Bilmemmm miSırıtıyor ay bana geceden
Etiket mi yapmışım farkında bile değilimTabi ki hemen olabilirsiniz o açıdan demedi sanırım arkadaşım ... siteye yeni üye olmanıza rağmen daha hakimsiniz diye düşündüm ben etiket yapmayi bir kaç hafta sonra öğrenmiştim
Emoji falan kullanmak zor eski üyeler bile emojileri site yenilenince zor buldu
Severim ama yemeklerimin pek sevildiğini soyleyememYemek yapmayı sever misin?
Yarışmaya katılır mısın
Belki ben severim tanışalım
Hoş geldinizSeverim ama yemeklerimin pek sevildiğini soyleyememyarışmaya mı benim yemeklerim mi
Hemide seninle
Ama senin elindekileri çay bardağı değil kiHemide seninle
Böyle diyenleri çok duydukSeverim ama yemeklerimin pek sevildiğini soyleyememyarışmaya mı benim yemeklerim mi
Olsun ben çokça içiyorum bu ara küçük boy tencere kâr etmiyor banaAma senin elindekileri çay bardağı değil ki
Benim gibiİçim dışım melemen oldu
Kız benim kışa hazırlık şeysi vallahi soğudum melemendenBenim gibiama hala açım midemin benle alıp veremediği var
Ben bu sene kısa hazırlanmiorum kis bana hazırlansinKız benim kışa hazırlık şeysi vallahi soğudum melemenden
Enooow minnak dikkat et kuzucum uyma sen midenedünde ben öyle oldum ya yedim yedim sanki yememisim gibi bomboştu midem
Rahatsızlığın yüzünden mi nasıl oldun kuzuBen bu sene kısa hazırlanmiorum kis bana hazırlansin
Tarhana bile yapmadım bu sene kışlık salça yaptim ama tatlı salça dedigimizden yaptım hiç bir işi gozum kesmiyor sanki yapamazmisim gibi geliyor ://Rahatsızlığın yüzünden mi nasıl oldun kuzu
Yapıp verecek yakınların yokmu kuzu yapiverselerTarhana bile yapmadım bu sene kışlık salça yaptim ama tatlı salça dedigimizden yaptım hiç bir işi gozum kesmiyor sanki yapamazmisim gibi geliyor ://
Yok ya kimseden istemem ben alırım artık düzgün bir yerden ..zaten menemen yemez benimki... anca domatesi çiğ gecirip koyarsam yiyor ..bir tek salça alacagom kaynanadan otlanirim bu sene tarhanayi 30-35 kilo undan tarhana yapıyor 3-5 verse yeterYapıp verecek yakınların yokmu kuzu yapiverseler
Sağlığın daha önemli kuzum yorma kendini çok zaten.