Günaydınlarrrr
Balerinayı al benim yerimeçok çalışır az aşınır arkadaşım bu yarışmaya da katılır
Be işteyim valla efser
Günaydın ablaaa nasılsın
Bak bak nasıl da beni koyuyor ortaya sen demedin mi kekler börekler yaptım diye resmini çekseydin de koysaydın benim vaktim yıok diyorum sen ne diyorsun yaa hele bu ara bak dün bir yemeği ocağa koyamadım yemek yedim bugün içinde yemek yapayım hazır olsun dedim bir ağırlık çöktü kaldım öyle sen ne diyorsun zaten iki gün çok yoğundum bu hafta. Benden bir cacık olur mu bilmem ama bakıcaz.
Becerikli olmak güzel şey, maalesef bana uğramadı
Merakla bekliyorum güzellikleri, canım isterse yollarsınız ona göre
Olsun canım kolay gelsin
Günaydın
ALINTIDIR....
Sağol canımm
Ay bu sofra ne böyle yok yok maşallah ne arasan var yani. Tam öğle yemeği saati offf ya ne güzel yenirdi bunlar
Bende yaparım bir ara favorülerimin arasındaydı çok güzel olur
Bu arada iyi akşamlar
Canım arkadaşın nasıl yapıyordu bilmiyorum ama çok kolay canım ya bildiğin kek yapıyosun ama yuvarlak olamalı ıspanak var sadece içinde sğt yerine ıspanak koyuluyor detay vermiyim bende bayadır yapmıyorum ölçüleri hatıralmıyorum ehh yaparsam madem seviyosun oy verirsin artık ahaa baya da seveni varmış
Günaydın
ALINTIDIR....
ee yapında ekleyin bari birgün yahu
tamam yaprsan oyum senin
şu masaya sağdan girsem sol taraftan çıkarım
kız istemeye gidilmiş kesin döktürülmş maşallah
Kısır canavarı oğlum için kısır yaptım
Antep usulü kısırMaydanoz az kalmıştı havada malum dışarı çıkmaya erindim biraz az oldu ama güzel oldu
Eki Görüntüle 893360
ee yapında ekleyin bari birgün yahu
tamam yaprsan oyum senin
şu masaya sağdan girsem sol taraftan çıkarım
kız istemeye gidilmiş kesin döktürülmş maşallah
Kısır canavarı oğlum için kısır yaptım
Antep usulü kısırMaydanoz az kalmıştı havada malum dışarı çıkmaya erindim biraz az oldu ama güzel oldu
Eki Görüntüle 893360
Benim canım yaparda güzel olmaz mıellerine sağlık canım
Tamam unutma amaevet kesin kız isteme hmm herşey ver benim isteme günüm aklıma geldi dayımlarda toplanmıştık annem babam ayrı babamla görüşmüyorum. Yengem annem döktürmüşlerdi tüm gün mutfaktan çıkmamışlardı bende bakımımla uğraşıyordum birşeye elimi sürmemiştim aynen o masa gibi bu da. Hey gidi günler heeyy
Çok güzel gözüküyor canım valla gün olur da kısır olmaz mı. Bende haftasonu yapıcam ne zamandır yapmıyorum.
Canımsın teşekkür ederim
Nasılsın Efser'cim yarışma için nasıl planlarınız var neler yapacaksınız
Aman beni kakalamış
Olabilir canım
Evet kapatmış gibi oldunyarışmaya katılırsan unuturum
Çeteye ihtiyacım yok size subliminal mesajlarımla ikna ederim
Geçti biraz canım sağol
Aşkolsun çeteye ihtiyaç mı var
Kanıtlarım var Sen hazırlıklara başla Sen demirbaşsın
Selam canım
gördünmü:26: ben değidirim belki:18:
olmaz nazlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?