• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Canım sen bilirsin katılırsan bekliyoruz:38:
Yok yok gülmüyoruz biliyoruz yağmur yağınca ilham gelmiyor:52:

Cancağızım yarın yağmur yağarsa annem bize gelecek kıza bakmaya ama yağmazsa biz bırakacağız annemlere ve akşam yemeğe oraya gideceğiz...dolayısıyla cumartesi boşa çıkacak ve kayınvalideye gideceğiz...ve dolayısıyla pazar günü bana kalacak :51: yağmazsa da bütün plan birer gün ertelenecek ve pazar günü evde olmayacağım :50:

Bu sefer yağmur ciddi ciddi mazeret yani :60::60::60::60::60::60:

Birde şu masa düzeni meselesi var tabi :ssz: yaparsam da ancak 2 çeşit :32:masayı cips ve püskevit ile doldururum ona göre :52::52:

Cancağızım yarın yağmur yağarsa annem bize gelecek kıza bakmaya ama yağmazsa biz bırakacağız annemlere ve akşam yemeğe oraya gideceğiz...dolayısıyla cumartesi boşa çıkacak ve kayınvalideye gideceğiz...ve dolayısıyla pazar günü bana kalacak :51: yağmazsa da bütün plan birer gün ertelenecek ve pazar günü evde olmayacağım :50:

Birde şu masa düzeni meselesi var tabi :ssz: yaparsam da ancak 2 çeşit :32:masayı cips ve püskevit ile doldururum ona göre :52::52:

Anladım canım o zaman inşaallah yağmur yağmaz:52:
Ama bak sen de vazgeçemiyorsun bağımlılık yaptığını söylemiştim:27:
Tamam olur bizim için sakıncası yok:29::38:

Ben döküyorum ama herşeyi:52:
Bugün çok aksilik yaşadım:ssz:Yarışma için birşeyler yaptım ama beni zorladı istediğim gibi olmadı çevirdim:9::27:
Canim sen yaptiysan harika olmustur eminimki:56:
Aus sen yarışmaya çok ara verdin ne zaman seni burda göreceğiz:52:
Offf afiyet olsun:56::29:
Bence hemen yarin dönsün aramiza:37:
Canım bir türlü başlayamıyorum aldı başını gidiyor birde çok hareketsiz kaldım:19:Şimdide bahanem var:60:Şubat tatiline misafirim var şimdi başlasam o zaman bozmak zorundayım ama benim en az 2 ay yapmam lazım:17:
Evet kesin yapar:52:
Benim eşimde hem dalga geçiyor işin gücün yemek diye hemde biraz ara versem şunu yap bunu yap diyor:60:
Canim ne diyim bilemedim acikcasi...:9:

Bazı yetenekler de gizli kalmalı ama :ssz:

Yapabildiğim herşeyi burada göstermeye kalkarsam hepinizin morali bozulur:52::52: kıyamam ben size:16::16::16::16:

Canim aramizda gizli saklimi var:52:..sen yap yeterki...:56:

Yaptı gerçekten ya:43:başka şeylere bakmak için giriyorum foruma ama gözüme ilişiyor resmen burası :53:

Size doyum olmaz şimdilik benden bu kadar herkese iyi geceler:38::3::3::3::3::3:

Oldu galiba hemsom..sirada kim var:52:

canim sen yeterki katil..yagmur icin dua ederiz artik..kar yagsa sorun olurmu:9:

püsküüt ve cipsede bayilirim..en sevdigim gün ikramidir:52:

Canim sen yaptiysan harika olmustur eminimki:56:

Bence hemen yarin dönsün aramiza:37:

Canim ne diyim bilemedim acikcasi...:9:

Canim aramizda gizli saklimi var:52:..sen yap yeterki...:56:

Yok bu sefer pek öyle değil:9:
Bence de dönsün:56::46:
Haksız değilim 15 gün misafirim var:9:

Yaptı gerçekten ya:43:başka şeylere bakmak için giriyorum foruma ama gözüme ilişiyor resmen burası :53:

Size doyum olmaz şimdilik benden bu kadar herkese iyi geceler:38::3::3::3::3::3:

Vazgeçme bizden:14:Sensiz yaşayamayız:5:Pazar günü bekliyoruz:52:
İyi geceler canım:38:

Buraya bir giren,bir daha zor cikiyor:9:

Iyi geceler:16::16:

Aus sen yarışmaya çok ara verdin ne zaman seni burda göreceğiz:52:
Offf afiyet olsun:56::29:

Afiyet oldu olmaz mı nevrestecim , koltuğa yayıldım jaba gibi soda içiyorum .

Talım ya bir tuzlu bir tatlı tamam da şu masa zor geldi , bu ara misafirim de yok , olsa dükkan sizin .

Hele bu kategori geçsin , şöyle tek çeşide yoğunlaşacağım bir şeyler açılsın , tam konsantre tabağıma yöneleyeyim .........

Öyle bir yemek varmi canim ya,bulursan kacirma derim..bu devirde öylesi zor bulunur
:60::60:

Canim sen yanina verecegin ikramliklarini önceki günden hazirla,tarif yazacaklarinida sonraki gün yap..hem yorulmamis olursun..
aklima gelen tek care bu,yakin olsaydim yardimada gelirdim ama net üzerinden yardim edilmiyor daha

Canim oglusuna cok gecmisolsun..insallah hemen toparlar:16:

Auscugum benim takimim diye söylemiyorum ama katilmak isteyen isteyene,:12:artik üyede almiyoruz..ben isterim tabikiside,sende istersen torpille alirim seni takima

Sen kaptanı olursun da o takımda başarı olmaz mı ?

Takip etmiyorum ne zamandır diyet takımlarını , son takipten dilim yandı :34:

Az daha yiyeyim geleceğim canım , araya sıkışırım belki , belki 4. takıma girerim rakip oluruz :52:

Canım oğluna çok geçmiş olsun:16:

Sağol canım benim :16:

Talım ya bir tuzlu bir tatlı tamam da şu masa zor geldi , bu ara misafirim de yok , olsa dükkan sizin .

Hele bu kategori geçsin , şöyle tek çeşide yoğunlaşacağım bir şeyler açılsın , tam konsantre tabağıma yöneleyeyim .........

Az daha yiyeyim geleceğim canım , araya sıkışırım belki , belki 4. takıma girerim rakip oluruz :52:

Ben bu saatlerde yemeğe korkuyorum:9:Zaten aldım nasıl versem diye düşünüyorum:27:
Sen bilirsin canım bundan sonra uygun bir kategoride bekliyoruz o halde:29:

Tamam canim..tek tarif oldumu seni görmek istiyorum artik yarismalarda:56:

Tesekkür ederim canim:17:
Arkadaslarim sagolsun hepsi cok ictenler..muhabbette koyu..e daha ne olsun demi ama:16:

Ausum sen hangi takimi istersen canim..4.takimda gogo var eskilerden..sen böyle giderse yuvarlanarak gircen yarismalara bak demedi deme:33:

Canım Annem,Babam,Kız kardeşim, Abim ve Eşi gelecek:9:Yıllardır gelmiyorlardı:ssz:Babam rahatsız:31:
Cok gecmisolsun canim..insallah önemli birsey degildir:50:

Hemsom sende misafir diyince bende tanis felan sandim..:26:insdanin ailesi insana tabikide zor gelmez canimcigim..:16:ahh keske benimkilerde gelseler..:16:

Son düzenleme:
Cok gecmisolsun canim..insallah önemli birsey degildir:50:

Hemsom sende misafir diyince bende tanis felan sandim..:26:insdanin ailesi insana tabikide zor gelmez canimcigim..:16:ahh keske benimkilerde gelseler..:16:

Canım babam 3 yıl önce bir grip sonrası virüs bulaştı bağışıklık sistemi düşük olduğundan yatağa bağımlı kaldı çok şükür ilerleme var yürüteçle ufak ufak yürüyormuş:31:Bize gelmeyi çok istiyorlardı bir aksilik olmazsa gelecekler:31:
Benim için misafir 3 yıldan fazla oldu gelmediler:ssz:
İnşaallah canım:38:

Canım babam 3 yıl önce bir grip sonrası virüs bulaştı bağışıklık sistemi düşük olduğundan yatağa bağımlı kaldı çok şükür ilerleme var yürüteçle ufak ufak yürüyormuş:31:Bize gelmeyi çok istiyorlardı bir aksilik olmazsa gelecekler:31:
Benim için misafir 3 yıldan fazla oldu gelmediler:ssz:
İnşaallah canım:38:
Tekrar gecmisolsun canim..
insallah cok daha iyi olur..
iyi geceler canim:38:

Dur bi cumartesi gideyim pastaneye :52::52:

Hem sponsor yazarım reklam olur vs diye kandırma ihtimalimde var :60::60::60:::60::60:
Keşke açık açık yazmasamıydın :60:

4 tarifimiz onay bekliyor:52::52::52:
Yarın bir aksilik olmaz bende eklersem 5 olacak:52:
:52::52::52::52:
Adracım , balım peteğim :16:

Görüşemez olduk ben yemek topiklerine girmeyeli .

Sana da muhteşem bir yıl diliyorum , bak diğer dileğimiz aynı olmuş , bende onu dilemiştim :1:

Ya aynen dediğin gibi pegasusum biraz önce durmadım koştum mutfağa ve acıkan karnıma söz geçiremeyerek bol kaşarlı sucuklu ekmekler verdim fırına , cola ile beraber bir güzel götürdüm , yerken tabağıma mayonez sıkmayı da ihmal etmedim .Sen hala beni takımına istiyor musun bir daha düşün :52:

Efser çok çok geçmiş olsun kayınvalide , kayınpederin hasta imiş , bizim evde de oğlum hasta . Bu sene bu virüs illeti fena yaktı bizi .

Hiç sorma canım :5:ev artık iyiden iyiye hastaneye dödü eldiven maske verceçeğiz eve gelenlere :9:kayınvalde eltim aynı apartmanda olduğumuz için onlarada bulaştı eşimde dün evde yattı bende bir yandan evi tezefekte ettmeye çalıyor bir yandada yemek yapıp yukarı götürüyorum :ssz:sizede çok geçmiş olsun evet bu seneki mikrop biraz illet gibi dikkat edin kendinize :ssz:

Back