Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 893117
Günaydınlar kimler mutfakta bakayım

Be işteyim valla efser

Günaydınlarrrr

Günaydın ablaaa nasılsın

Balerinayı al benim yerime çok çalışır az aşınır arkadaşım bu yarışmaya da katılır

Bak bak nasıl da beni koyuyor ortaya sen demedin mi kekler börekler yaptım diye resmini çekseydin de koysaydın benim vaktim yıok diyorum sen ne diyorsun yaa hele bu ara bak dün bir yemeği ocağa koyamadım yemek yedim bugün içinde yemek yapayım hazır olsun dedim bir ağırlık çöktü kaldım öyle sen ne diyorsun zaten iki gün çok yoğundum bu hafta. Benden bir cacık olur mu bilmem ama bakıcaz.

Olsun canım kolay gelsin

Becerikli olmak güzel şey, maalesef bana uğramadı

Merakla bekliyorum güzellikleri, canım isterse yollarsınız ona göre

Becerikli olmak güzel şey, maalesef bana uğramadı

Merakla bekliyorum güzellikleri, canım isterse yollarsınız ona göre

Vardır bence sen keşveldilmeyi bekliyosun
Bizde bekliyoruz gercekten tarifleri merak ediyorum bakalım ne sofralar çıkaçak

Bende yaparım bir ara favorülerimin arasındaydı çok güzel olur
Bu arada iyi akşamlar

ee yapında ekleyin bari birgün yahu

tamam yaprsan oyum senin

Günaydın

ALINTIDIR....

şu masaya sağdan girsem sol taraftan çıkarım
kız istemeye gidilmiş kesin döktürülmş maşallah

tamam yaprsan oyum senin

Hay hay canım ıspanak alır almaz yapar eklerim

Son düzenleme:
Kısır canavarı oğlum için kısır yaptım
Antep usulü kısırMaydanoz az kalmıştı havada malum dışarı çıkmaya erindim biraz az oldu ama güzel oldu

tamam yaprsan oyum senin

Tamam unutma ama evet kesin kız isteme hmm herşey ver benim isteme günüm aklıma geldi dayımlarda toplanmıştık annem babam ayrı babamla görüşmüyorum. Yengem annem döktürmüşlerdi tüm gün mutfaktan çıkmamışlardı bende bakımımla uğraşıyordum birşeye elimi sürmemiştim aynen o masa gibi bu da. Hey gidi günler heeyy

Kısır canavarı oğlum için kısır yaptım
Antep usulü kısırMaydanoz az kalmıştı havada malum dışarı çıkmaya erindim biraz az oldu ama güzel oldu

Eki Görüntüle 893360

Çok güzel gözüküyor canım valla gün olur da kısır olmaz mı. Bende haftasonu yapıcam ne zamandır yapmıyorum.

Tabi gün olurda kısır olmaz mıSiz pastaları yapın diğerleri bendenÇay servisini bile ben yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…