Hoş gördüm nevoş gaz vermeye geldim her zamanki gibi
3 gündür filan yok![]()
Gel ablacım bana yardımcı ol

Evet farkettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş gördüm nevoş gaz vermeye geldim her zamanki gibi
3 gündür filan yok![]()
Gaz vermeye geldim
İyiyim canım sağol seni sormalı![]()
Son sayfaya geçemiyorum..
Geldim nevoşşşşş bekle![]()
haftasonu katilim patlamasi olabilir diyorum..ee nevrestecigim listede kac kisi var simdilik![]()
Sen yaparsın birşeyler
Bekliyoruz
Ama bak illa 1. olmak gerekmiyor süpriz hediye var belki o nasip olur
![]()
haftasonu katilim patlamasi olabilir diyorum..ee nevrestecigim listede kac kisi var simdilik![]()
masallah cnm..İnşaallah canımŞimdilik 5 kişi oldu
Sizi aramızda görecek miyiz efenim![]()
Tabii canım onlardan bana düşmez gökten altın yağsa benim kafama bir tane isabet etmez
Valla Nevrestenin listesine bakarsan baya kişi var ama bu kişilerin katılacaklarından haberleri yok gizli rezervasyon yapılmış yerime birisi geçebilir![]()
Hiç öyle düşünmeTabii canım onlardan bana düşmez gökten altın yağsa benim kafama bir tane isabet etmez
Valla Nevrestenin listesine bakarsan baya kişi var ama bu kişilerin katılacaklarından haberleri yok gizli rezervasyon yapılmış yerime birisi geçebilir![]()
masallah cnm..
dogru söylemek gerekirse hediyeler cok cazip geldi..
siteyede baktim,ne kadar cok ihtiyacim olan esya varmis dedim..simdilik düsünme asamasindayim,kismetse olabilir
cnm simdi 1 tatli 1 tuzlu olacak ya,yaninda masada diger ikramlarla birlikte cekiyoruz demi fotoyu..yoksa sadece 2 li bir masa düzenimi olacak:44:
hemsomun listeside gönlü gibi genis desene cnm...dayanamiyor,ka diyeni katilacak diye aliyor listeye![]()
hemsomun listeside gönlü gibi genis desene cnm...dayanamiyor,ka diyeni katilacak diye aliyor listeye![]()
O bizi ge.en yarışmadan gözüne kestirdi ışık var bunlarda diyerek kadrolu yaptı maaşa bağlayacak nerdeyse katılalım diye bağlasın maaşa her kategoride varımm ama kazansam da kazanmasam da alırım maaşımı maksat kalabalık etmek![]()
Gönlüm sahiden çok genişHepinizi burda görmek istiyorum
Ne güzel eğleniyoruz
Bakın söz verdim çay servislerini ben yapacağım hiç ayağı kalkmayacaksınız
![]()
bencede cok eglenceli oluyor..güzel yorumlar okumak insani ayri bir mutlu ediyor![]()
dur cnm söz vermim ama olabilirdeTabi ki en güzel tarafıSeni pek kararlı gördüm listeye alıyorum
![]()
dur cnm söz vermim ama olabilirde![]()