Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Hemşom el birliği yapalım kandıralım
Hemen yapalim canim..

ushacigim senin gibi börek acanini görmedim,tatli yapanini hic görmedim..aslina bakarsan senin yaptiginida görmedim..hadi yapta hep beraber görelim

Biraz tekerleme gibi oldu galiba

Hemen başla hemen

aklımda bir tarif olsa pazar günü yapabilirim aslında

üstteki cümleyi ben yazmadım beynime girip nevoş yazdırdı
Ne tür bisey yapmak istiyorsun,sen söyle ben sana lsite bile hazirlarim

Hemen başla hemen

aklımda bir tarif olsa pazar günü yapabilirim aslında

üstteki cümleyi ben yazmadım beynime girip nevoş yazdırdı

Seni niyetin var,
Hadi bizi yorma
Pazar günü yap güzel pastalarından,böreklerinden :125:Enişte bayram etsin
Evet beni görünce dayanamıyorsun değil mi

Hemen yapalim canim..

ushacigim senin gibi börek acanini görmedim,tatli yapanini hic görmedim..aslina bakarsan senin yaptiginida görmedim..hadi yapta hep beraber görelim

Aşk olsun kebap yaptım onuda mı görmedin

Ancak yetişiyoruz değil miNeyse ara ara burda olman güzel
Evet canim..birbirimizin halinden anlariz

Bende cok egleniyorum burdayken..yeni insanlar taniyip,yeni tarifler ögrenmek hosuma gidiyor..
karsiliginda kiloda almasam daha iyi olacak

Hemen yapalim canim..

Ya hemşom bu Usha Yöresel yemek yarışmasında pidesini kendi yapmıştı kimbilir başka neler yaparHatta 1 yemek yaptı beğenmedi 2. yemeği hazırladı çok hamarat çok

Evet liste yaparız

Evet canim..birbirimizin halinden anlariz

Bende cok egleniyorum burdayken..yeni insanlar taniyip,yeni tarifler ögrenmek hosuma gidiyor..
karsiliginda kiloda almasam daha iyi olacak

Evet canım en güzeli yeni insanlar tanıyoruzGüzel dostluklar arkadaşlıklar ediniyoruzBirde kilo almasak

Çok basit ve kısa sürede hazırlanan birşeyler olsun ama sanki zormuş gibi ve çokta ihtişamlı görünsün

Seni niyetin var,
Hadi bizi yorma

Canım pazarları kekimle poğaçam sabit ama yarışmalık değil onlar ya

Öyle bir göz kararı yapıyorum ki ölçü veremem hayatta

Ya aslında yarın yağmur yağmazsa pazar yapabilirim birşeyler (gülmeyin bu konuda ciddiyim)

Canım sen bilirsin katılırsan bekliyoruz
Yok yok gülmüyoruz biliyoruz yağmur yağınca ilham gelmiyor

Evet canım en güzeli yeni insanlar tanıyoruzGüzel dostluklar arkadaşlıklar ediniyoruzBirde kilo almasak
ben diyorum sana gel benim takima,zayiflayalim..en son bayramda kalmistik,yilbasi gecti üstünden,sen daha geliyorsun
Ya hemşom bu Usha Yöresel yemek yarışmasında pidesini kendi yapmıştı kimbilir başka neler yaparHatta 1 yemek yaptı beğenmedi 2. yemeği hazırladı çok hamarat çok

Evet liste yaparız
Hey masallah

Hic üsengeclikte yok valla..gecen yarista 2.yapan,bunda 5-6 cesit yapar bak göreceksin hemsom
Seni niyetin var,
Hadi bizi yorma
Evet ya,en cok herüflere yariyor bu yaris..benim adam simdiden,sonraki kategori ne,onada katil diyor,bende diyet yemekleri dedim..adam sustu...

Selam kızlar.:80:

Herkesin yeni yılını kutluyorum.2014 hepimize sağlık,mutluluk getirsin.:119:Hastalar iyileşsin,derdi olanın derdi kalmasın.Ve yiyip yiyip kilo almayalım.

Adracım , balım peteğim

Görüşemez olduk ben yemek topiklerine girmeyeli .

Sana da muhteşem bir yıl diliyorum , bak diğer dileğimiz aynı olmuş , bende onu dilemiştim

Canim sen cok ara verdin yarismalara,bence hic durma hemen kos mutfaga

Yeni yil dileeginede bayildim yanliz...hep bir agizdan söylesek kabul olurmu acaba

Ya aynen dediğin gibi pegasusum biraz önce durmadım koştum mutfağa ve acıkan karnıma söz geçiremeyerek bol kaşarlı sucuklu ekmekler verdim fırına , cola ile beraber bir güzel götürdüm , yerken tabağıma mayonez sıkmayı da ihmal etmedim .Sen hala beni takımına istiyor musun bir daha düşün

Çok geçmiş olsun canım umarım hemen atlatırsın

Kendi adıma bu katoğoriyi kaçırtığım için üzgünüm

Efser çok çok geçmiş olsun kayınvalide , kayınpederin hasta imiş , bizim evde de oğlum hasta . Bu sene bu virüs illeti fena yaktı bizi .

Canim görmez olurmuyum..manisa kebabi..oyumuda senden yana kullanmistim hatta

Ben börek ve tatlidan yana demistim onlari

Bazı yetenekler de gizli kalmalı ama

Yapabildiğim herşeyi burada göstermeye kalkarsam hepinizin morali bozulur kıyamam ben size

Canım bir türlü başlayamıyorum aldı başını gidiyor birde çok hareketsiz kaldımŞimdide bahanem varŞubat tatiline misafirim var şimdi başlasam o zaman bozmak zorundayım ama benim en az 2 ay yapmam lazım
Evet kesin yapar
Benim eşimde hem dalga geçiyor işin gücün yemek diye hemde biraz ara versem şunu yap bunu yap diyor

Aus sen yarışmaya çok ara verdin ne zaman seni burda göreceğiz
Offf afiyet olsun

Bazı yetenekler de gizli kalmalı ama

Yapabildiğim herşeyi burada göstermeye kalkarsam hepinizin morali bozulur kıyamam ben size

Ben döküyorum ama herşeyi
Bugün çok aksilik yaşadımYarışma için birşeyler yaptım ama beni zorladı istediğim gibi olmadı çevirdim

Öyle bir yemek varmi canim ya,bulursan kacirma derim..bu devirde öylesi zor bulunur

Canim sen yanina verecegin ikramliklarini önceki günden hazirla,tarif yazacaklarinida sonraki gün yap..hem yorulmamis olursun..
aklima gelen tek care bu,yakin olsaydim yardimada gelirdim ama net üzerinden yardim edilmiyor daha

Canim oglusuna cok gecmisolsun..insallah hemen toparlar

Auscugum benim takimim diye söylemiyorum ama katilmak isteyen isteyene,artik üyede almiyoruz..ben isterim tabikiside,sende istersen torpille alirim seni takima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…