiyorsun,sen söyle ben sana lsite bile hazirlarimHemen başla hemen
aklımda bir tarif olsa pazar günü yapabilirim aslında
üstteki cümleyi ben yazmadım beynime girip nevoş yazdırdı
Hemen başla hemen
aklımda bir tarif olsa pazar günü yapabilirim aslında
üstteki cümleyi ben yazmadım beynime girip nevoş yazdırdı
Hemen yapalim canim..
ushacigim senin gibi börek acanini görmedim,tatli yapanini hic görmedim..aslina bakarsan senin yaptiginida görmedim..hadi yapta hep beraber görelim
Biraz tekerleme gibi oldu galiba
Evet canim..birbirimizin halinden anlarizAncak yetişiyoruz değil miNeyse ara ara burda olman güzel
Ya hemşom bu Usha Yöresel yemek yarışmasında pidesini kendi yapmıştı kimbilir başka neler yaparHemen yapalim canim..
ushacigim senin gibi börek acanini görmedim,tatli yapanini hic görmedim..aslina bakarsan senin yaptiginida görmedim..hadi yapta hep beraber görelim
Biraz tekerleme gibi oldu galiba
Ne tür bisey yapmak istiyorsun,sen söyle ben sana lsite bile hazirlarim
Evet canim..birbirimizin halinden anlariz
Bende cok egleniyorum burdayken..yeni insanlar taniyip,yeni tarifler ögrenmek hosuma gidiyor..
karsiliginda kiloda almasam daha iyi olacak
Canim görmez olurmuyum..manisa kebabi..oyumuda senden yana kullanmistim hattaAşk olsun kebap yaptım onuda mı görmedin
Ne tür bisey yapmak istiyorsun,sen söyle ben sana lsite bile hazirlarim
Seni niyetin var,
Hadi bizi yorma
Pazar günü yap güzel pastalarından,böreklerinden:125:Enişte bayram etsin
Evet beni görünce dayanamıyorsun değil mi
Çok basit ve kısa sürede hazırlanan birşeyler olsun ama sanki zormuş gibi ve çokta ihtişamlı görünsün
Canım pazarları kekimle poğaçam sabit ama yarışmalık değil onlar ya
Öyle bir göz kararı yapıyorum ki ölçü veremem hayatta
Ya aslında yarın yağmur yağmazsa pazar yapabilirim birşeyler (gülmeyin bu konuda ciddiyim)
ben diyorum sana gel benim takima,zayiflayalim..en son bayramda kalmistik,yilbasi gecti üstünden,sen daha geliyorsunEvet canım en güzeli yeni insanlar tanıyoruzGüzel dostluklar arkadaşlıklar ediniyoruz Birde kilo almasak
Hey masallahYa hemşom bu Usha Yöresel yemek yarışmasında pidesini kendi yapmıştı kimbilir başka neler yaparHatta 1 yemek yaptı beğenmedi 2. yemeği hazırladı çok hamarat çok
Evet liste yaparız
Evet ya,en cok herüflere yariyor bu yaris..benim adam simdiden,sonraki kategori ne,onada katil diyor,bende diyet yemekleri dedim..adam sustu...Seni niyetin var,
Hadi bizi yorma
Pazar günü yap güzel pastalarından,böreklerinden:125:Enişte bayram etsin
Evet beni görünce dayanamıyorsun değil mi
Selam kızlar.:80:
Herkesin yeni yılını kutluyorum.2014 hepimize sağlık,mutluluk getirsin.:119:Hastalar iyileşsin,derdi olanın derdi kalmasın.Ve yiyip yiyip kilo almayalım.
Canim sen cok ara verdin yarismalara,bence hic durma hemen kos mutfaga
Yeni yil dileeginede bayildim yanliz...hep bir agizdan söylesek kabul olurmu acaba
Çok geçmiş olsun canımumarım hemen atlatırsın
Kendi adıma bu katoğoriyi kaçırtığım için üzgünüm
Canim görmez olurmuyum..manisa kebabi..oyumuda senden yana kullanmistim hatta
Ben börek ve tatlidan yana demistim onlari
ben diyorum sana gel benim takima,zayiflayalim..en son bayramda kalmistik,yilbasi gecti üstünden,sen daha geliyorsun
Hey masallah
Hic üsengeclikte yok valla..gecen yarista 2.yapan,bunda 5-6 cesit yapar bak göreceksin hemsom
Evet ya,en cok herüflere yariyor bu yaris..benim adam simdiden,sonraki kategori ne,onada katil diyor,bende diyet yemekleri dedim..adam sustu...
Adracım , balım peteğim
Görüşemez olduk ben yemek topiklerine girmeyeli .
Sana da muhteşem bir yıl diliyorum , bak diğer dileğimiz aynı olmuş , bende onu dilemiştim
Ya aynen dediğin gibi pegasusum biraz önce durmadım koştum mutfağa ve acıkan karnıma söz geçiremeyerek bol kaşarlı sucuklu ekmekler verdim fırına , cola ile beraber bir güzel götürdüm , yerken tabağıma mayonez sıkmayı da ihmal etmedim .Sen hala beni takımına istiyor musun bir daha düşün
Efser çok çok geçmiş olsun kayınvalide , kayınpederin hasta imiş , bizim evde de oğlum hasta . Bu sene bu virüs illeti fena yaktı bizi .
Bazı yetenekler de gizli kalmalı ama
Yapabildiğim herşeyi burada göstermeye kalkarsam hepinizin morali bozulurkıyamam ben size
Öyle bir yemek varmi canim ya,bulursan kacirma derim..bu devirde öylesi zor bulunurÇok basit ve kısa sürede hazırlanan birşeyler olsun ama sanki zormuş gibi ve çokta ihtişamlı görünsün
Canım pazarları kekimle poğaçam sabit ama yarışmalık değil onlar ya
Öyle bir göz kararı yapıyorum ki ölçü veremem hayatta
Ya aslında yarın yağmur yağmazsa pazar yapabilirim birşeyler (gülmeyin bu konuda ciddiyim)
Canim oglusuna cok gecmisolsun..insallah hemen toparlarAdracım , balım peteğim
Görüşemez olduk ben yemek topiklerine girmeyeli .
Sana da muhteşem bir yıl diliyorum , bak diğer dileğimiz aynı olmuş , bende onu dilemiştim
Ya aynen dediğin gibi pegasusum biraz önce durmadım koştum mutfağa ve acıkan karnıma söz geçiremeyerek bol kaşarlı sucuklu ekmekler verdim fırına , cola ile beraber bir güzel götürdüm , yerken tabağıma mayonez sıkmayı da ihmal etmedim .Sen hala beni takımına istiyor musun bir daha düşün
Efser çok çok geçmiş olsun kayınvalide , kayınpederin hasta imiş , bizim evde de oğlum hasta . Bu sene bu virüs illeti fena yaktı bizi .
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?