Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
haftasonu katilim patlamasi olabilir diyorum..ee nevrestecigim listede kac kisi var simdilik

Sen yaparsın birşeylerBekliyoruzAma bak illa 1. olmak gerekmiyor süpriz hediye var belki o nasip olur

Tabii canım onlardan bana düşmez gökten altın yağsa benim kafama bir tane isabet etmez

haftasonu katilim patlamasi olabilir diyorum..ee nevrestecigim listede kac kisi var simdilik

Valla Nevrestenin listesine bakarsan baya kişi var ama bu kişilerin katılacaklarından haberleri yok gizli rezervasyon yapılmış yerime birisi geçebilir

İnşaallah canımŞimdilik 5 kişi oldu
Sizi aramızda görecek miyiz efenim
masallah cnm..
dogru söylemek gerekirse hediyeler cok cazip geldi..
siteyede baktim,ne kadar cok ihtiyacim olan esya varmis dedim..simdilik düsünme asamasindayim,kismetse olabilir

cnm simdi 1 tatli 1 tuzlu olacak ya,yaninda masada diger ikramlarla birlikte cekiyoruz demi fotoyu..yoksa sadece 2 li bir masa düzenimi olacak:44:

hemsomun listeside gönlü gibi genis desene cnm...dayanamiyor,ka diyeni katilacak diye aliyor listeye

Hiç öyle düşünme
Olur mu bak seda kanıtları ortaya dökerim

Evet hediyeler çok cazip CookPlus senide bekliyoruz
Evet canım 2 tarif istenilen gibi sunulabilir

hemsomun listeside gönlü gibi genis desene cnm...dayanamiyor,ka diyeni katilacak diye aliyor listeye

O bizi ge.en yarışmadan gözüne kestirdi ışık var bunlarda diyerek kadrolu yaptı maaşa bağlayacak nerdeyse katılalım diye bağlasın maaşa her kategoride varımm ama kazansam da kazanmasam da alırım maaşımı maksat kalabalık etmek

Gönlüm sahiden çok genişHepinizi burda görmek istiyorumNe güzel eğleniyoruzBakın söz verdim çay servislerini ben yapacağım hiç ayağı kalkmayacaksınız

Ne yapayım ışık gördüğüm herkesi yarışmaya alıyorumHenüz kadroya alamıyoruz ama siz kalın ne olur ne olmaz

Gönlüm sahiden çok genişHepinizi burda görmek istiyorumNe güzel eğleniyoruzBakın söz verdim çay servislerini ben yapacağım hiç ayağı kalkmayacaksınız

bencede cok eglenceli oluyor..güzel yorumlar okumak insani ayri bir mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…