Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Tabi gün olurda kısır olmaz mıSiz pastaları yapın diğerleri bendenÇay servisini bile ben yapacağım

Bak nasıl gaza getiriyor yaa yok canım benden aralık sonuna kadar hayır. O zaman değerlendirebilirim az gaza daha ihtiyacım var

Bak nasıl gaza getiriyor yaa yok canım benden aralık sonuna kadar hayır. O zaman değerlendirebilirim az gaza daha ihtiyacım var

Şimdi baktım listeye:126: sizin rezervasyon yapılmışYapılan işlemi silemiyorum
Efser-vuslat dejavu-GzdBky -superisi96Bunlar yarışma adaylarımız

Son düzenleme:

Pardıon ne rezervasyonu ben öyle bir şey yaptırmadım yahu yanlışlık var. Bakarız dedim hem daha çok var kesin bir şey demedim ki ben bir kere ay kalacak başıma. Valla göstermelik birşeyler yaparım bende maksat katılmak bir de öyle birinci olurmuşum

Sen yaparsın birşeylerBekliyoruzAma bak illa 1. olmak gerekmiyor süpriz hediye var belki o nasip olur

Hoş geldin canım

Benim kılığıma girmiş corc du o
Usha stratejin varmı ders ver bana çabuk

Usha henüz elimden kurtulmuş değilYarışma sonuna kadar vaktim varKelin merhemi olsa başına sürermiş o benden kurtulamıyor ki

Amanım rezevrem bile olmuş haberim yok

Usha henüz elimden kurtulmuş değilYarışma sonuna kadar vaktim varKelin merhemi olsa başına sürermiş o benden kurtulamıyor ki

usha kurtuluş yok desene

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…