Hoş gördüm nevoş gaz vermeye geldim her zamanki gibi
3 gündür filan yok
Gaz vermeye geldim
İyiyim canım sağol seni sormalı
Son sayfaya geçemiyorum..
Geldim nevoşşşşş bekle
haftasonu katilim patlamasi olabilir diyorum..ee nevrestecigim listede kac kisi var simdilik
Sen yaparsın birşeyler Bekliyoruz Ama bak illa 1. olmak gerekmiyor süpriz hediye var belki o nasip olur
haftasonu katilim patlamasi olabilir diyorum..ee nevrestecigim listede kac kisi var simdilik
masallah cnm..İnşaallah canımŞimdilik 5 kişi oldu
Sizi aramızda görecek miyiz efenim
Tabii canım onlardan bana düşmez gökten altın yağsa benim kafama bir tane isabet etmez
Valla Nevrestenin listesine bakarsan baya kişi var ama bu kişilerin katılacaklarından haberleri yok gizli rezervasyon yapılmış yerime birisi geçebilir
Hiç öyle düşünmeTabii canım onlardan bana düşmez gökten altın yağsa benim kafama bir tane isabet etmez
Valla Nevrestenin listesine bakarsan baya kişi var ama bu kişilerin katılacaklarından haberleri yok gizli rezervasyon yapılmış yerime birisi geçebilir
masallah cnm..
dogru söylemek gerekirse hediyeler cok cazip geldi..
siteyede baktim,ne kadar cok ihtiyacim olan esya varmis dedim..simdilik düsünme asamasindayim,kismetse olabilir
cnm simdi 1 tatli 1 tuzlu olacak ya,yaninda masada diger ikramlarla birlikte cekiyoruz demi fotoyu..yoksa sadece 2 li bir masa düzenimi olacak:44:
hemsomun listeside gönlü gibi genis desene cnm...dayanamiyor,ka diyeni katilacak diye aliyor listeye
hemsomun listeside gönlü gibi genis desene cnm...dayanamiyor,ka diyeni katilacak diye aliyor listeye
O bizi ge.en yarışmadan gözüne kestirdi ışık var bunlarda diyerek kadrolu yaptı maaşa bağlayacak nerdeyse katılalım diye bağlasın maaşa her kategoride varımm ama kazansam da kazanmasam da alırım maaşımı maksat kalabalık etmek
Gönlüm sahiden çok genişHepinizi burda görmek istiyorum Ne güzel eğleniyoruz Bakın söz verdim çay servislerini ben yapacağım hiç ayağı kalkmayacaksınız
bencede cok eglenceli oluyor..güzel yorumlar okumak insani ayri bir mutlu ediyor
dur cnm söz vermim ama olabilirdeTabi ki en güzel tarafıSeni pek kararlı gördüm listeye alıyorum
dur cnm söz vermim ama olabilirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?